Clipster baterie de tuns DropiX rezistent la apă la prima vedere:


  • Rezistentă la apă
  • Baterie puternică Li-Ion
  • Ușoară și puternică
  • Reglarea înălțimii de tundere în 4 trepte

Clipster mașină de tuns cu baterii DropiX rezistentă la apă - ideală pentru tuns detalii

Mașina de tuns DropiX Clipster este o mașină de tuns părul de animale durabilă și ușoară pentru tuns în detaliu, cu proprietăți excelente de tuns la un raport preț-performanță de top.

Mașina de tuns DropiX de la Kerbl convinge prin proprietățile sale excelente de tundere și prin capul de tuns din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Clipster DropiX este echipat cu o baterie puternică Li-Ion care poate fi utilizată timp de până la 60 de minute, sau mașina de tuns poate fi utilizată cu ajutorul prizei de curent. Este nevoie de 60 de minute pentru a încărca complet bateria. Motorul este puternic, iar viteza de tuns de 6000 de mișcări pe minut este optimă pentru un rezultat frumos. Mașina de tuns este cea mai potrivită pentru tunsul în detaliu și oferă o reglare integrată a înălțimii de tundere în 4 trepte, între 1 mm și 1,9 mm.

La prima vedere:

  • Optimă pentru tunsul în detaliu
  • Proprietăți excelente de tundere datorită capului de tuns din oțel inoxidabil
  • Baterie puternică Li-Ion
  • Clasa de protecție IPX7
  • Motor puternic
  • Poate fi operată și cu adaptorul de rețea conectat la priză
  • Reglarea înălțimii de tuns în 4 trepte
  • Inclusiv accesorii extinse

Date tehnice:

  • Baterie Li-ion
  • Viteza cursei: 6000 curse/min
  • Timp de încărcare: 60 min.
  • Timp de tuns: 60 min.
  • Greutate fără cablu: 197 g

Livrarea include:

1x Clipster mașină de tuns cu baterii DropiX
4x piepteni de atașament pentru lungimi de tuns de 3, 6, 9 mm și 12 mm
1x perie de curățare
1x adaptor de rețea
1x instrucțiuni de utilizare
1x ulei

Producător "Clipster"

Clipster mașini de tuns- echipament profesional la un preț imbatabil

Clipster este o marcă a Albert Kerbl GmbH, care produce de mulți ani mașini de tuns de înaltă calitate pentru animale Mari. Cu seria de mașini de tuns Clipster, Kerbl oferă, de asemenea, mașini de tuns pentru câini de calitatea obișnuită, la un preț Accesibil. Mașina de tuns Clipster permite tunsul confortabil, fără fir, al câinilor și este ideal pentru diverse lucrări fine sau pentru tunsul Detaliat. Mașinile de tuns se caracterizează prin forma lor ergonomică și capetele de tuns din oțel inoxidabil foarte Ascuțite.

Alimentare: 12V Akku, 230V Netz
Specii de animale: Cal, Câine, Pisică

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Moser Rex 1230 lame de tuns 0,7-3 mm
Original cap de tuns pentru mașina de tuns Moser Rex 1230 Cap de mașină de tuns profesional din metal, în versiunea grosieră sau fină, pentru mașina de tuns Moser Rex. Capul de tuns pentru mașina de tuns Moser Rex 1230 este un set de tăiere complet metalic, rectificat cu precizie. Setul de tundere este "Made in Germany" și este la fel de potrivit pentru uz profesional ca și pentru utilizatorul casnic. Capul de tuns este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate prin șlefuire încrucișată și nu este ștanțat. Această metodă de fabricare conferă capului de tuns o durată de viață extrem de lungă. Reglarea integrată a lungimii de tăiere permite o ajustare în trepte a setului de tundere de la 0,7 la 3 mm. Profilul canelat de pe spate asigură o răcire optimă a setului de tundere. Geometria specială a capului de tuns și presiunea de tăiere reglată optim asigură o tundere exactă. Datorită calității înalte a execuției, lama de tundere poate fi reascuțită de mai multe ori. Instrucțiuni de îngrijire: Pentru a asigura o durată de viață optimă a capului de tundere, este importantă o îngrijire regulată și corectă. Curățați lamele de tuns cu o cârpă sau o perie moale. Asigurați-vă că spațiile dintre dinți sunt curate. Pentru a preveni coroziunea atunci când se utilizează dezinfectant, uscați bine capul de  Lamele de tuns trebuie unse înainte de fiecare utilizare cu capul de tuns montat. Ulei la fiecare 5-10 minute în timpul lucrului. După ungere, lăsați mașina să stea în repaus câteva secunde pentru ca uleiul să se răspândească bine și să nu fie transferat pe părul animalului. Cu o întreținere și o îngrijire corespunzătoare, durabilitatea capetelor de bărbierit poate fi crescută cu până la 20%. Refacerea poate fi, de asemenea, amânată. Prezentare generală: Se potrivește cu mașina de tuns Moser Rex 1230 Set complet profesional de tundere Cu reglare integrată a lungimii de tăiere de la 0,7 la 3 mm 46 mm lățimea setului de tăiere Execuție de înaltă calitate Capacitate de tăiere foarte mare Ascuțire multiplă Toate piesele sunt frezate transversal și profilate Fabricat în Germania Lungimea de tăiere: Dinte fin (pasul dinților 1,6 mm, pentru straturi subțiri până la medii, cu puțin strat de bază și finisaj perfect) Dinte grosier (pasul dinților 2 mm, pentru blană groasă sau mată)

239 RON*
Moser set de capete de plastic pentru mașinile de tuns Rex, Fox, 1400, Arco
Moser Set de pieptene cu atașament de bază 6 piepteni de atașament diferiți pentru mașini de tuns - de la 3 mm la 25 mm de înlocuire pentru WAHL și Moser mașini de tuns părul animalelor de companie. Pieptenele de atașament Moser, în 6 dimensiuni, sunt potrivite pentru majoritatea mașinilor de tuns WAHL. Cu acest set de pieptene din plastic negru aveți la îndemână toate lungimile de tăiere de care aveți nevoie. Acești piepteni de ghidare pentru mașina de tuns WAHL sunt rezistenți și ușor de atașat și detașat. Setul de pieptene cu accesorii Moser este format din 6 accesorii din plastic cu următoarele lungimi: 3 mm 6 mm 9 mm 12 mm 18 mm 25 mm Pieptenele de împins sunt potrivite pentru: Moser REX Adj. Moser REX Moser FOX Moser 1400 Moser ARCO WAHL Adelar WAHL Adelar PRO Lista completă a unităților compatibile de la WAHL / Moser: Tip 1170, 1230, 1233, 1234, 1400, 1853, 1854, 1855, 1870, 1871, 1872, 1873, 1881, 1884, 1885, 1853, Titan, Arco, Bellissima, Bravura, Chromado, ChromStyle, EasyStyle, Genio Plus, Li+Pro, Motion, Network, Power+, Primat, Primat 2in1, Primat Adjustable, flexiCut, Rex, Rex Adjustable, Super Cordless, Super Cut, Super Groom

139 RON*
Buc.
Moser pieptene de fixare din oțel inoxidabil - pentru mașini de tuns Rex, Fox, 1400, Arco, Adelar Pro
Moser pieptene din oțel inoxidabil pentru toate mașinile de tuns obișnuite WAHL și Moser Pieptenele din oțel inoxidabil Moser / WAHL alunecă eficient și rapid prin blană și sunt deosebit de robuste și durabile. Dinții subțiri din oțel inoxidabil ai pieptenilor din oțel inoxidabil alunecă fără efort prin blana deja tăiată, în comparație cu pieptenii convenționali din plastic, asigurând astfel un rezultat uniform de tundere. Pieptenele de împingere Moser se combină cel mai bine cu capetele de tuns de 1,5 mm pentru a obține un rezultat optim de tundere. Nu trebuie decât să atașați pieptenele de împingere la capul de tuns în lungimea dorită. Se potrivește ferm fără să alunece. Un sistem special de culori facilitează selectarea rapidă a pieptenelui potrivit WAHL. Pentru a obține lungimea de păr dorită, părul trebuie tuns întotdeauna cu pieptenele în direcția de creștere . La prima vedere: Piepteni cu dinți din oțel inoxidabil Proprietăți bune de alunecare coduri de culori pentru o orientare ușoară De o durată deosebit de lungă finisaj uniform fixare fermă pe capul de tuns pentru capete de tuns cu o lățime de 46 mm pentru Moser Rex, Fox, Arco, Arco Pro și Moser 1400 Pieptenele de tip push-on Moser sunt disponibile în următoarele lungimi: 3 mm 6 mm 10 mm 13 mm 16 mm 19 mm 22 mm 25 mm Pieptenele de tip push-on Moser sunt potrivite pentru: Moser REX Adj. Moser REX Moser FOX Moser 1400 Moser ARCO WAHL Adelar WAHL Adelar Pro Lista completă a unităților compatibile de la WAHL / Moser: Tip 1170, 1230, 1233, 1234, 1400, 1853, 1854, 1855, 1870, 1871, 1872, 1873, 1881, 1884, 1885, 1853, Titan, Arco, Bellissima, Bravura, Chromado, ChromStyle, EasyStyle, Genio Plus, Li+Pro, Motion, Network, Power+, Primat, Primat 2in1, Primat Adjustable, flexiCut, Rex, Rex Adjustable, Super Cordless, Super Cut, Super Groom

139 RON*