info@agrarzone.ro Luni-Joi 9 - 17:30 | Vineri 9 - 13

  15 ani de experiență | peste 500.000 de clienți mulțumiți

  Drept de retur de 30 de zile

Dreptul de retragere

În cazul contractelor de livrare de bunuri, consumatorii au dreptul de retragere în conformitate cu; sub rezerva următoarelor.

Un consumator este orice persoană fizică care încheie o tranzacție juridică în scopuri care nu pot fi atribuite în principal activității sale comerciale sau profesionale independente.

Instrucțiuni de revocare

Aveți dreptul de a vă retrage din acest contract în termen de 30 de zile fără a furniza niciun motiv.

Perioada de anulare este de 30 de zile din ziua în care dvs. sau o terță parte numită de dvs., care nu este transportatorul, ați intrat în posesia ultimelor bunuri.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați (Rehrl Handels GmbH, Gewerbestrasse 31, 5211 Lengau, Austria, Tel: +43 7746 28582, e-mail: info@agrarzone.com ) printr-o declarație clară (de ex. scrisoare, e-mail) despre decizia dumneavoastră de a vă retrage din acest contract. Puteți folosi modelul de formular de anulare atașat, dar nu este obligatoriu.

Pentru a respecta termenul de anulare, este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de anulare înainte de expirarea perioadei de anulare.

Consecințele revocării

Dacă anulați acest contract, vă vom datora toate plățile pe care le-am primit de la dvs., inclusiv costurile de livrare (cu excepția costurilor suplimentare care rezultă din alegerea unei alte metode de livrare decât ați ales cea mai ieftină livrare standard oferită de noi ), imediat și cel târziu în termen de paisprezece zile de la data la care am primit notificarea de anulare a acestui contract. Pentru această rambursare, folosim aceleași mijloace de plată pe care le-ați folosit în tranzacția inițială, cu excepția cazului în care altceva a fost convenit în mod expres cu dvs.; în nicio circumstanță nu vi se va percepe nicio taxă pentru această rambursare. Putem refuza rambursarea până când primim bunurile înapoi sau până când furnizați dovada că ați returnat bunurile, oricare dintre acestea este mai devreme.

Trebuie să ne returnați sau să ne predați bunurile fără întârziere și, în orice caz, nu mai târziu de paisprezece zile din ziua în care ne informați despre anularea acestui contract. Termenul este respectat dacă trimiteți înapoi bunurile înainte de expirarea perioadei de paisprezece zile. Suportați costurile directe ale returnării bunurilor. Costurile directe de returnare a mărfurilor care, din cauza naturii lor, nu ne pot fi trimise înapoi prin poștă normală (expediere mărfuri), sunt estimate la maximum în jur de 150 de euro.

Sunteți răspunzător numai pentru orice scădere a valorii mărfurilor care rezultă din manipularea diferită de ceea ce este necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și funcționarea bunurilor.

Excluderea sau expirarea prematură a dreptului de retragere:

Dreptul de retragere nu se aplică contractelor

  • pentru livrarea de bunuri care nu sunt prefabricate și pentru producția cărora o selecție sau o determinare individuală a consumatorului este decisivă sau care sunt în mod clar adaptate nevoilor personale ale consumatorului;
  • conțin produse de protecție a sănătății sau de igienă, dacă sigiliul lor a fost îndepărtat după livrare.

Model de formular de retragere

(Dacă doriți să revocați contractul, vă rugăm să completați acest formular și să-l trimiteți înapoi.)

Către Rehrl Handels GmbH, Gewerbestrasse 31, 5211 Lengau, e-mail: info@agrarzone.ro

Eu/noi(*) revoc prin prezenta contractul încheiat de mine/noi pentru achiziționarea următoarelor bunuri (*)/ prestarea următorului serviciu (*)Comandat pe (*) /primit la (*)


Numele consumatorului(i)

Adresa consumatorului(i)

Semnătura consumatorului(i) (doar dacă notificarea este pe hârtie)

Data


(*) Ștergeți acolo unde nu este cazul

Aici puteți descărca formularul de anulare ca fișier PDF: Formular de anulare (PDF)