info@agrarzone.ro Luni-Joi 9 - 17:30 | Vineri 9 - 13

  15 ani de experiență | peste 500.000 de clienți mulțumiți

  Drept de retur de 30 de zile

Deplumator


Filter

Păsări de păsări de curte Plucking Machine

Mașinile de jumulit sunt un accesoriu excelent pentru orice fermă avicolă. Acestea oferă o modalitate rapidă și eficientă de îndepărtare a penelor de la păsări fără a le afecta pielea. O investiție înțeleaptă pentru afacerea dvs., deoarece vă poate economisi timp, bani și efort pe termen lung.

Alegerea mașinii de jumulit potrivite - 6 factori de luat în considerare:

  1. Economie de timp: Unul dintre cele mai semnificative beneficii ale achiziționării unei mașini de jumulit este aspectul de economisire a timpului. Îndepărtarea manuală a penelor de la poate fi un proces care necesită mult timp, mai ales dacă aveți un număr mare de păsări. Cu o mașină, puteți procesa mai multe păsări în mai puțin timp, ceea ce vă permite să vă măriți producția. Acest lucru poate duce la economii semnificative la costurile de manoperă și la creșterea profitabilității afacerii dumneavoastră.
  2. Rentabil: Un alt beneficiu al achiziționării unei mașini de jumulit este rentabilitatea. În timp ce investiția inițială poate părea ridicată, economiile pe termen lung pot fi semnificative. O mașină de jumulit poate reduce nevoia de forță de muncă suplimentară, ceea ce vă poate economisi bani pe salarii și beneficii. În plus, mașinile vă pot ajuta să reduceți risipa prin minimizarea numărului de păsări deteriorate. Acest lucru vă poate economisi bani pe păsări de înlocuire și pe cheltuieli veterinare.
  3. Igiena îmbunătățită: Un alt beneficiu semnificativ al utilizării unei mașini de jumulit este îmbunătățirea igienei. Smulgerea manuală poate fi un proces murdar și murdar, care poate duce la contaminarea cărnii. O mașină de jumulit este concepută pentru a îndepărta penele rapid și eficient, ceea ce reduce riscul de contaminare. În plus, acestea sunt ușor de curățat, ceea ce vă ajută să mențineți un mediu de producție curat și igienic.
  4. Consistență: Este concepută pentru a oferi rezultate consistente, ceea ce poate fi un beneficiu semnificativ pentru afacerea dvs. Îndepărtarea manuală poate duce la variații în îndepărtarea penelor, ceea ce poate duce la o producție inconsistentă. Cu o mașină de jumulit, puteți obține rezultate consistente, ceea ce vă poate ajuta să mențineți un produs de înaltă calitate și să creșteți satisfacția clienților.
  5. Versatilitate: Mașinile de jumulit sunt concepute pentru a lucra cu o , ceea ce poate fi un beneficiu semnificativ pentru afacerea dumneavoastră. Fie că aveți pui de carne mici sau curcani mari, o mașină de jumulit vă poate ajuta să îndepărtați penele rapid și eficient. În plus, mașinile pot fi ajustate pentru a lucra cu diferite tipuri de pene, ceea ce vă permite să procesați o varietate de specii de păsări.
  6. Producție crescută: Unul dintre cele mai importante beneficii ale utilizării unei mașini de jumulit este creșterea producției. Cu această mașină, puteți procesa mai multe păsări în mai puțin timp, ceea ce vă permite să vă măriți producția. Acest lucru vă poate ajuta să satisfaceți cererile clienților dumneavoastră și să vă creșteți profitabilitatea. În plus, creșterea producției vă poate ajuta să vă extindeți afacerea și să profitați de noi oportunități de piață.

Mașina de jumulit economisește timp în final

Achiziționarea unei mașini de jumulit poate fi o investiție înțeleaptă pentru ferma dumneavoastră de păsări. Aceasta vă poate economisi timp, bani și efort, îmbunătățind în același timp bunăstarea animalelor, igiena, consistența și versatilitatea. În plus, utilizarea unei mașini poate ajuta să creșteți producția, să satisfaceți cererile clienților și să vă extindeți afacerea. Dacă doriți să vă îmbunătățiți capacitățile de procesare a păsărilor de curte, o mașină de jumulit poate fi alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Avantajele dumneavoastră la Agrarzone:

Retururi gratuite: puteți returna toate achizițiile în termen de 30 de zile, iar costurile de transport de returnare sunt responsabilitatea noastră.

Garanție de rambursare a banilor în 30 de zile: dacă nu sunteți mulțumit, îl puteți returna în termen de 30 de zile și primiți o rambursare completă.

Serviciu și consiliere: echipa noastră de servicii pentru clienți pregătită profesional va fi bucuroasă să vă ajute cu orice întrebare pe care o aveți. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să auzim de la dvs.