info@agrarzone.ro Luni-Joi 9 - 17:30 | Vineri 9 - 13

  15 ani de experiență | peste 500.000 de clienți mulțumiți

  Drept de retur de 30 de zile

Repelent Pentru Acarieni De Pasăre


Filter

Apărarea împotriva acarienilor la păsări de curte - protejați-vă eficient animalele

Apărarea împotriva acarienilor la păsările de curte este de o importanță centrală pentru fiecare crescător de animale. Acarianul roșu poate cauza probleme considerabile în creșterea păsărilor de curte. Prin urmare, o protecție eficientă și măsuri de apărare adecvate sunt esențiale pentru a asigura bunăstarea animalelor dumneavoastră. Cu produsele potrivite de la agrarzone.de, vă puteți proteja în siguranță și în mod durabil efectivele de păsări de curte împotriva acarienilor.

De ce ceață împotriva acarienilor?

Ceața pentru acarieni este o metodă rapidă și eficientă de combatere a acarianului roșu. Datorită distribuției fine a ceții, se ajunge chiar și în zonele greu accesibile, astfel încât acarienii sunt uciși în mod fiabil. Este o soluție ideală pentru suprafețele mai mari ale grajdurilor.

Pulberea pentru acarieni - alegerea naturală

Pulberea de acarieni oferă o alternativă naturală la apărarea chimică împotriva acarienilor. Aceasta acționează mecanic împotriva acarienilor roșii, dizolvând armura chitinoasă a acestora. Pulberea poate fi presărată direct pe păsări sau în coteț și asigură o protecție de lungă durată.

Cum acționează un antiacarieni?

Un ucigaș de acarieni este special formulat pentru a asigura un control eficient și de lungă durată al acarienilor. Prin faptul că acționează asupra acarienilor fără a afecta păsările de curte, acesta este alegerea preferată a multor crescători de păsări.

Întrebări frecvente - Apărarea împotriva acarienilor la păsările de curte

Întrebări frecvente 1 - Care sunt primele semne ale unei infestări cu acarieni?
Un semn al infestării cu acarieni poate fi comportamentul agitat al păsărilor de curte. În plus, acarienii roșii pot fi adesea recunoscuți direct pe păsări sau în coteț.
Întrebări frecvente 2 - Cât de des ar trebui să folosesc repelentul pentru acarieni?
Frecvența de aplicare depinde de produs și de amploarea infestării. Cu toate acestea, este important să luați măsuri preventive regulate pentru a preveni o nouă infestare.
Întrebări frecvente 3 - Sunt produsele sigure pentru păsările mele de curte?
Da, produsele noastre antiacarieni pentru păsări de curte sunt formulate pentru a fi eficiente împotriva acarienilor fără a afecta păsările de curte.

Descoperiți gama noastră de produse repelente pentru acarieni și păstrați-vă păsările de curte sănătoase și fără acarieni.