info@agrarzone.ro Luni-Joi 9 - 17:30 | Vineri 9 - 13

  15 ani de experiență | peste 500.000 de clienți mulțumiți

  Drept de retur de 30 de zile

Inele De Pui


Filter

Inelele de pui - metoda eficientă de etichetare a păsărilor de curte

Identificarea găinilor nu este importantă doar în creșterea comercială a păsărilor, ci și pentru fermierii amatori care doresc să țină evidența animalelor lor. Inelele pentru pui oferă o modalitate simplă și eficientă de a marca individual fiecare animal și de a identifica astfel vârsta, originea sau rasa. La agrarzone.de, vă oferim o selecție de inele de înaltă calitate pentru identificarea sigură și simplă a păsărilor de curte.

De ce inele pentru pui?

Inelele pentrupui nu sunt doar practice, ci și indispensabile atunci când vine vorba de a vă ține animalele separate. Fie că este vorba de distingerea raselor, de identificarea performanței de ouat sau de determinarea vârstei - inelele de identificare oferă numeroase posibilități de aplicare.

Calitate care impresionează

Atunci când alegeți inele pentru picioare, este important să acordați atenție calității. Inelele noastre sunt durabile, sigure și ușor de atașat, astfel încât nici animalul, nici proprietarul nu sunt supuși la efort. Etichetarea clară asigură o identificare rapidă și ușoară.

Inelul potrivit pentru fiecare nevoie

În funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră, puteți alege între diferite culori și dimensiuni de inele pentru pui. Acest lucru permite o etichetare și mai detaliată a păsărilor de curte, astfel încât să puteți ține mereu evidența animalelor dumneavoastră.

Întrebări frecvente - Inele pentru pui

Întrebări frecvente 1 - De ce sunt importante inelele pentru pui?
Inelele depui oferă o metodă eficientă de identificare a păsărilor de curte, permițând crescătorilor și deținătorilor să își identifice și să își distingă cu ușurință păsările.
Întrebări frecvente 2 - Cum se fixează inelele pentru pui?
Inelele sunt plasate cu grijă în jurul piciorului puiului, fără a provoca durere animalului. Este important să alegeți diametrul corect pentru a evita rănirea.
Întrebări frecvente 3 - Sunt inelele pentru pui sigure pentru animale?
Da, inelele noastre pentru picioare sunt concepute pentru a fi sigure și fără disconfort pentru pui. Acestea sunt durabile și rezistente la intemperii.

Descoperiți gama noastră de inele pentru pui și alte produse de etichetare a păs ărilor și păstrați-vă cotețul de pui ordonat și organizat.