info@agrarzone.ro Luni-Joi 9 - 17:30 | Vineri 9 - 13

  15 ani de experiență | peste 500.000 de clienți mulțumiți

  Drept de retur de 30 de zile

Moară Pentru Cereale


Filter

Cumpărați moară de cereale și mașină de măcinat cereale

Morile de cereale vă permit să măcinați cereale proaspete, astfel încât toate substanțele nutritive valoroase să rămână în făină sau făină. Fie că este vorba de fabricarea sau de o alimentație sănătoasă în bucătărie, o moară de cereale este versatilă și excelentă pentru o dietă echilibrată pentru oameni și animale. Doriți doar cea mai bună dvs.de curte? V-ați dorit întotdeauna să vă faceți propriul müsli? Dacă țineți la o dietă echilibrată, atunci o moară de cereale este o investiție practică pentru dumneavoastră. Cu o moară de cereale , puteți măcina cereale naturale în făină sau făină în cel mai scurt timp. Datorită manevrării simple și a procesului rapid de măcinare, toate ingredientele valoroase sunt păstrate în materialul măcinat. Moara de cereale dintr-o privire:

 • Pentru producerea de produse sănătoase și pentru uz privat în bucătărie
 • Poate fi folosit pentru toate tipurile de cereale
 • Toate ingredientele valoroase rămân în făină sau făină
 • Mecanism de tăiere robust, ascuțit, care își păstrează ascuțimea de tăiere pentru o perioadă lungă de timp
 • Moară de cereale stabilă pentru cantități mici și mari de făină
 • Morile de cereale sunt disponibile cu motor electric sau cu funcționare manuală.
 • Calitate premium de la Agrarzone

Când mi se potrivește o moară de cereale?

Pentru dumneavoastră este importantă o dietă adecvată speciilor de păsări de curte? O moară de cereale este partenerul ideal dacă doriți să produceți singur amestecuri sănătoase de cereale sau făină pentru amestecul de furaje pentru păsări. Pentru uz casnic, o moară de cereale este, de asemenea, bună pentru a face granola sau făină.

Cu o moară de cereale (moara pentru uruială sau moară de măcinat) puteți măcina cu grijă toate tipurile de cereale pentru a obține făină proaspătă sau măciniș. Datorită unui proces de măcinare delicată, toate ingredientele importante, cum ar fi vitaminele, mineralele și oligoelementele, rămân prezente în făină.

Dacă creșteți un număr mare de păsări de curte, o moară de cereale (moară de uruială) este deosebit de utilă. Avantajul de a vă măcina singuri hrana pentru este evident: în comparație cu hrana convențională pentru pui din magazinele specializate, hrana pentru păsări măcinată în casă este semnificativ mai ieftină și mai sănătoasă.


3 întrebări pentru a găsi moara de cereale potrivită

Întrebare 1: Măcinați ocazional cereale în cantități mici?

Dacă aveți un număr controlabil de găini sau dacă măcinați doar cantități mici de cereale proaspete din când în când, atunci o este ideală pentru dumneavoastră. Mic, dar puternic! Tot ceea ce trebuie să faceți este să umpleți grâul în buncărul practic și să plasați un recipient sub deschiderea pentru grâul măcinat înainte de a putea produce singur cereale proaspete.

Întrebarea 2: Măcinați în mod regulat cereale?

Dacă măcinați în mod regulat grâu, secară sau alte cereale în cantități mai mari, atunci o moară electrică de cereale este alegerea potrivită pentru dumneavoastră. O este potrivită dacă măcinați cereale mult și des și este recomandată dacă doriți să furnizați hrană
pentru păsări
de curte măcinată în casă unui număr mare de păsări. Cu un mecanism puternic de măcinare din metal și o producție considerabilă pe oră, puteți măcina o cantitate mare de cereale într-un timp scurt cu o moară electrică de cereale.

Întrebarea 3: Aveți nevoie de o moară pentru măcinarea porumbului?

sau este o populară pentru multe rase de păsări de curte, cum ar fi puii, prepelițele etc.. Deși mulți producători afirmă acest lucru, porumbul nu poate fi măcinat în mori de cereale convenționale. Cu ajutorul unei mașini de măcinat porumb, porumbul poate fi cu ușurință decojit și transformat în făină. O optimă are un mâner robust pentru o utilizare deosebit de ușoară, cu ajutorul căruia puteți produce o cantitate mare de porumb măcinat într-un timp scurt.


Iată ce trebuie să aveți în vedere atunci când cumpărați o moară de cereale

1. Tipul de acționare:

Pe piața de specialitate există atât , cât și . Dacă moara de cereale este folosită în mod regulat sau chiar zilnic, este mai bine să alegeți o moară de cereale electrică. Dacă, pe de altă parte, nu macinați decât cantități mici de cereale ocazional, o moară de cereale acționată manual este perfect adecvată.

2. Mecanismul de măcinare:

Morile de cereale pot fi echipate cu mecanisme de măcinare din oțel inoxidabil sau din metal. Cerealele uscate pot fi măcinate cu oricare dintre cele două tipuri, dar semințele oleaginoase trebuie măcinate numai în mori de cereale cu măciniș din oțel inoxidabil, altfel se vor lipi de măcinător.

3. Puterea de măcinare și puterea motorului:

În funcție de puterea motorului morii de cereale, puteți produce cantități diferite de cereale măcinate pe oră. Morile de cereale cu o putere nominală mai mică produc mai puțină făină de cereale pe oră decât morile de cereale care au o putere nominală dublă. Cu cât motorul electric al unei mori are mai mulți wați, cu atât mai repede și mai multă făină puteți măcina.

Morile de cereale pentru începători vin cu motoare începând de la 250 de wați și durează mai mult timp pentru a măcina cerealele. O moară de cereale pentru utilizare regulată și pentru utilizarea zilnică în alimentația publică este disponibilă de la .

4. Tipul de cereale:

Cerealele pe care le puteți măcina în moara dvs. de cereale depind, în principiu, de capacitatea acesteia. Morile de cereale din oțel sunt, de asemenea, potrivite pentru măcinarea semințelor oleaginoase, dar morile cu pietre de moară din piatră nu pot măcina semințe oleaginoase. Cu cât moara de măcinat cereale are mai multă putere , cu atât mai dure sunt boabele pe care le puteți prelucra cu moara de măcinat.

Sfatul nostru: Dacă doriți să măcinați făina cu o moară mai lentă, schimbați treptat setarea de finețe a măcinătorului, de la nivelul cel mai grosier la cel mai fin. Acest lucru va preveni ca reziduurile de măcinare să se lipească în camera de măcinare și să blocheze moara de măcinat.

5. Cantitatea de umplere a buncărului:

În funcție de moara de cereale, puteți umple diferite cantități de cereale în buncărul de alimentare. macină o cantitate mai mică de măciniș și, în consecință, cantitatea de umplere a buncărului este mai mică. au, de obicei, un buncăr mai mare și, prin urmare, mai mult spațiu pentru cereale. În mod ideal, puteți umple moara de cereale cu cantitatea de cereale necesară pentru un întreg proces de măcinare.

6. Materialul carcasei morii:

Există mori de cereale fabricate din plastic sau din lemn, ambele obținând un rezultat de măcinare echivalent. Este în primul rând o chestiune de gust personal ce material alegeți.

7.Curățarea și nivelul de zgomot al morii de cereale:

Asigurați-vă că diferitele componente ale morii de cereale pot fi curățate ușor și fără complicații. Deși moara de cereale nu va funcționa non-stop, este totuși recomandabil să acordați atenție nivelului de zgomot atunci când cumpărați o moară de cereale.


Întrebări și răspunsuri despre morile de cereale

1. Cât de fin se poate măcina grâul cu o moară de cereale?

Gradul de finețe cu care puteți măcina cerealele depinde de faptul că aveți o sau . În general, morile electrice de cereale macină mai fin decât cele manuale. Modelele electrice ale morilor de cereale au, de asemenea, diverse opțiuni de reglare pentru a vă ajuta să găsiți măcinarea perfectă.

2. Se poate măcina grosier cu moara de cereale?

Morile de cereale manuale macină relativ grosier, deoarece au puține opțiuni de reglare și sunt acționate manual. Pe de altă parte, morile electrice de cereale au diverse opțiuni de reglare, inclusiv un nivel pentru rezultate de măcinare grosieră.

3. Cât timp puteți păstra cerealele măcinate?

Dacă sunt păstrate în mod corespunzător, cerealele măcinate pot fi păstrate, ca să spunem așa, la nesfârșit, fără să vă faceți griji că produsul măcinat se va strica la un moment dat. Cu toate acestea, termenul de valabilitate depinde, de asemenea, de cât de grosier sau de fin este măcinat grâul și de tipul de cereale.

4. Cum se curăță o moară?

 • Vă puteți curăța moara de cereale cu ușurință și fără complicații. Înainte de curățare, trebuie să dezasamblați moara de cereale, ceea ce este mai ușor la unele mori de cereale decât la alte modele. Dacă aveți o moară de cereale electrică, deconectați moara de la sursa de alimentare înainte de a o curăța pentru a evita un scurtcircuit. Pentru a vă asigura că moara de cereale poate fi curățată temeinic, dezasamblați-o cât mai mult posibil.
 • Curățați camera de făină, precum și toate celelalte componente cu o cârpă umedă și aveți grijă în special la curățarea părților electrice. În funcție de material, puteți curăța și diverse părți ale se curăță în mașina de spălat vase.
 • Dacă măcinați în mod regulat atât materiale măcinate grosier, cât și materiale măcinate fin, pietrele de măcinat se vor curăța singure. În cazul în care pietrele de măcinat se blochează, se recomandă să măcinați mai multe mâini de orez sau de grâu pe o treaptă medie. Grâul grosier slăbește în mod natural lipirea în moara de cereale.
 • Dacă măcinați cereale prea umede, se va produce un efect de frotiu. Acest lucru se întâmplă dacă ați măcinat prea fin ovăzul sau dacă au fost măcinate prea multe semințe oleaginoase, cum ar fi cele de susan sau de in. Pentru a combate macularea, puteți măcina pur și simplu cereale uscate pe mediu. Boabele uscate vor absorbi pelicula de ulei, iar pietrele de moară se vor curăța singure.
 • După curățare, reasamblați toate componentele morii de cereale și testați dacă moara de cereale funcționează corect.
 • Sfatul nostru: Cel mai bine este să vă curățați moara de cereale la câteva săptămâni, ideal ar fi să o curățați mai des, în funcție de cât de des o folosiți.

Produse practice pentru creșterea păsărilor de curte și a găinilor

Pentru creșterea păsărilor de curte, în magazinul nostru Agrarzone veți găsi, pe lângă o moară și un măcinător de cereale, și alte produse practice pentru păsările de curte:

Aveți nevoie de în plus față de o moară de cereale? Fie că este vorba de performanțe bune de ouat, de îngrășare a păsărilor, porumbei, prepelițe sau de creșterea sigură și controlată a găinilor - hrana noastră echilibrată pentru păsări este folosită cu succes de mulți ani de către crescătorii de găini, operatorii de îngrășare, precum și de către crescătorii de păsări privați și le oferă prietenilor dumneavoastră cu pene toate substanțele nutritive importante.


Avantajele dumneavoastră în magazinul Agrarzone:

Retururi gratuite : Acest lucru se aplică tuturor coletelor care sunt returnate în termen de 30 de zile. De asemenea, puteți returna bunurile de transport maritim în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, clientul este responsabil pentru costurile de returnare cu expedierea de expediere. Nici un risc datorită garanției de rambursare a banilor în 30 de zile: Dacă produsul achiziționat nu este cel potrivit pentru dvs., puteți să ne returnați articolul în termen de 30 de zile de la livrare, fără a oferi niciun motiv. Vă vom rambursa apoi prețul de achiziție integral.