info@agrarzone.ro Luni-Joi 9 - 17:30 | Vineri 9 - 13

  15 ani de experiență | peste 500.000 de clienți mulțumiți

  Drept de retur de 30 de zile

Depozitarea Ouălor Și Transportul Ouălor


Filter

Depozitarea și transportul ouălor: ouă proaspete în siguranță în deplasare

n categoria noastră "Depozitarea și transportul ouălor", veți găsi produse de înaltă calitate care asigură că ouăle dvs. proaspete ajung la destinație în siguranță și nedeteriorate. Fie că doriți să comercializați ouăle de găină sau ouăle de la ferma dumneavoastră, selecția noastră vă va satisface cerințele.

Depozitareaouălor: Pentru a păstra prospețimea și calitatea ouălor dumneavoastră, este esențială o depozitare adecvată. Sistemele noastre de depozitare a ouălor oferă o protecție optimă împotriva spargerii și păstrează ouăle în condiții optime. Oferim o gamă largă de produse, cum ar fi cutii de ouă, ambalaje pentru ouă și cutii de ouă. Datorită designului lor special și a materialului robust, aceste produse asigură transportul sigur și depozitarea igienică a ouălor dumneavoastră.

Transportul ouălor: Dacă trebuie să vă transportați ouăle pe distanțe lungi, un ambalaj sigur și robust este esențial. Selecția noastră de containere pentru transportul ouălor și tăvițe pentru ouă vă oferă opțiunea de a vă transporta ouăle în mod fiabil și delicat. Designul special protejează ouăle de șocuri și spargeri, astfel încât puteți transporta încărcătura dvs. valoroasă cu toată liniștea. Fie că vă deplasați cu mașina, cu bicicleta sau pe jos - soluțiile noastre de transport ouă sunt ușor de utilizat și vă protejează în mod fiabil ouăle.

E2 - Păsări de curte: Totul pentru o creștere a găinilor adaptată la specie

În categoria "Păsări de curte", veți găsi tot ce aveți nevoie pentru o creștere a găinilor adecvată speciilor. De la furaje de înaltă calitate pentru găini și accesorii pentru grajduri până la ustensile practice pentru recoltarea ouălor - aici veți găsi ceea ce căutați. Răsfoiți gama noastră extinsă și oferiți găinilor dumneavoastră un mediu optim.

E3 - Depozitarea și transportul ouălor: Protecție sigură pentru ouăle dvs.

Categoria "Depozitarea și transportul ouălor" se referă la depozitarea în siguranță și transportul atent al ouălor dvs. proaspete. Aici veți găsi cartoane pentru ouă, cutii pentru ouă și ambalaje pentru ouă care au fost dezvoltate special în acest scop. Cu aceste produse, puteți fi siguri că ouăle dvs. vor ajunge intacte și igienice la sediul clientului.

E4 - Tavă pătrată: Soluție convenabilă de hrănire pentru animalele dvs.

Categoria "tavă pătrată" vă oferă o soluție practică pentru hrănirea animalelor dumneavoastră. Aceste jgheaburi le permit animalelor dvs. să mănânce confortabil și raționalizat în același timp. Datorită construcției lor robuste, rafturile pătrate sunt durabile și pot rezista chiar și celor mai curioase animale. Descoperiți acum gama noastră și asigurați-vă un consum optim de hrană.

Sperăm că veți găsi în categoria "Depozitarea și transportul ouălor" produsele potrivite pentru a vă satisface în mod optim nevoile ca proprietar de animale de companie. Produsele noastre de înaltă calitate vă oferă siguranța și fiabilitatea de care aveți nevoie pentru a vă proteja și îngriji animalele. Comandați acum la agrarzone.de și beneficiați de selecția noastră largă și de livrarea rapidă.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Întrebare: Câte ouă încap într-o cutie de ouă?

Răspuns: De regulă, într-o cutie de ouă standard încap între 10 și 12 ouă. Cu toate acestea, există și dimensiuni speciale care oferă spațiu pentru mai multe sau mai puține ouă.

Întrebare: Pot folosi cutiile de ouă de mai multe ori?

Răspuns: Da, majoritatea cartoanelor pentru ouă sunt reutilizabile. Asigurați-vă că curățați și dezinfectați bine cutiile de carton pentru a asigura igiena.

Întrebare: Care sunt avantajele unei tăvițe pătrate în comparație cu o tăviță rotundă?

Răspuns: O tavă pătrată permite mai multor animale să mănânce în același timp, deoarece este accesibilă din toate părțile. Pe de altă parte, un rastel rotund permite doar unui singur animal să aibă acces la zona de hrănire. Prin urmare, jgheabul pătrat este deosebit de potrivit pentru adăpostirea în grup.