info@agrarzone.ro Luni-Joi 9 - 17:30 | Vineri 9 - 13

  15 ani de experiență | peste 500.000 de clienți mulțumiți

  Drept de retur de 30 de zile

Instrucțiuni pentru returnarea unei comenzi

Doriți să ne returnați comanda? Aici veți găsi toate informațiile despre procesul de returnare.

Retur în caz de anulare

În termen de 30 de zile de la primirea comenzii, ne puteți returna bunuri noi fără a indica un motiv. Pentru returnarea coletelor, veți primi o etichetă de retur gratuit de la noi prin e-mail, astfel încât să nu fiți nevoit să plătiți nimic pentru retur. Cu toate acestea, costurile de retur pentru o livrare de expediere sunt suportate de cumpărător. Articolele trebuie să fie complete, să nu prezinte semne de utilizare și trebuie returnate în ambalajul original. Dacă doriți să schimbați articolul sau doriți alt produs, vă rugăm să comandați din nou.

Retur în caz de defecțiune

Dacă unul dintre articolele livrate are un defect, vă rugăm să ne contactați în prealabil prin e-mail sau telefon. Vă vom ajuta rapid și ne străduim să găsim o soluție satisfăcătoare!  
Serviciul clienți Austria: : Tel.: +43 7746 28582, Mail: info@agrarzone.at 
Serviciul clienți România:e-mail: info@agrarzone.ro

Procedura de returnare

  • Înregistrarea returului: contactați-ne prin e-mail și solicitați returul. Vă vom trimite imediat o etichetă de retur Fan Courier/ Poșta Română . Cu aceasta, ne puteți trimite coletul înapoi gratuit.
  • Ambalați articolul:Puneți articolul și o scurtă notă că pachetul se întoarce în cutia originală și eticheta de retur. Lipiți-o clar pe ambalajul sigilat. Dacă este necesar, asigurați bine conținutul coletului cu material de umplere.
  • Trimiteți retur: Predați coletul la cel mai apropiat magazin de coletare Poșta Română/ Fan Courier. 

Notă: Vă rugăm să păstrați eticheta coletului sau confirmarea de expediere, astfel încât să putem contacta serviciul de transport responsabil în cazul oricăror probleme.

Rambursare

De îndată ce am scanat coletul ca retur, veți primi scurte informații prin e-mail. Suma achiziției vă va fi rambursată imediat. Vă rugăm să înțelegeți că rambursarea - în funcție de numărul de returnări - poate dura până la 14 zile.