info@agrarzone.ro Luni-Joi 9 - 17:30 | Vineri 9 - 13

  15 ani de experiență | peste 500.000 de clienți mulțumiți

  Drept de retur de 30 de zile

Moser Max 50 mașină tuns cu set de pieptene la prima vedere:


 • Ideală pentru câini, pisici, cai și vite
 • Excepțional de ușoară și silențioasă
 • Set de tuns cu precizie SnapOn
 • Calitate superioară, fabricată în Germania
 • Include 10 piepteni de fixare!

Moser mașină de tuns pentru animale Max 50 cu 8 piepteni

Moser Max 50 reprezintă o mașină de tuns puternică și completă pentru câini și pisici. Datorită selecției mari de piepteni de atașare, este disponibil un accesoriu potrivit pentru toate tipurile de blană!

Mașina de tuns câini și pisici de la Moser este ideală pentru tunderea completă a animalelor mici și pentru tunderea parțială a animalelor mari. Mașina de tuns este ideală pentru o utilizare continuă, motiv pentru care mașina de tuns este, de asemenea, foarte populară în cabinetele veterinare și în saloanele pentru animale de companie. Datorită motorului puternic cu 3300 rpm, mașina de tuns pentru animale Moser Max 50 trece prin blana groasă sau mată fără a pierde din putere și viteză de tuns.

Acest set vine cu 8 piepteni cu accesorii diferite. Datorită selecției mari de accesorii, vă puteți apropia de lungimea de tuns dorită. Spuneți adio blănii. Dinții metalici rezistenți ai pieptenilor cu accesorii din oțel inoxidabil alunecă ușor și benefic prin blană. Nu se agață enervant și are o tăiere uniformă.

Mașina de tuns pentru animale are un design atemporal și ergonomic, astfel încât mașina de tuns câini Moser Max 50 se potrivește perfect în mână. Cu o greutate de numai 360 de grame, tunderea ușoară pentru articulații nu este o problemă. Mașina de tuns pentru animale este dotată cu un cablu de 3 metri lungime, care oferă suficientă libertate de mișcare în jurul animalului. Tundere perfectă datorită setului profesional de tăiere din oțel inoxidabil, cu o lungime de tăiere de 1 mm, rectificat cu precizie. Înlocuire ușoară a setului de tăiere SnapOn și curățare simplă cu ajutorul butonului de schimbare rapidă.

Mașina de tuns Moser Max 50 dintr-o privire:

 • Deosebit de puternică
 • Excepțional de ușoară și silențioasă
 • Set complet de tundere cu precizie excelentă
 • Sistem de schimbare rapidă SnapOn
 • 1 mm lungime de tundere și dinți fini
 • Se ține bine în mână datorită inserției antiderapante
 • Sursă de alimentare plug-in eficientă din punct de vedere energetic cu tensiune joasă
 • Flexibilă, cablu rotund durabil de 3 m
 • Greutate: 360 g
 • Dimensiuni: 196 x 54 x 48 mm

Date tehnice:

 • Sistem de tundere: set de tundere interschimbabil din oțel inoxidabil
 • Lățimea setului de tuns: 49 mm
 • Lungime de tuns: 1 mm
 • Acționare: motor de curent continuu
 • Mod de funcționare: rețea
 • Tensiune de funcționare: 100-240 V / 50/60 Hz max. 25 W
 • Timp de funcționare (baterie): -
 • Timp de încărcare (baterie): -
 • Lungime cablu: 3 m cablu rotund profesional

Livrarea include:

1x Moser mașină de tuns animale Max 50
1x cap de tuns SnapOn #30F, 1 mm (1245-7320)
2x piepteni de atașare (6 & 13 mm)
1x set de piepteni de atașare(3, 6, 10, 13, 16, 19, 22, 25 mm)
1x perie de curățare
1x sticluță de ulei

Producător "Moser"

Mașină de tuns Moser - mașini de tuns profesionale pentru animale de Companie.

Idei de produse excepționale, tehnologie orientată spre viitor și calitate de primă clasă "Made in Germany" - asta reprezintă marca Moser pentru animale de Companie. În calitate de principal producător european de mașini de tuns pentru animale de companie, MOSER stabilește standardul pentru echipamente inovatoare și Profesionale.

În primul rând, mașinile de tuns Moser sunt preocupate de sănătatea pielii și a blănii Animalelor. O blană tunsă în mod constant nu numai că ușurează îngrijirea zilnică, dar crește semnificativ bunăstarea și oferă un aspect îngrijit. Cu o mașină de tuns animale MOSER AnimalLine, munca este mai ușoară și, mai ales, mai rapidă decât cu foarfecele - pentru o tundere mai uniformă și mai Profesională.

Mașinile de tuns animale MOSER AnimalLine sunt cunoscute pentru robustețea și durata lungă de Viață. Extrem de manevrabile și plăcut de ușoare, acestea sunt alte două caracteristici importante ale dispozitivelor Noastre. Mai ales pentru animalele sensibile sau nervoase, este o binecuvântare să fie tuns cu MOSER AnimalLine cu un zgomot deosebit de Redus. Competența noastră în materie de servicii și raportul excelent preț-performanță rămân de menționat - acestea sunt mai mult decât o mână de motive bune pentru a tunde cu MOSER AnimalLine!

De ce să tundeți cu mașinile de tuns Moser?

Pentru că este vorba, în primul rând, de sănătatea pielii și a blănii Animalului. Cu alte cuvinte, este vorba despre bunăstarea și îngrijirea corporală a Câinelui. Apoi, bineînțeles, este vorba și de un aspect bine îngrijit. O blană tunsă în mod constant este o îngrijire zilnică a Blănii. Pentru aceste sarcini la câine, Wahl Animal oferă mașini de tuns câini Excelente: ergonomice, silențioase și cu economie de Spațiu. Ideale pentru Casă.

Decibeli: 63 dB
Țară de origine: Germania
Număr de cicluri: 3300 H/min
Putere: 24 W
Alimentare: 230V Netz
Specii de animale: Câine, Pisică
Tensiune curent electric: 230 Volt
Mărime animale: Câine de talie mare, Pisici

6 of 6 reviews

4.83 out of 5 stars


83%

17%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


28 octombrie 2015 22:26

prima funktionell und angenehm geräuscharm

Die lange Wartezeit hat sich auf jeden Fall gelohnt! Jetzt brauchen wir nie wieder einen Termin beim Hundefrisör... Mit etwas Geschick und Übung wird es von Mal zu Mal besser klappen Dank dieser hervorragenden Schermaschine, die nicht nur prima die fetten Pudellocken in die perfekte Frise stylt, sondern ebenfalls wunderbar angenehm leise arbeitet. Sehr empfehlenswert! Vielen Dank!

8 iulie 2022 20:12

Tolle Maschine

Ich habe zum ersten mal meine beiden Beardies damit geschoren. Alles ging leicht und hat wunderbar funktioniert. Für mich als Laie eine sehr einfache Handhabung. Sehr zu empfehlen.

24 ianuarie 2022 08:57

tolles produkt

bestellung per mail abgesendet und zwei tage später lieferung schon bekommen... leider hatte der scherkopf einen fabrikationsfehler...habe diesen reklamiert...SEHR FREUDLICHES TEAM...TOP ABWICKLUNG... neuer scherkopf zwei tage später eingetroffen... schermaschine sehr empfehlenswert...agrarzone sehr empfehlenswert!!!

17 iunie 2022 22:21

Gute Schermaschine

Gutes Produkt. Unser Hund lässt endlich das Scheren zu und hält dabei relativ still. Die Maschine ist auch nicht so laut.

5 septembrie 2022 11:13

Macht was es soll

Macht was es soll.Sehr leise.Wird aber ziemlich schnell heiß.

24 iunie 2022 11:28

Teilesatz ?

Das Set enthält zwei identische Düsen 13 mm. Hätte durch eine andere Größe ersetzt werden können. Die Lieferung dauerte etwa drei Tage. Schneidet gut, aber nicht sehr schnell Eine Geschwindigkeit. Vielleicht habe ich noch nicht die Fähigkeiten. Arbeitet leise.

Cap de tuns SnapOn pentru Moser MAX 45/50
Cap de tuns pentru Moser Max 45 / Moser Max 50 Set de tundere de precizie de la WAHL - Manoperă de înaltă calitate, 100% fabricat în Germania. Capul de tuns original Moser Snap-On de la WAHL este un set de tundere complet metalic, ascuțit cu precizie. Setul de tundere este "Made in Germany" și este la fel de potrivit pentru uz profesional ca și pentru utilizatorul casnic. Capul de tuns este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate prin rectificare încrucișată și nu este perforat. Această metodă de fabricare conferă capului de bărbierit o durată de viață extrem de lungă. Profilul canelat de pe spate asigură o răcire optimă a setului de tăiere. Geometria specială a capului de ras și presiunea de tăiere reglată în mod optim asigură o tăiere exactă. Datorită calității înalte a manoperei, setul de lame poate fi reascuțit de mai multe ori. Lamele de schimb pentru mașini de tuns Moser sunt compatibile cu toate mașinile de marcă actuale care utilizează un set de tundere Snap On. Sistemul de schimbare SnapON face ca montarea și demontarea capului aparatului de tuns să fie o joacă de copil, fără a fi nevoie de instrumente. Instrucțiuni de îngrijire: Pentru a asigura o durată de viață optimă a capului de tuns, este importantă o îngrijire regulată și corectă. Curățați lamele de tuns cu o cârpă sau o perie moale. Asigurați-vă că spațiile dintre dinți sunt curate. Pentru a preveni coroziunea atunci când se utilizează dezinfectant, uscați bine capul de tuns. După uscare, ungeți capetele mașinii de tuns cu ulei pentru mașina de tuns. Lamele de tuns trebuie unse înainte de fiecare utilizare, cu capul de tuns montat. Ulei la fiecare 5-10 minute în timpul utilizării. După ungere, lăsați mașina să stea în repaus câteva secunde pentru ca uleiul să se răspândească bine și să nu fie transferat pe părul animalului. Cu o întreținere și o îngrijire corespunzătoare, durabilitatea capetelor de tuns poate fi crescută cu până la 20%. Refacerea poate fi, de asemenea, amânată. Prezentare generală: Pentru toate mașinile de tuns cu SnapOn Manoperă de înaltă calitate Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate Capacitate de tăiere foarte lungă Multiplu reșapat Toate piesele sunt rectificate transversal și profilat Fabricat în Germania Potrivit, printre altele, pentru următoarele mașini de tuns Moser Max 45 Moser Max 50 Oster Golden A5 Oster A6 Comfort Oster A6 Slim Oster Pro 3000i Oster PowerPro Ultra Oster Power Max Aesculap Durati Aesculap FAV5 Aesculap FAV5 CL Aesculap FAV5 Hybrid Aesculap Fortis Wahl Avalon Wahl KM2 Wahl KM5 Wahl KM10 Wahl KM Cordless Wahl KM Cordless Horse Kerbl mașină de tuns PROFI Alte mașini de tuns cu cap de tuns SnapOn Lungimea de tăiere: 1/10 mm, #40F pentru, de exemplu, maltez, Yorkshire Terrier, Shih Tzu, Golden Retriever, Bobtail, Pekinese, Poodle  Tipul de blană: lungă, fină, cu sau fără strat inferior, foarte încâlcită, mată, cu noduri. 1/20 mm, #50F pentru, de exemplu, maltez, Yorkshire Terrier, Shih Tzu, Golden Retriever, Bobtail, Pekinese, Poodle  Tipul de blană: lungă, fină, cu sau fără strat inferior, foarte încâlcită, mată, cu noduri. 1 mm, #30F (dinte fin) pentru, de exemplu, maltez, Yorkshire Terrier, Shih Tzu, Golden Retriever, Bobtail, Pekinese, Poodle  Tipul de blană: lungă, fină, cu sau fără strat inferior, foarte încâlcită, mată, cu noduri. 2 mm, #10F (dinte fin) pentru, de exemplu, Dalmațian, Marele Danez, Teckel cu părul aspru, Schnauzer, West Highland Terrier, Maltez, Yorkshire Terrier, Shih Tzu, Golden Retriever, Bobtail, Pechinez, Caniche  Tipul de blană: scurtă, aspră, lungă, fină, cu sau fără strat inferior, puternic încâlcită 2,3 mm, #10W (dinte grosier) pentru, de exemplu, Dalmațian, Marele Danez, Teckel cu păr aspru, Schnauzer, West Highland Terrier Tipul de blană: scurtă, cu părul zbârlit, cu sau fără strat inferior 3 mm, #8,5F (dinte grosier) pentru, de exemplu, Dalmațian, Marele Danez, Teckel cu părul aspru, Schnauzer, West Highland Terrier, Maltez, Yorkshire Terrier, Shih Tzu, Golden Retriever, Bobtail, Pechinez, Caniche   Tipul de blană: scurtă, zbârcită, lungă, fină, cu sau fără strat inferior, puternic încâlcită 5 mm, #7F (dinte grosier) pentru, de exemplu, Dalmațian, Marele Danez, Teckel cu păr aspru, Schnauzer, West Highland Terrier Tipul de blană: scurtă, cu părul zbârlit, cu sau fără strat inferior 7 mm, #5F (dinte grosier) pentru, de exemplu, Dalmațian, Marele Danez, Teckel cu păr aspru, Schnauzer, West Highland Terrier Tipul de blană: scurtă, cu părul zbârlit, cu sau fără strat inferior 9 mm, #4F (dinte grosier) pentru, de exemplu, Dalmațian, Marele Danez, Teckel cu păr aspru, Schnauzer, West Highland Terrier Tipul de blană: scurtă, aspră, cu sau fără strat inferior

249 RON*
WAHL spray de răcire pentru lame 4in1 400 ml
WAHL Spray de răcire cu gheață pentru lame 4in1 Sprayul de gheață pentru lame WAHL răcește și curăță capul de ras în câteva secunde. Folosiți spray-ul de răcire WAHL Blade Ice Spray pentru a îndepărta reziduurile de blană de pe capul de tuns, pentru a răci optim capul de tundere și pentru a-l lubrifia. Utilizând uleiul pentru mașini de tuns 4în1 în timpul tunsului, puteți îndepărta cu ușurință blana tăiată de pe lama mașinii de tuns pentru a obține o tăiere uniformă. Spray-ul pentru mașini de tuns Blade Ice reduce semnificativ frecarea capetelor de tuns , ceea ce duce la o mai mică acumulare de căldură. Animalele dvs. vor fi încântate atunci când setul de tundere nu se încinge prea tare. Căldura scăzută datorită spray-ului de răcire reduce, de asemenea, în mod semnificativ uzura capului mașinii de tuns. După forfecare, se poate utiliza spray-ul Blade Ice Spray pentru a proteja setul de lame de coroziune. Sprayul de răcire este potrivit pentru toate mărcile de mașini de tuns. Sprayul 4în1 oferă: Răcire instantanee Lubrifiere Curățare Protecția împotriva coroziunii Cerere: Pur și simplu pulverizați sprayul de răcire pentru lamă pe și în lateralul setului de lame la fiecare câteva minute după și în timpul tunderii, la o distanță de aproximativ 10 cm. Rezultat: Sprayul de răcire pentru lame asigură răcirea, lubrifierea și curățarea instantanee a capului de tuns. Protecția împotriva coroziunii asigură, de asemenea, o uzură redusă a setului de tuns. Cuprins: 400 ml

Content: 0.4 Litri (163 RON* / 1 Litri)

65 RON*
Buc.
WAHL ulei special pentru setul de tundere 200 ml
WAHL ulei special pentru mașina de tuns 200 ml Uleiul pentru mașini de tuns WAHL este potrivit pentru toate părțile mobile de pe și din capul mașinii de tuns. Acest ulei de înaltă calitate curăță și lubrifiază în mod fiabil setul de tundere WAHL și îl protejează împotriva coroziunii. După ungere, petele ușoare de rugină pot fi îndepărtate foarte repede. Acest ulei special este ideal pentru mașini de tuns, mașini de tuns profesionale și mașini de tuns înainte, în timpul și după tundere. Îngrijire optimă fără a se bloca. La prima vedere: Ulei pentru capul de tuns 200 ml Îngrijire optimă fără a se bloca Pentru mașini de tuns, seturi de tundere și capete de mașini de tuns Înainte, în timpul și după tundere Conținut: 200 ml

Content: 0.2 Litri (695 RON* / 1 Litri)

139 RON*
Buc.
Aesculap ulei pentru mașina de tuns 90 ml
Aesculap ulei pentru mașină de tuns 90ml Uleiul special pentru toate mașinile de tuns Aesculap, este potrivit pentru toate piesele mobile de pe și din capul de tuns. Uleiul pentru mașini de tuns asigură o lubrifiere optimă a tuturor pieselor mobile din capul mașinii de tuns. Uleiul este, de asemenea, ideal pentru toate mașinile de tuns de marcă uzuale. La prima vedere: nu se întărește și nu se lipește de asemenea, potrivit pentru toate modelele obișnuite de mașini de tuns conținut: 90 ml Livrarea include: 1x Aesculap ulei de tuns 90ml

Content: 0.09 Litri (478 RON* / 1 Litri)

43 RON*
Buc.
Moser casetă pentru setul de tundere
Moser cutie pentru setul de tundere Cutia de plastic pentru seturi de tuns Moser este o cutie de depozitare practică pentru seturile de tundere de la WAHL, Moser și, de asemenea, potrivită pentru multe seturi de tundere de la alți producători. La prima vedere: Suport robust din plastic pentru până la 5 seturi de tuns Culoare: negru

149 RON*
Buc.
WAHL set de pieptene din oțel inoxidabil pentru capul de tuns Snap-On
WAHL set de piepteni de fixare din oțel inoxidabil - set de 8 piese pentru seturile de tundere SnapOn Competition Series. În acest set aveți la dispoziție 8 piepteni cu accesorii diferite. De la scurt la lung, există pieptenele potrivit pentru fiecare lungime de blană. Pieptenele de fixare originale WAHL din oțel inoxidabil sunt deosebit de robuste și durabile și se potrivesc la seturile de tundere WAHL Ultimate Competition Series. Setul pentru toate ocaziile! Piepteni de fixare din oțel inoxidabil cu coduri de culori pentru o orientare ușoară a dimensiunilor, într-o cutie de depozitare practică, potrivită pentru seturile de tundere WAHL® ULTIMATE Competition Series și WAHL® Competition Series seturi de tundere de 0,8 - 3 mm (# 30, 15, 10, 9, 8,5). WAHL ® Pieptenele de atașare din oțel inoxidabil și un set de tundere de 0,8 mm (#30) sunt o combinație ideală și sunt excelente pentru blănurile maturate, permițându-vă în același timp să determinați lungimea de tăiere cu ajutorul pieptenilor de atașare! Simțiți cum ajungeți la lungimea de tăiere dorită cu ajutorul dimensiunilor pieptenilor de fixare metalică. La prima vedere: Set de pieptene cu accesorii din oțel inoxidabil Compatibil cu seturile de tundere WAHL® Competition Series și ULTIMATE Competition Series Se potrivește sigur prin fixarea pe setul de tundere Proprietăți de alunecare foarte bune datorită dinților metalici subțiri Mai stabile din punct de vedere dimensional decât pieptenele de fixare din plastic convenționale Tundere cu economie de timp Rezultat de tuns uniform până la 25 mm Domeniul de aplicare a livrării: 1 x WAHL accesoriu pieptene de atașare din oțel inoxidabil 3 mm 1 x WAHL accesoriu pieptene de atașare din oțel inoxidabil 6 mm 1 x WAHL accesoriu pieptene de atașare din oțel inoxidabil 10 mm 1 x WAHL accesoriu pieptene de atașare din oțel inoxidabil 13 mm 1 x WAHL accesoriu pieptene de atașare din oțel inoxidabil 16 mm 1 x WAHL accesoriu pieptene de atașare din oțel inoxidabil 19 mm 1 x WAHL accesoriu pieptene de atașare din oțel inoxidabil 22 mm 1 x WAHL accesoriu pieptene de atașare din oțel inoxidabil 25 mm

224 RON*
Buc.