Bucas Therapy Cooler 120 la prima vedere:


  • Bucas pătură pentru terapie
  • Stimulează circulația și fluxul de oxigen
  • Accelerează vindecarea umflăturilor și inflamațiilor
  • Ideală pentru caii cu probleme de spate
  • Alternativă optimă la păturile cu câmp magnetic

Bucas Therapy Cooler pătură de terapie - Alternativă la pătura cu câmp magnetic

Seria de pături pentru terapii Bucas Recuptex ajută la evitarea preventivă a numeroase probleme de sănătate.

Materialul Recuptex este format dintr-o plasă extrem de fină din oțel inoxidabil care reflectă câmpurile magnetice generate în organism. Aceasta stimulează, la rândul său, circulația sângelui și fluxul de oxigen în corpul și spatele calului, ceea ce ajută umflăturile și inflamațiile să se vindece mai bine sau accelerează vindecarea..

Pătura pentru terapie ecvestră poate fi lăsată pe calul dumneavoastră 24 de ore, 7 zile pe săptămână, dacă este necesar, deoarece NU este o pătură cu câmp magnetic. Cu toate acestea, se recomandă să creșteți încet și să monitorizați utilizarea păturii Bucas Therapy Cooler Horse Blanket.

Această pătură terapeutică pentru cai este alegerea ideală pentru caii care au probleme de spate sau ai căror mușchi se încălzesc greu atunci când călăresc. Procesul de regenerare sau fazele de recuperare sunt accelerate într-un mod natural.

Căptușeala Stay-Dry din pătură ajută la îndepărtarea umezelii de pe cal, astfel încât poate fi folosită chiar dacă calul este puțin transpirat sau spălat. Proprietățile terapeutice nu pot fi îndepărtate prin spălare, ceea ce înseamnă că pătura dvs. terapeutică poate fi spălată la fel ca o pătură normală pentru cai!

Prezentare generală:

  • Bucas pătură pentru terapie
  • Stimulează circulația sângelui și fluxul de oxigen
  • Ideală pentru caii cu probleme de spate
  • Accelerează vindecarea umflăturilor și inflamațiilor
  • Alternativă optimă la păturile cu câmp magnetic
  • Căptușeală Stay-Dry
  • Croială clasică

Culori:

  • Navy / Orange

Dimensiuni:

  • 115 - 165 (lungimea spatelui în cm)

Livrarea include:

1x Bucas Therapy Cooler pătură de terapie pentru cal

Producător "Bucas"

Cumpără online Bucas pături pentru cal

Bucas reprezintă pături de înaltă calitate tehnică pentru cai și pe bună dreptate! Producătorul irlandez îmbogățește piața de cai cu produse ecvestre extrem de inovatoare și avansate din punct de vedere tehnologic încă din 1981. Începând cu covoare de exterior impermeabile și respirabile, cu principiul "Stay-dry" tipic Bucas. Această căptușeală respirabilă a fost optimizată pentru a îndepărta transpirația și umiditatea de pe cal, menținând în același timp căptușeala uscată și Caldă.

În 2012, Bucas a început o altă revoluție în lumea cailor cu pătura pentru muște Buzz-Off Zebra Full Neck. Conceput pe baza faptului că zebrele sunt mult mai puțin deranjate de muște în sălbăticie datorită modelului lor Dungat.

Noile pături pentru cai Bucas au fost optimizate cu o închidere magnetică Inovatoare. În plus, în primăvara anului 2016 a fost introdusă pătura terapeutică pentru cai, Bucas Recuptex Therapy Blanket. Pătura funcționează cu propriul câmp magnetic al corpului și promovează vindecarea și regenerarea mușchilor și îmbunătățește circulația Sângelui.

Pături pentru cai pentru orice vreme și orice ocazie - Animale întotdeauna bine acoperite cu Bucas!

Caracteristici: Curea în cruce, Respirabil
Specii de animale: Cal

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
Bucas detergent pentru pături cai 5 litri
Bucas Wash - detergent pentru pătură 5 litri Bucas Rug Wash este ideal pentru a fi folosit pe toate păturile și țesăturile impermeabile și hidrofobe pentru cai. Garantat în totalitate pentru produsele Bucas numai dacă se utilizează spălarea originală Bucas. Această spălare specială fără fosfați este ideală pentru toate păturile pentru cai Bucas. Bucas Rug Wash într-o sticlă de 5 litri. Păturile Bucas  trebuie spălate manual sau în mașină la maximum 40 de grade. Folosiți 50 ml pentru 4,5 kg de rufe uscate sau 25 ml pentru 10 litri de apă. Nu se usucă la mașină și nu se usucă la centrifugă. Se usucă la loc sau se atârnă la temperatura camerei. Nu folosiți balsam de rufe sau alte substanțe chimice. Fabricat în Germania. Livrarea include: 1x Bucas detergent pentru pături 5 litri

Content: 5 Litri (123 RON* / 1 Litri)

613 RON* 721 RON*
Buc.
%
Bucas balsam pentru pături de cai 5 litri
Bucas balsam pentru pături de cai 5 litri Bucas balsam pentru pături reface proprietățile hidrofobe ale covoarelor de exterior Bucas. Vă rugăm să folosiți numai pe partea exterioară a păturii curat și numai în zone bine ventilate! Pe bază de apă. Livrarea include: 1x Bucas balsam pentru pături de cai 5 litri

Content: 5 Litri (104 RON* / 1 Litri)

522 RON* 592 RON*
Buc.