Cit Insect Repellent Spray MuscaBlock 1000 ml la prima vedere:


MuscAblock 1000 ml Spray de apărare a insectelor - Protecție eficientă împotriva zborului și a insectelor

Spray de apărare a insectelor Musclablock este prima ta linie de apărare împotriva muștelor și insectelor. Acest produs oferă o protecție eficientă și este bine tolerat cu un parfum plăcut.

se caracterizează prin proprietățile și avantajele sale speciale. Datorită formulei sale speciale, ingredientul activ rămâne eficient timp de câteva ore. Ingredientul activ Citriodiol, piretrină + piretroide rămân eficiente până la 6 ore.

Spray de apărare a insectelor MuscAblock este deosebit de potrivit pentru persoanele care caută o protecție eficientă și lungă împotriva muștelor și insectelor.

Prezentare generală:

  • Protecție eficientă împotriva muștelor și insectelor
  • bine tolerat cu un parfum plăcut
  • Ideal pentru persoanele care caută o protecție eficientă și lungă de timp

Date tehnice:

  • Conținut: 1000 ml
  • Ingredient activ: Citriodiol, piretrină + piretroidă
  • Eficacitate: până la 6 ore

Domeniul de livrare:

1x MuscAblock 1000 ml Spray de apărare a insectelor

FAQ

Care funcție îndeplinește spray -ul de apărare a insectelor MuscAblock?
Spray -ul de apărare a insectelor MuscAblock oferă o protecție eficientă împotriva muștelor și insectelor. Datorită formulei sale speciale, ingredientul activ rămâne eficient timp de câteva ore.

pentru cine este deosebit de adecvat spray -ul de apărare a insectelor MuscAblock?
Spray -ul de apărare a insectelor MuscAblock este deosebit de potrivit pentru persoanele care caută o protecție eficientă și lungă împotriva muștelor și insectelor.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.