Spypoint FORCE-PRO-S la prima vedere:


Spypoint Wild Camera Force-Pro-S nu este doar o cameră foto, ci este un instrument de top pentru observarea animalelor. A fost dezvoltat în primul rând pentru vânători, pădurați și iubitorii de natură. Camera este confecționată din material robust și construită astfel încât să reziste la cele mai grele condiții meteorologice.

cu o rezoluție impresionantă a imaginii de 30 megapixeli și capacitatea de a 4K înregistrare video oferă imagini și videoclipuri clare de forță-pro-pro-pro-pro-s. Datorită vitezei de eliberare extrem de rapide de 0,2 secunde și o gamă de înregistrare de până la 30 de metri , nu este trecut cu vederea niciun detaliu. Datorită gamei IR Flash până la 27 de metri cu LED-uri super-scăzute, fotografii de înaltă calitate pot fi, de asemenea, făcute noaptea. În plus, camera oferă o înregistrare multiplă cu până la 6 imagini pe captură .

Spypoint Wild Camera Force-Pro-S este echipat cu o baterie de litiu-ion încorporată și panoul solar . Prin urmare, bateriile nu sunt necesare. În situațiile în care este necesară o energie suplimentară, însă, opțiunea este de a introduce 8 baterii AA . Un ecran de configurare 1,5 'PRACTIC facilitează setările de pe site. Camera oferă o funcție unică de 1 senzor pentru înregistrarea de 5 zone și vine cu un card de memorie SDHC preinstalat 16 GB .

Prezentare generală:

  • 30 megapixeli rezoluție foto
  • înregistrare video 4K
  • declanșarea vitezei 0,2 secunde
  • IR IR GAME Flash până la 27 m
  • Interval de înregistrare până la 30 m
  • Baterie cu ioni de litiu încorporat și panou solar
  • Opțional 8 Baterii AA
  • Ecran de configurare 1.5 '
  • 1 senzor pentru înregistrarea de 5 zone
  • Card de memorie SDHC de 16 GB inclus

Date tehnice:

Foto: 30 megapixeli de eliberare viteză de 0,2 secunde
Video: înregistrări video 4K cu înregistrări sonore
Interval de flash IR: până la 27 m cu LED-uri super-scăzute
Înregistrare multiplă: cu până la 6 imagini pe detectare
Sursă de alimentare: baterie de litiu-ion de construcție și panou solar, opțional 8 baterii AA
Afișare: Ecran de configurare 1.5 ''
Interval de înregistrare: până la 30 m
Altele: 1 senzor pentru înregistrarea cu 5 zone, cardul de memorie SDHC de 16 GB inclus

Domeniul de livrare:

1x Spypoint Wild Camera Force-Pro-S
1x 16 GB card de memorie SDHC


Întrebări frecvente:

Câte imagini pot înregistra camera?
Camera poate înregistra până la 6 imagini pe detectare.

Camera este rezistentă la condițiile meteorologice?
Da, camera este confecționată din material robust și poate rezista la condiții meteorologice dure.

Producător "SPYPOINT"

Spypoint wildlife camera

Spypoint is a manufacturer of wildlife cameras and associated equipment that is characterised by innovative technologies such as patented solar technology and antler detection.

They offer flexible and free data plans, allow you to upgrade older cameras and offer quick and easy activation. The product spectrum ranges from classic wildlife cameras to top models with the most advanced technologies. The Spypoint Insiders Club offers additional benefits such as discounts and an improved buck tracking function.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Cutie de securitate Spypoint Steel SB-400
carcasă metalică SB-400: Protecție robustă pentru camerele dvs. Spypoint carcasa metalică SB-400 îndeplinește funcția importantă de a oferi o protecție robustă și fiabilă pentru camerele dvs. Spypoint. În special, este compatibil cu camerele care au 48 de LED -uri. Lucrul special despre această carcasă metalică este durabilitatea și robustetea acesteia. Datorită construcției sale solide, oferă o protecție excelentă împotriva influențelor și daunelor externe. Carcasa metalică SB-400 este, prin urmare, alegerea ideală pentru toți cei care doresc să-și folosească camerele Spypoint în aer liber în medii accidentate. confecționat din metal de înaltă calitate, această carcasă asigură o viață lungă de serviciu și o rezistență ridicată la influențele meteorologice. Prezentare generală: Protecție robustă pentru camerele Spypoint Compatibil cu camerele care au 48 de LED -uri Fabricat din metal de înaltă calitate Date tehnice: Material: Metal Compatibilitate: camere spypoint cu 48 de LED -uri Domeniul de livrare: 1x carcasă metalică SB-400 FAQ Cum instalez carcasa metalică SB-400 pe camera mea Spypoint? Instalarea poate varia în funcție de modelul camerei. Se recomandă observarea instrucțiunilor de instalare închise. pot folosi și carcasa metalică SB-400 pentru alte mărci de camere? Carcasa metalică SB-400 este special concepută pentru a fi utilizată cu camere Spypoint care au peste 48 de LED-uri. Utilizarea cu alte mărci ar trebui verificată în avans.

398 RON*
Șurub de montare Spypoint MA-500
SPYPOINT ASSEMBLY SCREW MA-500: Găsiți unghiul perfect pentru înregistrările dvs. șurubul de copac face și mai ușor să găsești unghiul perfect pentru înregistrările tale. Datorită șurubului, puteți transforma camera la 360 ° și puteți înclina până la 90 °. Acest lucru vă permite să vă adaptați rapid camera la mediu. Spypoint Monta Screw MA-500 este un accesoriu ideal pentru a obține optimul din camera dvs. și pentru a obține cele mai bune imagini și videoclipuri posibile. șurubul de asamblare este potrivit pentru toate camerele cu un fir de trepied standard (5/8 inci). Această compatibilitate universală vă face o alegere variată pentru fotografi și videografi de tot felul. Indiferent dacă sunteți profesionist sau doar începeți cu fotografia, spypoint Monta șurub MA-500 va fi un instrument valoros în Echipamentele sunt. Prezentare generală: Rotația camerei permite 360 ​​° și înclinația până la 90 ° Ideal pentru reglarea rapidă a camerei la mediu Potrivit pentru toate camerele cu fir de trepied standard (5/8 inci) Domeniul de livrare: 1x șurub de asamblare spypoint MA-500 FAQ este dificil de instalat șurubul de asamblare spypoint MA-500? Nu, șurubul de asamblare este ușor de instalat și nu necesită instrumente sau cunoștințe speciale. poate fi atașat șurubul de asamblare la orice tip de arbore? Da, șurubul de asamblare poate fi atașat la majoritatea speciilor de copaci, atât timp cât arborele este suficient de stabil pentru a purta camera.

248 RON*
Spypoint Banca de energie solară
panou solar spypoint cu baterie de litiu: sursă de energie eficientă și durabilă pentru camera dvs. Panoul solar Spypoint cu baterie de litiu combină un modul solar și o baterie de litiu în proiectarea sa compactă. Această combinație îndeplinește funcția de a fi o sursă de energie continuă pentru camera dvs., în special în zonele îndepărtate pe care le puteți vizita rar. Lucrul special despre acest panou solar este că acesta încarcă continuu bateria integrată 15.000 mAh de litiu . Aceasta înseamnă că camera dvs. poate rula luni întregi, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la schimbarea bateriei. De asemenea, este echipat cu patru cabluri de ieșire diferite, astfel încât să vă puteți conecta cu ușurință camera la Spypoint Solar Power Bank SPLB-22, indiferent de producătorul camerei. Panoul solar și bateria de litiu sunt confecționate din materiale robuste de înaltă calitate, care asigură o durată de viață lungă și performanțe ridicate. Prezentare generală: Design compact combinat într -un modul solar și baterie de litiu Încărcarea continuă a bateriei de litiu integrate de 15.000 mAh Inclusiv patru cabluri de pornire diferite pentru conectarea la fiecare cameră Date tehnice: Baterie de litiu 12V 10W 15.000 mah 4 Elemente de încărcare a LED -urilor Zona solară: 24,5 cm x 23,5 cm Domeniul de livrare: 1x panou solar spypoint cu baterie de litiu Cablu de ieșire de 1x 1,5 mm pentru camerele sălbatice spypoint Cablu de curent 1x DC 1x Asamblare Brain Cablul de ieșire USB-C 1X USB-C Cablu de ieșire micro-B USB 1X 1x USB-A la cablu de ieșire USB-C FAQ Cum instalez panoul solar Spypoint cu baterie de litiu? Instalarea poate varia în funcție de locație și de modelul camerei. Se recomandă observarea instrucțiunilor de instalare închise. Cât timp poate fi încărcat panoul solar Spypoint cu baterie de litiu? Termenul poate varia în funcție de razele soarelui și de consumul camerei. În general, însă, camera dvs. poate rula cu o încărcare completă de luni întregi.

895 RON*