Blocare prin cablu Vosker V-CB-LOCK la prima vedere:


Vosker V-CB-Lock Fuse: Asigurați-vă eficient camera de furt de furt

Vosker V-CB-Lock Fuse Fuse servește pentru a proteja eficient camera sau cutia de oțel de furt sau daune. Este deosebit de potrivit pentru toate camerele Vosker și se încadrează perfect în cutia de oțel Vosker.

Această blocare a cablului are mai multe proprietăți excepționale. Oferă o protecție mare împotriva furtului sau daunelor , păstrând camera în siguranță în locul tău. Acest lucru îl face o alegere ideală pentru fotografi și observatori ai naturii care doresc să -și înființeze camerele în aer liber și doresc să fie poziționate în mod fiabil acolo.

siguranța de furt este rezistentă la intemperii și zgârie -rezistentă , ceea ce asigură durabilitatea și robustetea sa în diferite condiții. De asemenea, este echipat cu două taste, astfel încât să aveți întotdeauna o cheie de înlocuire la îndemână.

Prezentare generală:

  • Potrivit pentru toate camerele Vosker
  • se potrivește în cutia de oțel Vosker
  • oferă protecție împotriva furtului și daunelor
  • Festivalul rezistent la intemperii și la zgârieturi

Date tehnice:

  • Material: oțel
  • Festivalul de vreme și zgârieturi

Domeniul de livrare:

1x Vosker V-CB-Lock Fuse
Cheia 2x

FAQ

Cum pot atașa siguranța de furt Vosker V-CB-Lock la camera mea sau cutia de oțel?
Instrucțiunile exacte pentru fixare pot varia în funcție de modelul camerei sau cutiei de oțel. Se recomandă observarea instrucțiunilor de instalare închise.

Pot folosi și siguranța Vosker V-CB-Lock pentru alte mărci de camere?
Siguranța de furt este special concepută pentru camerele Vosker. Utilizarea cu alte mărci ar trebui verificată în avans.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.