GoLeyGo 2.0 Führleine Rope 200 cm S - bis 15 kg schwarz la prima vedere:


  • Innovatives Ein-Hand-System zum An- und Ableinen
  • Runde, äußerts robuste Leine mit reflektierenden Applikatoren
  • Perfekt für sportlich Outdoor-Aktivitäten
  • Länge: 140 - 200 cm (stufenlos verstellbar)
  • Inkl. Adapter-Pin für bestehende Halsbänder
  • Wasser- und schmutzabweisend

GoLeyGo 2.0 Führleine Rope - die Hundeleine mit der perfekten Verbindung

Den Hund bei sportlichen Outdoor-Aktivitäten mit nur einer Hand An- und Ableinen! Mit der GoLeyGo 2.0 Hundeleine ist genau das möglich!

Die GoLeyGo Hundeleine Rope mit dem patentierten Magnet-Verschluss-System ist in der Handhabung wesentlich einfacher als eine herkömmlichen Hundeleine mit Karabinerhaken. Mit nur einer Hand lässt sich der Hund von der Leine lösen und im Anschluss wieder anleinen. Mit den reflektierenden Applikationen sind Sie und Ihr Hund auch in der Dämmerung bestens zu erkennen. Hundeleine und Geschirr bzw. Halsband werden durch die innovative Kugelstift-Metall-Kombination verbunden. Ein weiches Nylongewebe sorgt für eine angehme Haptik. Mit dem beeinhalteten Adapter-Pin lässt sich die GoLeyGo Hundeleine Rope bestens mit Ihrem bestehenden Halsband oder Geschirr verbinden. Die Leine ist stufenlos verstellbar (140 - 200 cm) und in unterschiedlichen Größen únd Farben erhältlich.

GoLeyGo 2.0 im Überblick:

  • Patentiertes Kugelstift-Magnet-Verschluss-System
  • Schnelles und sicheres An- und Ableinen
  • Runde, äußerst robuste Leine
  • Reflektierende Applikationen
  • Länge: 140 - 200 cm (stufenlos verstellbar)
  • Inklusive Adapter-Pin
  • Kugelstift um 360° drehbar
  • Hochwertige und robuste Verarbeitung
  • Wasser-und schmutzabweisend

Farben:

  • Schwarz
  • Rot
  • Braun

Größe:

  • S (8 mm, für Hunde bis zu 15 kg)
  • M (12mm, für Hunde bis zu 60 kg)

Lieferumfang:

  • 1 x GoLeyGo Führleine Rope
  • 1 x Adapter-Pin (Kugelstift)
Producător "GoLeyGo"

GOLEYGO cal & câine - Noua lesă cu închidere magnetică

Sistemul inovator de lese cu clic magnetic GoLeyGo inspiră deja mulți proprietari de animale de Companie. Acum este disponibil pentru câini și Cai.

Goleygo este o alternativă inteligentă la lesa de modă Veche. Nu mai trebuie să căutați unde să agățați Carabina. GOLEYGO este gata atunci când aveți nevoie de el rapid! Varianta clasică de lesă pentru câini cu carabină este destul de incomodă de folosit și necesită ambele Mâini. GOLEYGO conectează lesa și zgarda cu o combinație inteligentă de bilă, ac și Magnet. Cu o singură mână, intuitiv, rapid și cu un singur clic, câinele poate fi eliberat din lesă și, de asemenea, poate fi pus din nou în lesă!

Noua generație GoLeyGo

  • Decuplarea și detașarea cu o singură mână
  • Primul sistem de blocare care poate fi eliberat sub sarcină maximă
  • O legătură puternică!
  • Flexibilitate mare datorită lungimii reglabile a liniei
  • Libertate totală de mișcare datorită știftului cu Bilă: cu
  • 360° rotativ
  • Design inteligent

Noua generație GoLeyGo

Noul GOLEYGO 2.0 a fost revizuit, îmbunătățit și modificat pentru a crea un produs care îndeplinește cele mai înalte cerințe ale proprietarilor de animale de Companie. Lesa din nailon de înaltă calitate este mult mai rezistentă la mușcături și se simte confortabil în Mână. Dispozitivul de fixare foarte robust, fabricat din material armat cu fibră de sticlă, poate rezista la o greutate a câinelui de până la Max. 80 Kg. Conceptul de autocurățare al sistemului de închidere magnetică este cu rulment cu arc protejat, inclusiv rezistență la apă sărată, pentru a se închide în siguranță chiar și atunci când este murdar de nisip și Pământ. Sistemul de închidere din fibră de sticlă de înaltă tehnologie cu magnet de ferită este extrem de ușor și robust în același Timp. Noile lese și lațuri pot fi acum atașate în mod universal la aproape orice zgardă, ham sau ștreang cu ajutorul unui adaptor cu Șurub.

GoLeyGo Dog: lesă și zgardă pentru câini cu închidere magnetică inovatoare

Sistemul unic este disponibil pentru câini în diferite modele, culori și dimensiuni, astfel încât există o combinație potrivită pentru fiecare Câine. Puteți alege între o zgardă sau un ham de piept cu o lesă normală sau o lesă retractabilă în gama largă GOLEYGO. Gulerul GOLEYGO este aproape indestructibil! Este confecționată din nailon rezistent, cu un sistem de închidere robust cu clic și poate rezista chiar și la cele mai mari Solicitări. Acul cu bilă integrat este legătura dintre zgardă și Lesă: pur și simplu faceți clic în dispozitivul de fixare magnetic! Hamurile de piept distribuie în mod optim tracțiunea și, prin urmare, sunt deosebit de confortabile pentru Câine. Hamul de piept GOLEYGO este fabricat din nailon rezistent, cu închizători stabile cu Clic. Curelele sunt reglabile și ușor de adaptat la mărimea Câinelui. Acul cu bilă integrat este legătura dintre zgardă și Lesă: pur și simplu faceți clic în dispozitivul de fixare magnetic!

Datorită lungimii reglabile, lesa GOLEYGO oferă cea mai mare flexibilitate posibilă! Fie că lesa pentru câini este ținută în mână, înfășurată în jurul șoldului sau așezată pe umăr, cu GOLEYGO proprietarii de câini au la dispoziție diferite opțiuni de prindere și Transport. Cu ajutorul sistemului inovator de clic magnetic, câinele poate fi pus și scos din lesă în câteva secunde! Cu lesele retractabile, câinii activi au libertatea de mișcare de care au nevoie, chiar și atunci când sunt ținuți în Lesă. Lesa retractabilă GOLEYGO Vario, cu o lungime maximă de 5 metri, este fabricată din nailon Rezistent. Cu ajutorul sistemului inovator de clic magnetic, câinele poate fi pus și scos din lesă în câteva secunde!

GoLeyGo Horse: Acum, de asemenea, halteră și frânghie de plumb cu fixare magnetică

Zusätzlich zu den bisherigen Varianten für Hunde ist GOLEYGO jetzt auch in extrem robuster Ausführung für Pferde erhältlich! Wählen Sie Ihren aufwendig verarbeiteten und detailverliebten GOLEYGO Pferdehalfter aus drei verschiedenen Farben. Die GOLEYGO Halfter sind bereits mit dem original GoLeyGo Adapter-Pin ausgestattet und somit perfekt mit dem GoLeyGo Führstrick Kompartibel. Die farblich abgestimmten Design-Beschlagteile und die schöne Farbstellungen runden das Erscheinungsbild hervorragend Ab. Das Halfter ist weich unterlegt mit fellschonendem Syntese-Kautschuk. Durch Dornschnallen an Genick- und Nasenriemen ist das Pferdehalfter optimal Justierbar. Von Minishetty bis Kaltblut sind alle gängigen Pferdegrößen abgedeckt und somit für jedes Pferd das passende Halfter Dabei.

În plus față de versiunile anterioare pentru câini, GOLEYGO este acum disponibil și într-o versiune extrem de robustă pentru cai! Alege-ți lesa pentru cai GOLEYGO, elaborată și detaliată, din trei culori Diferite. Frânghiile GOLEYGO sunt deja echipate cu știftul adaptor original GoLeyGo și, prin urmare, sunt perfect compatibile cu frânghia de lesă GoLeyGo. Accesoriile de design în culori coordonate și combinațiile de culori frumoase completează perfect Aspectul. Colierul este căptușit moale cu cauciuc sintetic prietenos cu Blana. Lesa pentru cai poate fi ajustată în mod optim cu catarame pe gât și pe Botniță. De la mini-shettty la cai cu sânge rece, sunt acoperite toate mărimile obișnuite de cai și, astfel, pentru fiecare cal este disponibilă lesa Potrivită.

Specii de animale: Câine
Mărime animale: Câine de talie mare, Câine de talie medie, Câine de talie mică
Sisteme de închidere: Închidere magnetică
Material: Nylon

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
GoLeyGo Adapter-Pin Hunde Halsband (2 Stk.)
GoLeyGo 2.0 Adapter-Pin - für alle Hundehalsbänder und Hundegeschirre Mit den Adapter-Pins werden herkömmliche Halsbänder und Geschirre Ihres Hundes unkompliziert für das GoLeyGo 2.0-Verschluss-System ausgestattet. Durch simples Anschrauben am Metallring wird jedes Halsband und Geschirr für das GoLeyGo 2.0-Verschluss-System kompatibel. Der 2er Pack ist in zwei verschiedenen Größen bzw. Gewichtsklassen erhältlich. Kleine sowie große Hunde können nach Anbringen des Goleygo-Adapters ganz bequem mit einer passenden Leine an- und abgeleint werden. Dank des Metall-Pins am Adapter und dem Magnetverschlusses verbinden sich Leine und Halsband oder Halfter selbstständig. Eine einfache, schnelle und gefahrlose Entriegelung ist auch unter Vollbelastung möglich, sodass man das Tier in gefährlichen Situationen schnell von der Leine lassen kann. 360° dreh- und frei schwenkbarer Kugelkopf des Metall-Pins. Im Überblick: Zur Verwendung für bestehende Halsbänder und Geschirre Einfaches Anschrauben an den Metallring 360° dreh- und frei schwenkbarer Kugelkopf Größe: S (für Hunde bis zu 15 kg) M (für Hunde bis zu 60 kg) Lieferumfang: 2 x Adapter-Pin (Kugelstift) Metallring nicht im Lieferumfang enthalten!

40 RON* 45 RON*