info@agrarzone.ro Luni-Joi 9 - 17:30 | Vineri 9 - 13

  15 ani de experiență | peste 500.000 de clienți mulțumiți

  Drept de retur de 30 de zile

Casă De Păsări


Filter

Adăpost de păsări - Oaza de liniște cu acoperiș pentru găini fericite

Bine ați venit în categoria adăposturi pentru păsări pe agrarzone.de! Aici veți găsi adăposturi pentru păsări robuste și de înaltă calitate pentru creșterea confortabilă și adaptată la specie a prietenilor dumneavoastră cu pene. Adăposturile noastre pentru păsări de curte oferă nu numai protecție împotriva vântului și a intemperiilor, ci și mult spațiu pentru ciugulit, zgâriat și cocoțat. Acestea reprezintă soluția ideală pentru deținătorii de hobby, crescătorii și oricine dorește să creeze cele mai bune condiții posibile pentru găinile, rațele sau gâștele lor.

Un adăpost pentru păsări de la agrarzone.de este mai mult decât un simplu coteț. Este o oază de liniște acoperită, în care prietenii dvs. cu pene favoriți se pot simți complet în largul lor. Gama noastră include o selecție largă de cotețe pentru păsări de curte de diferite dimensiuni, modele și variante de echipare, astfel încât să puteți găsi modelul perfect pentru cerințele dumneavoastră.

Adăpost pentru păsări de curte și creșterea păsărilor de curte în funcție de specie

Creșterea adecvată speciilor este un aspect important al creșterii păsărilor de curte și joacă un rol crucial în ceea ce privește bunăstarea și sănătatea animalelor dumneavoastră. Un adăpost pentru păsări oferă găinilor dumneavoastră protecția de care au nevoie, promovează comportamentul natural și asigură un climat plăcut. De obicei, adăposturile noastre pentru păsări sunt echipate cu mai multe etaje și perdele, astfel încât găinile dvs. să aibă suficient spațiu pentru a se odihni, a dormi și a depune ouă. Unele modele au, de asemenea, cuiburi de ouat integrate pentru a facilita cuibăritul.

Un alt aspect important al creșterii păsărilor de curte este capacitatea de a curăța ușor cotețul. Adăposturile noastre pentru păsări de curte sunt echipate cu scânduri de gunoi de grajd detașabile care asigură o curățare și o igienă ușoară. Materialele sunt, de asemenea, robuste și rezistente la intemperii, astfel încât vă puteți bucura de cotețul dvs. de păsări pentru o perioadă lungă de timp.

Adăpost pentru păsări de curte - calitate și durabilitate

La agrarzone.de, acordăm o mare importanță calității și durabilității. De aceea, în gama noastră veți găsi doar cotețe pentru păsări de la producători renumiți, care se caracterizează prin manopera de înaltă calitate și materiale de primă clasă. Adăposturile noastre pentru păsări de curte sunt robuste, rezistente la intemperii și la radiațiile UV, astfel încât pot face față cerințelor oricărui anotimp.

Prin urmare, puteți fi siguri că adăpostul dvs. pentru păsări va dura mulți ani și că puii dvs. vor fi întotdeauna bine protejați și îngrijiți. De asemenea, ne asigurăm că adăposturile noastre pentru păsări respectă reglementările legale aplicabile pentru creșterea animalelor în funcție de specie.

Cumpărați adăposturi pentru păsări la agrarzone.de

Vedeți personal varietatea gamei noastre și găsiți adăpostul de păsări perfect pentru prietenii dumneavoastră cu pene. Puteți răsfoi magazinul nostru online agrarzone.de din confortul propriei locuințe și puteți alege modelul preferat. Vă oferim un proces de comandă simplu și sigur, precum și o livrare rapidă la ușa dumneavoastră.

Așadar, nu mai ezitați și asigurați un cămin adecvat speciei și confortabil pentru păsările dvs. de curte cu un adăpost de păsări de înaltă calitate de la agrarzone.de. Cu sprijinul nostru, creșterea găinilor devine o joacă de copii!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE: Adăpost pentru păsări de curte

Întrebarea 1: Ce dimensiuni trebuie să aibă cotețul pentru păsări?

Dimensiunea adăpostului pentru păsări depinde de numărul de animale deținute. Ca regulă generală, ar trebui să existe un spațiu de aproximativ 0,5 metri pătrați pentru fiecare pui. Pentru rasele mai mari sau pentru efectivele de reproducere, este recomandabil să se planifice un pic mai generos. Adăposturile noastre pentru păsări de curte oferă diferite opțiuni de dimensiuni, astfel încât să puteți alege modelul potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Întrebarea 2: Este necesar ca adăpostul pentru păsări de curte să fie izolat?

Dacă adăpostul pentru păsări trebuie izolat sau nu depinde de condițiile climatice din regiunea dumneavoastră. Dacă locuiți într-o regiune cu ierni reci, izolarea poate fi utilă pentru a vă proteja găinile de frig. În regiunile mai blânde, izolarea nu este, de obicei, absolut necesară, dar poate ajuta totuși la economisirea energiei. Puteți găsi cotețe pentru păsări cu și fără izolație la agrarzone.de.

Întrebarea 3: Cum îmi întrețin cotețul pentru păsări?

Întreținerea adăpostului dumneavoastră pentru păsări este simplă și directă. Curățarea și dezinfectarea regulată a adăpostului și înlocuirea așternutului și a plăcilor de litieră fac parte din rutina zilnică a creșterii păsărilor de curte. Asigurați-vă că adăpostul pentru păsări este bine ventilat și că perdelele și cuiburile de ouat sunt curățate în mod regulat. Astfel se vor crea condiții optime de igienă pentru găinile dumneavoastră.