AKO Sun Power S 1500 generator impulsuri gard electric 15 Watt, 2,30 Joule la prima vedere:


  • Generator compact cu energie solară fotovoltaică, puternic, all-in-one pentru pășuni, inclusiv baterie și panou solar.
  • Funcționare fără întreținere de primăvara până toamna!
  • Pentru garduri normale de până la 15 km fără vegetație
  • Baterie 12 Volt, 18 Ah, panou solar 12 Volt, 15 Watt
  • Pentru animale precum bovine, cabaline, păsări de curte și capre

Aparat generator impulsuri AKO Sun Power S 1500 cu energie solară - posibilitate de funcționare cu energie solară și cu baterii

Generatorul AKO Sun Power S 1500 cu energie solară fotovoltaică este un generator de impulsuri puternic de 230 de volți, care este alimentat în principal de un panou solar de 15 wați. Cel mai puternic generator compact cu energie solară fotovoltaică al nostru poate fi utilizat pentru garduri normale cu puțină vegetație. Utilizabil universal pentru toate gardurile standard. Ideal pentru gardurile electrice ale pășunilor cailor și vitelor, caprelor și găinilor. Puternicul generator cu energie solară AKO este optimizat pentru o funcționare continuă, fără întreținere, pe durata sezonului principal de pășunat.

Gestionare inteligentă și modernă a bateriei, cu protecție împotriva descărcărilor profunde - unitatea funcționează și pe perioade mai lungi de vreme rea. Eficiență excelentă - astfel, durata de viață mai lungă a bateriei Carcasă foarte robustă, rezistentă la intemperii, impermeabilă, cu mâner de transport.

AKO Sun Power S 1500 dintr-o privire:

  • Ideal pentru animale robuste, cum ar fi bovine, ovine, caprine și cai
  • Fără costuri mari de întreținere sau de urmărire datorită energiei solare
  • Funcționare fără întreținere de primăvara până toamna!
  • Cu LED de control al gardului și indicator separat de avertizare a bateriei
  • Întrerupător înalt/jos/oprit
  • Controlat de microcontroler
  • Protecție integrată împotriva trăsnetului
  • Rapid și ușor de instalat
  • Baterie 12 volți, 18 Ah
  • Panou solar 12 volți, 15 wați
  • Adecvat pentru garduri de pășune cu bandă, șnur, frânghie și pentru plase de gard

Caracteristici speciale ale generatorului de impulsuri cu energie solară AKO Sun Power Solar Technology Expert:

Profitați de puterea naturală a soarelui! AKO Sun-Power este un generator compact cu energie solară, mobil și extrem de puternic. Modulele solare monocristaline, în combinație cu echipamentele noastre solare de înaltă performanță pentru împrejmuirea pășunilor, pot furniza energie electrică pentru garduri de mulți kilometri lungime. Chiar și după o săptămână întreagă fără lumina directă a soarelui, aceste scripeți au suficientă energie pentru a vă alimenta gardul cu suficientă energie electrică. Aceste generatoare speciale sunt excelente pentru împrejmuirea unor suprafețe relativ mari. În acest fel, există întotdeauna suficientă tensiune pe gard peste tot, fără a avea nevoie de o priză în apropiere.

Date tehnice:

  • Tensiune maximă: 10.000 V
  • Tensiune în gol: 10.000 V
  • Tensiune la 500 Ohm: 4.800 V
  • Energie maximă de încărcare: 2,3 J
  • Energie maximă de descărcare: 1,5 J
  • Lungime teoretică a gardului: 45 km
  • Lungimea maximă a gardului fără vegetație: 15 km
  • Lungimea maximă a gardului cu vegetație medie: 3 km
  • Lungimea maximă a gardului cu vegetație înaltă: 1,5 km
  • Consumul de curent: 65 mA - 135 mA
  • Numărul de țăruși de sol necesar 1 m: 2 buc.
  • Adecvat pentru plase de pășune până la: 0,3 km
  • Pentru aceste specii de animale: cai, bovine, capre, porci, păsări de curte

Livrarea include:

1x generator compact impulsuri cu energie solară de mare putere, complet asamblat
1x baterie AGM de 12 volți
1x modul solar monocristalin montat permanent
1x cablu de conectare pentru gard și conexiune la pământ
1x vârf de împământare/montare în două părți
1x semn de avertizare

Producător "AKO"

AKO - mai mult decât un simplu brand de garduri!

AKO este susținută de peste 70 de ani de experiență în domeniul echipamentelor de împrejmuire a pășunilor și al construcției de garduri pentru Pășuni. Pe lângă gama convențională, care constă în stâlpi pentru garduri de pășune, izolatori, componente pentru porți, plase pentru garduri de pășune, materiale conductoare și accesorii, veți găsi echipamentul potrivit pentru fiecare domeniu de aplicare! Pentru a vă ajuta să alegeți echipamentul de gard electric potrivit, gama a fost împărțită în funcție de diferite Criterii.

  • Toate echipamentele de garduri electrice sunt "Made in Germany" la sediul german din Wangen im Allgäu
  • Garanție de 3 ani din partea producătorului pentru toate scrimătoarele electrice AKO
  • Echipă internă de dezvoltare pentru dezvoltarea ulterioară și nouă a tehnologiei echipamentelor
  • 100% control de calitate - fiecare gard electric AKO este testat individual pentru funcționare și performanță

AKO Classic - unitate de alimentare ieftină pentru începători

Dispozitivele ieftine de bază sunt concepute pentru garduri standard și oferă nu numai performanțe eficiente, ci și echipamente Solide. Funcția gardului electric poate fi controlată prin intermediul unui indicator luminos pentru unitate sau pentru Gard.

  • Power N 3500: unitatea de alimentare 230 V pentru o utilizare mai solicitantă
  • Power AD 3300: unitatea de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri mai lungi și creșterea normală a ierbii Compact Power B40: baterie de 3 V pentru garduri mai mici fără vegetație

AKO Premium - unitate de alimentare cu funcții convenabile

Unitatea de alimentare premium de la AKO au afișaje digitale pentru citirea comodă a tuturor informațiilor importante despre unitate și sistemul de Gard. Cele mai puternice unități îndeplinesc cele mai înalte Cerințe. Gardurile lungi și condițiile dificile nu sunt o problemă pentru acești Scrimeri. În plus, dispozitivele au o ajustare inteligentă la starea gardului, iar funcțiile de alarmă asigură cel mai înalt nivel de siguranță pentru oameni și Animale.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: unitate de alimentare de 230 V, pentru lungimi extreme ale gardurilor, condiții de vegetație și animale foarte Robuste. Power Station BD 600 Digital: unitate de alimentare cu baterii de 9 V pentru garduri mai lungi și vegetație mai grea
  • Mobil Power AD 5000 Digital: unitate de alimentare cu baterii pentru aplicații mobile, extreme

AKO Expert - unitate de alimentare pentru control total

Afișajele cu LED-uri ale unităților de alimentare electrice Expert permit un control vizual facil al stării curente a gardului și a unității dintr-o Privire. Unitățile de gard electric funcționează cu o putere de ieșire mare pentru garduri lungi și Exigente. Echipamentul bun asigură o flexibilitate ridicată în Utilizare.

  • Power Profi NDi 10000: unitate de alimentare de 230 V pentru specii de animale robuste și pentru protecția Mistreților. Mobil Power AN 5500 unitate de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri lungi și creștere intensă a Ierbii. Eco Power B 500 Plus: unitate de alimentare cu baterie pentru garduri lungi și vegetație Puțină.

În plus față de categoriile normale, puteți cumpăra în magazinul nostru și unitate de alimentare Duo Classic (12V/230 V) și unitate de alimentare cu energie Solară.

Energie de descărcare: 1,50 Joule
Energia de încărcare: 2,30 Joule
Tensiune: 10.000 V
Alimentare: 12V Solar
Specii de animale: Cal, Capră, Pasări de curte, Porc, Vacă
Lungime gard fără vegetație: 15 km
Lungimea gardului cu vegetație mare: 1,5 km
Lungime gard cu vegetație puțină: 3 km

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


stâlp pentru pământ / tijă de sol galvanizată 1 m
Stâlp de împământare / tijă de împământare galvanizată - pentru o împământare optimă a gardului de pășune. Stâlpul de împământare special galvanizat este potrivit pentru legarea la pământ a gardurilor de pășune și a gardurilor electrice. Țărușul de sol este extrem de robust și durabil. Țăruș galvanizat pentru sol dintr-o privire: Fabricat din oțel în T galvanizat la cald Incl. șurub M8 din oțel inoxidabil pentru cablu de conectare la pământ 3 sfaturi pentru o împământare optimă: Întotdeauna înfigeți țărușii în solul umed. Păstrați o distanță de 3 metri între fiecare tijă de împământare. Folosiți tije de împământare galvanizate, deoarece rugina are un efect izolator și împiedică întoarcerea tensiunii la unitatea de alimentare gard electric. Livrarea include: 1x tijă de pământ galvanizată 1 m pentru gard electric

48 RON*
Buc.
stâlp special pentru împământare 2 m
Tijă de împământare specială de 2 m - tijă de pământ galvanizată pentru gard electric de pășune. Tija de împământare este ideală pentru conectarea la pământ a echipamentelor de împrejmuire a pășunilor. Tija de împământare de 2 metri lungime este fabricată din oțel T galvanizat la cald și este furnizată cu șurub M8 din oțel inoxidabil pentru cablul de conectare la pământ. 3 sfaturi pentru o împământare optimă: Înfigeți tijele de pământ în solul umed. Păstrați o distanță de 3 metri între fiecare tijă de împământare. Utilizați tije de pământ galvanizate. Rugina are un efect izolator și împiedică întoarcerea tensiunii către unitatea de alimentare. Livrarea include: 1 x tijă de împământare 2 m pentru gard electric

99 RON*
Buc.
Tijă de împământare pentru panou solar Sun Power S 800 / S 1500 / S 3000
Ancoră spiralată pentru sol 1,2 m - pentru panou solar Ancoră de sol spiralată este ideală pentru legarea la pământ a echipamentelor de împrejmuire a pășunilor. Săpăturile consumatoare de timp sunt acum de domeniul trecutului! Tija de împământare lungă de 1,2 metri este fabricată din oțel T galvanizat la cald și este furnizată cu un instrument de montare. Fundația înșurubată este înșurubată vertical în pământ în câteva minute. Ancoră spiralată la sol dintr-o privire: Înălțimea totală de ancorare la sol 120 cm Filet inclus Instrument de montare inclus Pentru modulul solar de 100 Watt (442382) Pentru Sun Power S 800/ S 1500/ S 3000 Livrarea include: 1 x spirală, ancoră de sol/ de fixare

224 RON*
Buc.
Suport din lemn pentru stâlp pentru genrator impulsuri Sun Power
Suport pentru montaj pe stâlp a generatoarelor de alimentare Sun Power Suportul special pentru țăruși de lemn este ideal pentru generatoarele alimentate cu energie solară Sun Power. Suportul din oțel inoxidabil este potrivit pentru montarea pe țărușul de lemn. Ancoră spiralată la sol/ ancoră de reținere dintr-o privire: Pentru montarea pe țărușul de lemn Energie ecologică și eficientă din punct de vedere al costurilor Funcționare fără întreținere de primăvara până toamna Pentru Sun Power S 800/ S 1500/ S 3000 Livrarea include: 1 x suport pentru stâlp pentru generatoareleSun Power

124 RON*
Buc.