Hrană suplimentară pentru găini EggBooster 1 L la prima vedere:


  • Protecție împotriva vântului și a ouălor sparte
  • Ideal în perioada de creștere și de mutare
  • Optimal pentru coji de ouă puternice
  • Vitamine și calciu foarte concentrate
  • Ușor de administrat prin intermediul apei potabile

Hrană suplimentară pentru păsări de curte - EggBooster 1 L

Hrana suplimentară pentru păsări de curte este soluția pentru vânt și ouă sparte. Concentratul favorizează coji de ouă frumoase și stabile și puii vitali și dornici de ouat.

Cu ajutorul EggBooster vă puteți susține păsările cu calciu suplimentar și vitamine foarte concentrate. EggBooster este recomandat pentru ouăle sparte și sparte de vânt, în timpul creșterii, în faza de ouat și în perioada de schimbare. Hrana suplimentară poate susține stabilitatea osoasă și dezvoltarea scheletului puiului. În același timp, poate promova formarea cojii de ou. Folosit în situații stresante, uleiul esențial de rozmarin conținut are o influență pozitivă asupra bunăstării găinilor dumneavoastră, fiind un antioxidant. Datorită cantităților mici utilizate, produsul este economic în consum. Poate fi administrat cu ușurință prin intermediul apei potabile.

Prezentare generală:

  • Protecție împotriva vântului și a ouălor sparte
  • Supliment ideal în perioada de creștere și de mutare
  • Poate susține stabilitatea osoasă și dezvoltarea scheletului
  • Poate promova calitatea cojii de ou
  • Conține vitamina E naturală, foarte concentrată
  • Uleiul esențial (rozmarin) (antioxidant) susține în situații de stres
  • Economie de consum datorită cantităților mici utilizate
  • Aplicare ușoară prin apă potabilă
  • Fără inginerie genetică

Recomandare de hrănire:

Pentru vânt și ouă sparte: 10 ml (2 dopuri) per litru de apă potabilă timp de cel puțin 14 zile. Pentru prevenirea spargerii ouălor și în timpul fazei de creștere: 5 ml (1 capac) la un litru de apă potabilă de 2-3 ori pe săptămână.

Ingrediente / Compoziție:

Ingrediente analitice: Conținutul de umiditate 79 %, sodiu 0,3 %, lizină 2,8 %, metionină 1,8 %, calciu 4 %, proteine brute 4 %, grăsimi brute 0,85 %, cenușă brută 11,45 %.

Compoziție: clorură de calciu, clorură de sodiu, ulei de floarea-soarelui (rafinat).

Aditivi per litru: 90.000,00 UI de vitamina A din palmitat de retinil (3a672b), 50.000,00 UI de vitamina D3 (3a671), 100,00 mg de vitamina E/RRR-alfa-tocoferil acetat (3a700), 1.200,00 mg amestec de arome.

Informații generale: A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumină. Agitați înainte de utilizare. Eventualele modificări de culoare nu afectează funcția produsului.

Conținut:

1 Liter

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Domeniu de aplicare: Universal
Țară de origine: Germania
Calitate: Fără GVO

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.