Spypoint FLEX-S la prima vedere:


Spypoint Wild Camera Flex -S - Tovarășul tău pentru observații pentru animale sălbatice

Spypoint Wild Camera Flex-S este însoțitorul perfect pentru toți cei care doresc să înțeleagă natura și rezidenții săi. Nu este doar o capodoperă tehnică, ci și un instrument puternic pentru observatorii de natură profesională și hobby.

cu rezoluția sa extraordinară de 36 de megapixeli și o viteză de eliberare a fulgerului de 0,3 secunde, camera sălbatică asigură imagini clare și ascuțite. Oferă o înregistrare remarcabilă și un fulger de 30 de metri, ceea ce îl face prima alegere pentru observații pe distanțe lungi. În plus, declanșatorul flexibil adaptează viteza de reacție a camerei la mediu pentru a asigura întotdeauna imaginea perfectă.

Spypoint Wild Camera Flex-S este mai mult decât o simplă cameră sălbatică. Datorită bateriei de litiu-ion încorporate, oferă un termen semnificativ mai lung decât modelele convenționale. Transmisie foto și video în Full HD 1080p cu sunete și actualizări de firmware controlate la distanță fac ca funcționarea camerei să fie deosebit de simplă și confortabilă.

Camera sălbatică este, de asemenea, echipată cu o antenă de înaltă calitate și un modem care apelează automat în cea mai puternică rețea. Fie în sălbăticie sau în zona urbană, spypoint wild camere flex-s asigură o conexiune fiabilă și o performanță de primă clasă.

Prezentare generală:

  • 36 megapixeli rezoluție
  • 0,3 secunde viteza de eliberare
  • 30M Gama de înregistrare și fulgere
  • pe termen lung printr-o baterie de litiu încorporată
  • Full HD 1080p Photo and Video Transmission
  • Actualizări de firmware controlate la distanță

Date tehnice:

  • Rezoluție: 36 megapixeli
  • Viteza de rulare: 0,3 secunde
  • Acoperirea și fulgerul: 30m
  • BATERIE: Baterie de litiu încorporată
  • Video: Full HD 1080p cu ton
  • rețea: selecție automată a rețelei

Domeniul de livrare:

1x Spypoint Wild Camera Flex-S

Întrebări frecvente:

este o cameră spypoint sălbatică flexibilă pentru a se configura?
Da, configurarea camerei este deosebit de ușoară datorită tastelor suplimentare pentru a formata cardul microSD și pentru a testa poziționarea a camerei.

poate transfera videoclipurile și fotografiile Spypoint Wild Camera Flex-S?
Da, camera poate transmite videoclipuri și fotografii pe HD 1080p complet cu sunet.

Producător "SPYPOINT"

Spypoint wildlife camera

Spypoint is a manufacturer of wildlife cameras and associated equipment that is characterised by innovative technologies such as patented solar technology and antler detection.

They offer flexible and free data plans, allow you to upgrade older cameras and offer quick and easy activation. The product spectrum ranges from classic wildlife cameras to top models with the most advanced technologies. The Spypoint Insiders Club offers additional benefits such as discounts and an improved buck tracking function.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Baterie cu litiu Spypoint LIT-22
Spypoint Lithum-Battery LIT-22: Mai multă putere pentru camera dvs. Flex Trail Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru a crește autonomia camerei dvs. Flex Trail, spypoint litiu-battery lit-22 este perfect pentru dvs. Aceste accesorii sunt însoțitorul perfect pentru dispozitivul dvs. și asigură o funcționare optimă pe perioade mai lungi între vizite. spypoint lit-22 este o baterie de litiu de 7,4V, 5.4AH, care este ușor de utilizat imediat ce este eliminat compartimentul standard al bateriei. Puteți schimba între utilizarea compartimentului bateriei și Lit-22 în timpul vizitelor dvs. sau puteți cumpăra câteva baterii LIT-22 pentru a opera constant camera de traseu pe tot parcursul anului cu o opțiune reîncărcabilă. Cu spypoint lit-22 , durata de viață a bateriei va fi semnificativ mai lungă în comparație cu un set normal de baterii alcaline sau de litiu. De-a lungul timpului, această soluție se dovedește a fi mult mai rentabilă pentru sursa de alimentare pentru camera dvs. de traseu. Nu așteptați, dați-vă camerei Flex Trail energia pe care o meritați cu Spypoint Lithium-Battery Lit-22! Prezentare generală: Compatibil cu camera Flex Trail 7,4 volți putere 5.4 Ampere Ore de autonomie cablu de încărcare AC inclus în domeniul de livrare Modificări cu compartimentul standard al bateriei Date tehnice: Tensiune: 7,4 volți Ore ampere: 5.4 AH Domeniul de livrare: 1x spypoint litiu-battery lit-222 pentru camera de traseu flex FAQ este bateria de litiu spypoint este ușor de instalat? Da, instalarea este ușoară și are loc prin eliminarea inserției standard a bateriei în camera Flex Trail. Cât timp ține bateria Spypoint Lit-22? Durata de viață a bateriei este semnificativ mai lungă în comparație cu un set normal de baterii alcaline sau litiu.

497 RON*
Șurub de montare Spypoint MA-500
SPYPOINT ASSEMBLY SCREW MA-500: Găsiți unghiul perfect pentru înregistrările dvs. șurubul de copac face și mai ușor să găsești unghiul perfect pentru înregistrările tale. Datorită șurubului, puteți transforma camera la 360 ° și puteți înclina până la 90 °. Acest lucru vă permite să vă adaptați rapid camera la mediu. Spypoint Monta Screw MA-500 este un accesoriu ideal pentru a obține optimul din camera dvs. și pentru a obține cele mai bune imagini și videoclipuri posibile. șurubul de asamblare este potrivit pentru toate camerele cu un fir de trepied standard (5/8 inci). Această compatibilitate universală vă face o alegere variată pentru fotografi și videografi de tot felul. Indiferent dacă sunteți profesionist sau doar începeți cu fotografia, spypoint Monta șurub MA-500 va fi un instrument valoros în Echipamentele sunt. Prezentare generală: Rotația camerei permite 360 ​​° și înclinația până la 90 ° Ideal pentru reglarea rapidă a camerei la mediu Potrivit pentru toate camerele cu fir de trepied standard (5/8 inci) Domeniul de livrare: 1x șurub de asamblare spypoint MA-500 FAQ este dificil de instalat șurubul de asamblare spypoint MA-500? Nu, șurubul de asamblare este ușor de instalat și nu necesită instrumente sau cunoștințe speciale. poate fi atașat șurubul de asamblare la orice tip de arbore? Da, șurubul de asamblare poate fi atașat la majoritatea speciilor de copaci, atât timp cât arborele este suficient de stabil pentru a purta camera.

248 RON*
Spypoint Banca de energie solară
panou solar spypoint cu baterie de litiu: sursă de energie eficientă și durabilă pentru camera dvs. Panoul solar Spypoint cu baterie de litiu combină un modul solar și o baterie de litiu în proiectarea sa compactă. Această combinație îndeplinește funcția de a fi o sursă de energie continuă pentru camera dvs., în special în zonele îndepărtate pe care le puteți vizita rar. Lucrul special despre acest panou solar este că acesta încarcă continuu bateria integrată 15.000 mAh de litiu . Aceasta înseamnă că camera dvs. poate rula luni întregi, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la schimbarea bateriei. De asemenea, este echipat cu patru cabluri de ieșire diferite, astfel încât să vă puteți conecta cu ușurință camera la Spypoint Solar Power Bank SPLB-22, indiferent de producătorul camerei. Panoul solar și bateria de litiu sunt confecționate din materiale robuste de înaltă calitate, care asigură o durată de viață lungă și performanțe ridicate. Prezentare generală: Design compact combinat într -un modul solar și baterie de litiu Încărcarea continuă a bateriei de litiu integrate de 15.000 mAh Inclusiv patru cabluri de pornire diferite pentru conectarea la fiecare cameră Date tehnice: Baterie de litiu 12V 10W 15.000 mah 4 Elemente de încărcare a LED -urilor Zona solară: 24,5 cm x 23,5 cm Domeniul de livrare: 1x panou solar spypoint cu baterie de litiu Cablu de ieșire de 1x 1,5 mm pentru camerele sălbatice spypoint Cablu de curent 1x DC 1x Asamblare Brain Cablul de ieșire USB-C 1X USB-C Cablu de ieșire micro-B USB 1X 1x USB-A la cablu de ieșire USB-C FAQ Cum instalez panoul solar Spypoint cu baterie de litiu? Instalarea poate varia în funcție de locație și de modelul camerei. Se recomandă observarea instrucțiunilor de instalare închise. Cât timp poate fi încărcat panoul solar Spypoint cu baterie de litiu? Termenul poate varia în funcție de razele soarelui și de consumul camerei. În general, însă, camera dvs. poate rula cu o încărcare completă de luni întregi.

895 RON*