Baterie cu litiu Spypoint LIT-22 la prima vedere:


Spypoint Lithum-Battery LIT-22: Mai multă putere pentru camera dvs. Flex Trail

Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru a crește autonomia camerei dvs. Flex Trail, spypoint litiu-battery lit-22 este perfect pentru dvs. Aceste accesorii sunt însoțitorul perfect pentru dispozitivul dvs. și asigură o funcționare optimă pe perioade mai lungi între vizite.

spypoint lit-22 este o baterie de litiu de 7,4V, 5.4AH, care este ușor de utilizat imediat ce este eliminat compartimentul standard al bateriei. Puteți schimba între utilizarea compartimentului bateriei și Lit-22 în timpul vizitelor dvs. sau puteți cumpăra câteva baterii LIT-22 pentru a opera constant camera de traseu pe tot parcursul anului cu o opțiune reîncărcabilă.

Cu spypoint lit-22 , durata de viață a bateriei va fi semnificativ mai lungă în comparație cu un set normal de baterii alcaline sau de litiu. De-a lungul timpului, această soluție se dovedește a fi mult mai rentabilă pentru sursa de alimentare pentru camera dvs. de traseu. Nu așteptați, dați-vă camerei Flex Trail energia pe care o meritați cu Spypoint Lithium-Battery Lit-22!

Prezentare generală:

  • Compatibil cu camera Flex Trail
  • 7,4 volți putere
  • 5.4 Ampere Ore de autonomie
  • cablu de încărcare AC inclus în domeniul de livrare
  • Modificări cu compartimentul standard al bateriei

Date tehnice:

  • Tensiune: 7,4 volți
  • Ore ampere: 5.4 AH

Domeniul de livrare:

1x spypoint litiu-battery lit-222 pentru camera de traseu flex

FAQ

este bateria de litiu spypoint este ușor de instalat?

Da, instalarea este ușoară și are loc prin eliminarea inserției standard a bateriei în camera Flex Trail.

Cât timp ține bateria Spypoint Lit-22?

Durata de viață a bateriei este semnificativ mai lungă în comparație cu un set normal de baterii alcaline sau litiu.

Producător "SPYPOINT"

Spypoint wildlife camera

Spypoint is a manufacturer of wildlife cameras and associated equipment that is characterised by innovative technologies such as patented solar technology and antler detection.

They offer flexible and free data plans, allow you to upgrade older cameras and offer quick and easy activation. The product spectrum ranges from classic wildlife cameras to top models with the most advanced technologies. The Spypoint Insiders Club offers additional benefits such as discounts and an improved buck tracking function.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.