BUSSE Perniță de șa CAMERY WS COB/FULL-DR albastru la prima vedere:


Busse Camera WS Underworld: Nobilimea și confortul pentru calul tău

ridică confortul și stilul partenerului tău equin

Busse Camera WS Underworld reprezintă eleganța și confortul realizat într -un design nobil și rafinat. Forma sa se adaptează perfect la spatele calului, cu o libertate specială la Withers care se extinde adânc în zona din spate. Belly cu o matlasare mare verificată, un logo spumant și înconjurat de margini argintii și luminoase, acest inundație este un adevărat simbol al distincției.

Finisajul și materialul superior al subteranului Busse Camery WS sunt confecționate dintr -o țesătură catifelată moale, cu o structură dinamică, oferind aceeași notă de lux exclusiv. Căptușeala sa stabilă și confortabilă, obținută dintr -o inserție de spumă și o fleece din poliester, oferă un confort maxim pentru calul tău în timpul antrenamentului sau competițiilor.

Partea inferioară a neîndeplinirii este realizată cu un material special Optidry, un poliester care reglementează umiditatea și se usucă rapid, asigurând confortul calului tău în toate condițiile. Busse's Camera WS Underworld are o închidere a lacrimii pentru centura de șa, care este atât discretă, cât și eficientă. Ușor de curățat, poate fi spălat în mașina de spălat până la 30 ° C. Descoperiți armonia perfectă între stil și funcționalitate cu Camera de la Busse WS Underground.

Busse Camera WS Underworld în rezumat:

  • Design potrivit pentru spatele calului cu o libertate extraordinară la Garrese
  • Pictura matlasarea cu logo spumant
  • Material superior în țesătură catifelată moale
  • Padding confortabil în fleece de spumă și poliester
  • Partea inferioară în Optidry Special Material pentru o reglare eficientă a umidității

Furnizarea include:

1x Busse Camera WS Summer

frecvent întrebări:

Busse Camera WS Underworld este potrivit pentru toate rasele de cai?

Busse Camera WS Underworld este proiectat cu o formă potrivită pentru spatele multor cai și o libertate extraordinară la Garrese, deci ar trebui să se adapteze la o varietate de rase. Cu toate acestea, este întotdeauna mai bine să luați în considerare nevoile specifice ale calului dvs.

Materialul optidry poate provoca iritații pielii calului meu?

Materialul Optidry este conceput pentru a fi delicat pe pielea calului, reglând eficient umiditatea și uscarea rapidă. Cu toate acestea, dacă calul dvs. are pielea sensibilă, vă recomandăm întotdeauna să monitorizați cu atenție orice semne de iritație.

Care sunt instrucțiunile pentru curățarea cămilei în subteran de busse?

Colțul Busse Camera WS poate fi spălat în mașina de spălat până la 30 ° C. Asigurați -vă întotdeauna că urmați instrucțiunile furnizate pentru a menține produsul în cele mai bune condiții.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.