BUSSE Saddle Pad SENTINAL COB/FULL-DR alb la prima vedere:


Busse Saddle Pad Sentinal - elegant și funcțional

Bus Sentinting Sentinal impresionează cu designul în formă de spate într -un strălucitor elegant. Se caracterizează prin diamante jucăușe cu simboluri infinite și rinestone spumante în stânga. Două cabluri decorative rotunjesc designul nobil.

Materialul superior al tamponului de șa este confecționat din satin poliesters. O inserție de tapițerie în formă, bine, din flee de spumă și poliester asigură un confort ridicat în timpul utilizării.

Partea inferioară a autobuzelor Schabracke Sentinal constă în material funcțional deosebit de hidratant, cu uscare rapidă (poliester): Optidry. Are un atașament de structură a centurii cu un element de fixare velcro și un pic de comandă, atașament închis cu centură de șa. De asemenea, este până la 30 ° C Mașină de spălat.

Prezentare generală:

  • Forma înapoi -Design prietenos cu Diamond Diamond Ripping
  • material ober din satin din poliester și insert în formă
  • hidratare, de jos de jos
  • Mașină de spălat -SAFE până la 30 ° C

date tehnice:

  • Material: Satin din poliester, fleece din spumă/poliester
  • lavabil: până la 30 ° C

Domeniul de livrare:

1x autobuze saddle pad Sentinal

FAQ

Ce face ca pad -ul Saddle Busse să fie atât de special?
Autobuzele Sentinal sunt convingătoare cu designul său nobil și cu funcționalitatea înaltă. Oferă o potrivire în formă de spate și datorită materialului de reglare rapidă, de reglare rapidă.

pentru cine se instalează în mod deosebit Busse Sentinal?
Autobuzele Sentinal sunt ideale pentru călăreții care, pe lângă funcționalitate și confort, apreciază și un design elegant.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.