Halteră BUSSE 3D AIR EFFECT PLUS Ponei gri la prima vedere:


EFECT AIR 3D PLUS CAPEZZA DI BUSSE: Confort și funcționalitate de top

Calul tău merită cel mai bine în ceea ce privește confortul și stilul

3D Air Effect Plus Capezza Di Busse este un accesoriu care nu poate lipsi pentru calul tău. Fabricat cu curele duble sau tripluri și complet acoperite cu perne în material de plasă cu efect 3D Air® cu funcționalitate foarte ridicată, oferă un confort fără precedent.

[ Efectul de aer 3D plus Capezza di Busse este, prin urmare, alegerea potrivită pentru caii cu piele, păr și presiune asupra sensibilului la cap, atât în ​​viața de zi cu zi, cât și în timpul verii prin pășunat, când căldura și transpirația pot cauza rapid probleme cu căptușeala neoprenului sau pluș tradițional.

Nu numai confort, ci și o ajustare precisă: datorită curelei de gât reglabile de pe ambele părți și a curelei robuste a gâtului cu carabinie, efectul de aer 3D plus sfârcul asigură adaptabilitatea și siguranța maximă. Detaliile elegante de metal argintiu completează designul, pentru un accesoriu care va cuceri pe toată lumea!

efect de aer 3D plus Busse, în rezumat:

  • Curele duble sau triplice integrate cu pernele de plasă cu efect 3D Air®
  • Presiunea ideală a presiunii pentru cai sensibili
  • Formează stabilitatea și proprietățile de uscare rapidă
  • ajustare precisă datorită cataramelor de pe ambele părți
  • Detalii metalice argintii

Furnizarea include:

1x efect de aer 3D plus Capezza di Busse

frecvent întrebări:

Efectul de aer 3D plus Capezza di Busse este potrivit pentru toate tipurile de cai?

da, datorită reglementării sale bilaterale, se adaptează la toate tipurile de cai.

Capezza garantează un confort maxim pentru cal?

Da, datorită țesăturii cu trei plasă de 3D, efectul de aer 3D plus Capezza de Busse oferă o distribuție ideală a presiunii și o circulație excelentă a aerului.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.