BUSSE Mănuși de călărie CLASSIC STRETCH C_S alb la prima vedere:


Mănuși de călărie cu întindere clasică Busse: un al doilea strat de piele pentru pasiunea ta ecvestră

retrăiește senzația unei prize naturale cu mănuși de călărie extinse Busse Classic

cu Busse Classic Stretch Riding Gloves , veți avea senzația de a purta o a doua piele. Aceste mănuși extrem de elastice și aderente se adaptează perfect la mâinile tale, permițându -vă să mențineți o sensibilitate optimă în timpul călăriei. Nu vor trebui niciodată să fie o amprentă între tine și frâiele tale din nou.

Pentru a garanta o strângere sigură, mănușile sunt echipate cu o piele sintetică anti-buză pe întreaga zonă a mâinii interne, inclusiv întăriri pentru frâie. Partea din spate a mănușii și trecerea la încheietura mâinii sunt elastice pentru un confort optim și o potrivire perfectă. În plus, lățimea mănușii poate fi ajustată cu ușurință cu un velcro pe încheietura mâinii.

BUSSE BUSSE Classic Stretch Riding Globs sunt confecționate din 50% poliuretan și 50% poliester, o combinație care oferă atât flexibilitate, cât și durată. Aceste mănuși sunt, de asemenea, foarte ușor de vindecat, deoarece pot fi spălate în mașina de spălat. Alegeți mănuși de călărie clasic Busse pentru a combina confortul și funcționalitatea în călăritul dvs.

Busse Classic Gloves Riding Riding în rezumat:

  • Mănuși de aderare și elastice care se adaptează la o a doua piele
  • Piele sintetică anti-Lip pe întreaga zonă a mâinii interne
  • elasticitate pe spatele mănușii și trecerea la încheietura mâinii
  • Reglarea lățimii cu Velcro pe încheietura mâinii
  • lavabil în mașina de spălat

Furnizarea include:

1x BUSSE GLOVE CLASICĂ DE RIDING CLASICĂ

frecvent întrebări:

Busse Classic Glows Riding Riding sunt potrivite pentru toate tipurile de activități de cai?

Da, datorită flexibilității și aderenței lor, mănușile clasice de întindere sunt ideale pentru toate activitățile la călărie.

Busse Classic Stretch Riding Gloves pot fi spălate în mașina de spălat?

Absolut da, mănușile de întindere clasice pot fi spălate în mașina de spălat, făcând întreținerea foarte simplă.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.