BUSSE Mănuși de călărie BASIC C_S negru gri la prima vedere:


Mănuși de călărie de bază: confort și lejeritate pentru călăritul tău

Experiență optimă de călărie cu călăreț de bază Busse

Prezentăm mănuși de rulare de bază de Busse , accesoriul indispensabil pentru toți fanii de călărie. Aceste mănuși sunt caracterizate a fi plăcute elastice și ușoare, garantând un confort mai mare în timpul activității tale de călărie.

Mănușile au pielea sintetică anti-alunecare pe palmă și degetul mare, cu întăriri suplimentare pe punctele de tensiune maximă, garantându-vă o strângere sigură a frâielor. Cu capacitatea de a regla lățimea pe încheietura mâinii printr -o închidere velcro, mănușile se adaptează perfect la mâinile tale.

cu partea din spate din 80% din nylon și 20% poliester și palma în 60% din nylon și 40% poliester, mănușile de călărie de bază BUSSE oferă o combinație ideală de durabilitate, ușurință și confort. Aflați cum vă pot îmbogăți mănușile de bază de bază Busse.

BUSSE BUSSE BASIC RIDING GOVES ÎN REZUMAT:

  • Glovele plăcute elastice și ușoare
  • Piele sintetică anti-alunecare în palma mâinilor și pe degetul mare
  • închiderea velcro pentru a regla lățimea la încheietura mâinii
  • Materiale de înaltă calitate: înapoi în 80% din nylon, 20% poliester; Palm în 60% din nylon, 40% poliester

Furnizarea include:

1x mănuși de rulare de bază Busse

frecvent întrebări:

Mănușile de cai de bază Busse oferă o strângere bună asupra frâielor?

cu siguranță da, cu pielea sintetică anti-alunecare pe palmă și degetul mare, aceste mănuși permit o prindere sigură a frâielor.

Mănușile de cai de bază Busse sunt confortabile de purtat?

Absolut da, aceste mănuși sunt plăcute elastice și ușoare și oferă o ajustare a lățimii pe încheietura mâinii cu o închidere velcro.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.