BUSSE Mănuși de călărie AUTUMN TOUCH C_S negru la prima vedere:


BUSSE AUTUMN AUTOMN GLOVE: Pentru prize excelente și confort

Experiență de călărie de înaltă calitate cu mănuși de busse busse toamna busse

Redescoperiți plăcerea de a călări cu busse toamna atingerea mănușilor de călărie . Aceste mănuși de călărie simple în mod deliberat sunt concepute pentru a oferi cea mai bună prindere posibilă, datorită realizării lor într -un material elastic și rezistent la priză.

ușor căptușit pentru un sentiment plăcut de căldură în timpul sezonului de tranziție, mănușile de top de toamnă sunt consolidate în continuare în zonele cele mai stresate. Acoperirea cu baterii moi oferă în plus și căldură în plus.

Experimentează comoditatea modernă cu materialul special de pe degetul mare și indicele care permite utilizarea ecranului tactil, fără a fi nevoie să îndepărtați mănușile. Elasticul de pe încheietura mâinii asigură o potrivire confortabilă. Fabricate cu 80% poliuretan și 20% poliester pentru exterior și o acoperire în 80% poliester, 10% elastan și 10% nylon, aceste mănuși oferă rezistență, flexibilitate și confort.

Mănuși de călărie Busse Atingeți de toamnă în rezumat:

  • Mănuși de călărie simple, dar eficiente, cu soclu excelent
  • ușor căptușit pentru un sentiment plăcut de căldură
  • din material elastic și rezistent la priză
  • Întăriri suplimentare în domeniile celei mai mari solicitări
  • Material special pentru utilizarea ecranului tactil pe degetul mare și index

Furnizarea include:

1x BUSSE BUSSE RIDING GLOVE TOUM TOUM

frecvent întrebări:

Busse TOUMN TOUCH TOUM Globi sunt utile pentru utilizarea ecranului tactil?

Da, sunt echipate cu un material special pe degetul mare și index care permite utilizarea ecranului tactil.

Busse TOUMN TOUCH TOUM Globi sunt confortabile?

Absolut da! Datorită materialului lor elastic și rezistent, a căptușelii și a bateriilor, aceste mănuși oferă un confort excepțional.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.