BUSSE Mănuși de călărie VALEA XS alb la prima vedere:


Mănuși de călărie Busse Valea: Mănuși sportive pe tot parcursul anului

confort și stil pe tot parcursul anului cu mănușile de călărie ale lui Valea de Busse

Explorați libertatea de mișcare cu mănușile de călărie din valea de busse . Aceste mănuși de călărie atletice pe tot parcursul anului, cu o undă dinamică tăiată pe spatele mâinii, sunt ideale pentru completarea oricăror ținute de călărie.

Mănușile de valea se opresc relativ pe încheietura mâinii pentru a da un sentiment de libertate de mișcare, apreciat în special în zilele călduroase. În plus, partea din spate a mâinii este confecționată dintr -un material de plasă respirabilă îngustă pentru o senzație constant aerisită.

Amprenta de siliciu fără compromisuri pe întreaga palmă a mâinii oferă o ușoară aderență pentru un control sensibil al frâielor în timpul călăriei. Un alt avantaj este închiderea Velcro pentru reglarea lățimii individuale, care se află pe o bandă de închidere îngustă din partea de jos a încheieturii. Acest lucru nu numai că oferă un design curat pe spatele mâinii, dar s -a dovedit deosebit de practic, deoarece rămânem semnificativ mai puțin încurcați în viața de zi cu zi a grajdului cu Velcro.

BUSSE GLOVE DE RIDING VALEA ÎN REZUMAT:

  • compatibil cu ecranul tactil
  • întăriri pe frâiele din domeniile celui mai mare stres
  • plăcut ușor, elastic și totuși rezistent
  • logo -ul decorativ pe partea din spate a încheieturii și pe închiderea velcro
  • Fabricat din 82% din nylon, 18% elastan pe spatele mâinii și 85% poliester, 15% elastan pe palmier

Furnizarea include:

1x BUSSE GLOVE DE RIDING VALEA

frecvent întrebări:

Mănușile de călărie ale lui Valea sunt compatibile cu ecranul tactil?

Da, aceste mănuși sunt compatibile cu ecranul tactil.

sunt mănuși de călărie ale lui Valea?

Absolut da! Materialele lor ușoare și elastice, combinate cu structura lor rezistentă, fac ca aceste mănuși să fie extrem de confortabile pentru călărie.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.