BUSSE Mănuși de călărie TIAM XS negru la prima vedere:


mănuși de călărie Busse Tiam: Mănuși subțiri pentru tot anul

excită -ți ținuta de călărie în fiecare sezon cu mănuși Busse Tiam

Perfect pentru fiecare sezon, Busse Tiam Riding Gloves oferă un design filigran cu o undă dinamică tăiată pe spatele mâinii. Aceste mănuși completează orice ținute de călărie.

mănuși Tiam sunt concepute pentru a se încheia pe încheietura mâinii pentru a crește sentimentul de libertate de mișcare, în special în zilele călduroase. Partea din spate a mâinii este confecționată dintr -un material respirabil și extrem de elastic, cu un decor sportiv din silicon, care oferă o senzație de moale ca o a doua piele.

Amprenta de siliciu fără compromisuri pe întreaga palmă a mâinii oferă o ușoară aderență pentru un control sensibil al frâielor în timpul călăriei. Detaliu suplimentar este închiderea Velcro pentru reglarea lățimii individuale, care se află pe o bandă de închidere îngustă în partea de jos a încheieturii. Acest lucru nu numai că oferă un design curat pe partea din spate a mâinii, dar s -a dovedit a fi deosebit de practic, deoarece rămâne semnificativ mai puțin încurcat în velcro în timpul activităților zilnice în stabilă.

Busse Riding Gloves Tiam în rezumat:

  • compatibil cu ecranul tactil
  • întăriri pe frâiele din domeniile celui mai mare stres
  • Fabricat din material respirabil și extrem de elastic
  • închidere velcro pentru reglarea lățimii individuale
  • Design curat cu decorare sportivă din silicon

Furnizarea include:

1x mănuși de călărie Busse Tiam

frecvent întrebări:

mănuși de călărie Tiam de la Busse compatibile cu ecranul tactil?

Da, aceste mănuși sunt compatibile cu ecranul tactil.

sunt mănuși de călărie ale lui Busse?

Absolut da! Datorită materialului lor respirabil și extrem de elastic, aceste mănuși oferă un confort excelent în timpul călăriei.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.