BUSSE Bandă de cap CLAIRE S (49-53) negru la prima vedere:


cureaua de păr a lui Claire: combină moda și căldura

Descoperiți banda de păr Claire: echilibrul perfect între stil și confort

Vă prezentăm Claire Hair Band of Busse , un accesoriu care combină stilul modern cu eficiența căldurii, ceea ce îl face ideal pentru lunile de iarnă.

Banda de păr Claire este caracterizată printr -o modă externă în Strick și un interior în baterii moi, ceea ce garantează căldura și confortul. Acest accesoriu nu numai că te menține cald în lunile reci, dar adaugă și o notă de eleganță aspectului tău de iarnă.

realizat cu un exterior în 100% policrilic și un interior în poliester 100%, banda de păr Claire de Busse asigură durabilitate și confort lung. Acest accesoriu nu este doar practic, ci și elegant, ceea ce îl face un must-have pentru fiecare garderobă de iarnă.

Busse Claire Hair Band în rezumat:

  • bandă la modă și caldă de păr
  • în aer liber în trendy Strick
  • Interiorul bateriei moi
  • Material: 100% policryrică externă, 100% poliester intern

Furnizarea include:

1x Busse Hair Band Claire

frecvent întrebări:

este banda de păr Claire din Busse?

Da, datorită în interior în baterii moi, banda de păr Claire oferă căldură confortabilă.

este banda de păr Claire din Busse?

Absolut da, cu străinul său în modă, trupa de păr Claire adaugă o atingere elegantă aspectului tău de iarnă.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.