Pivo Power Bank 9000mAh la prima vedere:


Pivo Power Bank 9000 mAh: Partener de putere mobil

Pivo Power Bank este partenerul dvs. energetic ideal care vă încarcă smartphone-ul și Pivo rapid și convenabil. Oferă o capacitate mare de 9000 mAh, ceea ce asigură o sursă de energie mobilă de lungă durată.

Datorită atașării sale practice pe trepied, este un companion perfect pentru călătorii. Power Bank-ul Pivo este realizat dintr-un material robust și este o completare perfectă pentru Pivo-ul dumneavoastră.

Prezentare generală:

  • Încărcător pentru smartphone și Pivo
  • Capacitate mare de 9000 mAh
  • Atașare practică la trepied
  • Material robust
  • Dimensiuni: 9,4 x 3,4 cm

Date tehnice:

Capacitatea bateriei: 9000 mAh

Livrare:

1x Pivo Power Bank 9000 mAh

Întrebări frecvente

Ce capacitate are Pivo Power Bank?

Capacitatea bancului de alimentare Pivo este de 9000 mAh.

Poate fi atașat Pivo Power Bank la un trepied?

Da, Pivo Power Bank poate fi atașat cu ușurință la un trepied.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
Pivo Pod Activ
Pivo Pod Activ sistem camere Datorită Pivo Pod, călăreții pot acum să își filmeze sesiunile de antrenament cu calul conectându-și smartphone-ul la Pivo Pod Active, care se transformă într-o cameră de urmărire automată care urmărește calul. Acest lucru face ca sistemul de camere Pivo Pod să fie perfect pentru călăreții care doresc să își înregistreze sesiunile de antrenament și să le analizeze ulterior. Acesta permite o automonitorizare ușoară și partajarea cu antrenorii sau colegii călăreți. Cel mai bun lucru este că nu este nevoie ca o a doua persoană să fie disponibilă. Pivo Pod Active are capacități de urmărire automată la 360 de grade, care vă păstrează pe dumneavoastră și pe calul dumneavoastră în imagine în orice moment, în timp ce vă concentrați asupra echitației. Sistemul este, de asemenea, potrivit pentru a fi utilizat în cadrul lecțiilor de echitație din două locații diferite . Pivo pune la dispoziție numeroase aplicații, astfel încât este posibilă și crearea de conținut ludic, cum ar fi GIF-uri, trasee clonate, Timelapse cu mișcare la 360 de grade, Tiny Planets sau PaNoramen. De asemenea, puteți utiliza aplicațiile pentru a încărca și partaja conținut direct pe platformele de livestreaming . Telecomanda inclusă în sistemul de camere Pivo vă permite să controlați camera din confortul calului dvs. Prezentare generală: Creați cu ușurință videoclipuri ecvestre datorită Pivo Funcții de urmărire automată la 360°. Permite desfășurarea de lecții de echitație din 2 locații diferite Locații Pot fi încărcate direct pe platformele de livestreaming Include o telecomandă practică pentru controlul de pe cal 6 viteze de rotație Greutate: 176 g Durata de viață a bateriei: 2 h - 3 h Livrarea include: 1 x Pivo Pod Active 1 x telecomandă 1 x cablu de încărcare USB (32 cm)

741 RON* 791 RON*
Buc.
%
Pivo Pod Standard Pack
Pivo Pod Standard Pack, cameră pentru echitație Mulțumită Pivo, este posibil să obțineți imagini impecabile de antrenament în timp ce călăriți cu ajutorul smartphone-ului dumneavoastră, transformând sistemul Pivo Pod într-o cameră de urmărire automată care urmărește calul. Este, prin urmare, instrumentul perfect pentru călăreții care doresc să înregistreze antrenamentul lor solo cu calul. Sistemul Pivo Camera System permite autoverificarea ulterioară și partajarea cu antrenorii sau colegii călăreți. Datorită funcțiilor de urmărire automată, rămâneți întotdeauna în imagine, în timp ce vă puteți concentra pe deplin asupra echitației. Sistemul de urmărire automată la 360° al Pivo Pods include modurile de urmărire a feței, a corpului și a acțiunii. Acest lucru permite, de asemenea, ca lecțiile de echitație să fie oferite din două locații diferite. Dacă este necesar, este posibil să controlați confortabil și ușor sistemul de camere Pivo de pe cal cu ajutorul telecomenzii. Datorită trepiedului Pivo inclus, puteți plasa cu ușurință Pivo Pod în locația dorită. Datorită numeroaselor aplicații Pivo, vă stau la dispoziție și mai multe posibilități cu Pivo Pod. Modul "Fun Create Mode", ușor de utilizat, vă permite, de exemplu, să creați conținut jucăuș, cum ar fi GIF-uri, trasee clonate, Timelapse cu 360 de mișcări, Tiny Planets sau Panorame. Prezentare generală: Permite înregistrarea video în timp ce călărești fără a fi nevoie de o a doua persoană Face posibile lecțiile de echitație din două locații diferite Întotdeauna în vizor cu urmărirea automată la 360° Pivo Pod set complet, inclusiv trepied și geantă de călătorie Mini Include telecomandă pentru o interacțiune îmbunătățită Creați prezentări cu 4 moduri de prezentare diferite Modalități de creație distractivă - creați GIF-uri, Timelapses & Co. Contenutul poate fi încărcat + partajat direct pe platformele de livestreaming Experimentați apelurile video într-un mod cu totul nou cu aplicația Pivo+ Design compact și durabil Numeroase aplicații disponibile Livrarea include: 1 x Pivo Pod Active 1 x Suport pentru telefonul mobil (Pivo Smart Mount) 1 x Husă de călătorie mini (Pivo Travel Case Mini) 1 x Trepied (Pivo Tripod) 1 x Telecomandă 1 x Cablu de încărcare USB (32 cm)

1.144 RON* 1.338 RON*
Buc.
%
Pivo Tripod Trepied
Trepied Pivo Tripod Cu sistemul de camere Pivo aveți posibilitați individuale de a va filma antrenamentul. Cu ajutorul trepiedului Pivo corespunzator, un sistem flexibil de Plasare a camerei Pivo Pod nimic nu sta în cale. Datorita greutate redusa și a asamblare simpla trepiedul Pivo poate fi montat în doar câțiva pași. Fara ornamente inutile sau tehnologie neobișnuita - doar extindeți picioarele trepiedului, atașați Pivo și smartphone-ul și faceți fotografii excelente. Trepiedul Pivo poate susține pâna la 3 kg. Trepiedul poate fi extins pâna la o înalțime de 160 cm, iar iar gâtul telescopic va permite sa setați orice unghi doriți. Folosiți suportul universal pentru a atașa Pivo Pod și smartphone-ul și dați frâu liber creativitații. Trepiedul va ofera 3 opțiuni diferite de stabilitate pentru stabilitate, astfel încât sa puteți realiza cele mai bune fotografii oriunde și oricând. Proiectat la Trepied pentru sistemele Pivo Poddar este compatibil și cu alte dispozitive și aparate foto prin intermediul filet de ¼ inch. Prezentare generala: Trepied Pivo pentru amplasarea flexibila a camerei Configurare rapida și necomplicata Extrem de robust, ușor și compact Gât telescopic pentru ajustarea unghiului dorit Posibilitați universale de utilizare Se extinde pâna la 160 cm Suporta pâna la 3 kg filet de ¼ inch Livrarea include: 1x trepied Pivo Tripod

423 RON* 448 RON*
Buc.