Pivo Pod Standard Pack la prima vedere:


  • Pentru a crea videoclipuri de echitație fără o a doua persoană
  • Permite lecții de echitație din două locații diferite
  • Întotdeauna la vedere cu urmărirea automată la 360°
  • Pivo Pod set complet, inclusiv trepied și geantă de călătorie Mini
  • Include telecomandă pentru o interacțiune îmbunătățită

Pivo Pod Standard Pack, cameră pentru echitație

Mulțumită Pivo, este posibil să obțineți imagini impecabile de antrenament în timp ce călăriți cu ajutorul smartphone-ului dumneavoastră, transformând sistemul Pivo Pod într-o cameră de urmărire automată care urmărește calul. Este, prin urmare, instrumentul perfect pentru călăreții care doresc să înregistreze antrenamentul lor solo cu calul. Sistemul Pivo Camera System permite autoverificarea ulterioară și partajarea cu antrenorii sau colegii călăreți.

Datorită funcțiilor de urmărire automată, rămâneți întotdeauna în imagine, în timp ce vă puteți concentra pe deplin asupra echitației. Sistemul de urmărire automată la 360° al Pivo Pods include modurile de urmărire a feței, a corpului și a acțiunii. Acest lucru permite, de asemenea, ca lecțiile de echitație să fie oferite din două locații diferite.

Dacă este necesar, este posibil să controlați confortabil și ușor sistemul de camere Pivo de pe cal cu ajutorul telecomenzii. Datorită trepiedului Pivo inclus, puteți plasa cu ușurință Pivo Pod în locația dorită.

Datorită numeroaselor aplicații Pivo, vă stau la dispoziție și mai multe posibilități cu Pivo Pod. Modul "Fun Create Mode", ușor de utilizat, vă permite, de exemplu, să creați conținut jucăuș, cum ar fi GIF-uri, trasee clonate, Timelapse cu 360 de mișcări, Tiny Planets sau Panorame.

Prezentare generală:

  • Permite înregistrarea video în timp ce călărești fără a fi nevoie de o a doua persoană
  • Face posibile lecțiile de echitație din două locații diferite
  • Întotdeauna în vizor cu urmărirea automată la 360°
  • Pivo Pod set complet, inclusiv trepied și geantă de călătorie Mini
  • Include telecomandă pentru o interacțiune îmbunătățită
  • Creați prezentări cu 4 moduri de prezentare diferite
  • Modalități de creație distractivă - creați GIF-uri, Timelapses & Co.
  • Contenutul poate fi încărcat + partajat direct pe platformele de livestreaming
  • Experimentați apelurile video într-un mod cu totul nou cu aplicația Pivo+
  • Design compact și durabil
  • Numeroase aplicații disponibile

Livrarea include:

1 x Pivo Pod Active
1 x Suport pentru telefonul mobil (Pivo Smart Mount)
1 x Husă de călătorie mini (Pivo Travel Case Mini)
1 x Trepied (Pivo Tripod)
1 x Telecomandă
1 x Cablu de încărcare USB (32 cm)

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
Husă Pivo Travel Premium
Pivo Travel Premium carcasă Husa Pivo Travel Premium este soluția ideală pentru depozitarea și transportul în siguranță a Pivo Pod Active, a trepiedului și a telecomenzii. Husa rigidă semi-rigidă este ușoară, dar robustă. Compartimentele de depozitare prevăzute pentru articolele Pivo asigură un transport sigur. Aceasta protejează echipamentul Pivo împotriva deteriorării cauzate de lovituri, zgârieturi sau intemperii. Ideală pentru călătorii și creativii care lucrează pe drumuri și au nevoie să aibă echipamentul mereu la îndemână. Compartimentele prevăzute pentru produsele Pivo individuale asigură o depozitare ordonată. Geanta de călătorie Pivo se deschide și se închide rapid cu un simplu fermoar, iar geanta de transport este prevăzută cu un mâner și o curea de umăr detașabilă. Prezentare generală: Carcasă compactă Pivo Travel Case pentru călătorii Furnizează spațiu de depozitare pentru Pivo Pod Active, telecomandă și trepied Cu închidere cu fermoar, mâner și curea de umăr detașabilă Husă dură robustă, semi-rigidă Greutate: 1,23 kg Livrarea include: 1x Pivo Travel Premium carcasă

493 RON* 542 RON*
Buc.
Pivo Power Bank 9000mAh
Pivo Power Bank 9000 mAh: Partener de putere mobil Pivo Power Bank este partenerul dvs. energetic ideal care vă încarcă smartphone-ul și Pivo rapid și convenabil. Oferă o capacitate mare de 9000 mAh, ceea ce asigură o sursă de energie mobilă de lungă durată. Datorită atașării sale practice pe trepied, este un companion perfect pentru călătorii. Power Bank-ul Pivo este realizat dintr-un material robust și este o completare perfectă pentru Pivo-ul dumneavoastră. Prezentare generală: Încărcător pentru smartphone și Pivo Capacitate mare de 9000 mAh Atașare practică la trepied Material robustDimensiuni: 9,4 x 3,4 cm Date tehnice: Capacitatea bateriei: 9000 mAh Livrare: 1x Pivo Power Bank 9000 mAh Întrebări frecvente Ce capacitate are Pivo Power Bank? Capacitatea bancului de alimentare Pivo este de 9000 mAh. Poate fi atașat Pivo Power Bank la un trepied? Da, Pivo Power Bank poate fi atașat cu ușurință la un trepied.

498 RON*
Pivo Pod Max
Pivo Pod Max Doriți să vă filmați antrenamentul cu calul pentru a analiza mai târziu plimbarea sau pentru a o discuta cu antrenorul dumneavoastră? Atunci Pivo Pod Max este soluția perfectă! Cu modul de urmărire automată la 360°, modurile de urmărire a feței, a corpului și a acțiunii, veți fi mereu în imagine. Acest lucru vă permite să vă concentrați pe deplin asupra echitației în timp ce Pivo Pod Max vă captează și înregistrează mișcările. Pivo Pod Max este evoluția optimă a seriei Pivo Pod și vă oferă funcții de urmărire îmbunătățite, precum și posibilitatea de a conecta o gamă mai largă de dispozitive, inclusiv smartphone-uri, tablete, aparate foto, DSLR-uri și alte dispozitive cu o greutate de până la 2 kg. Conectarea la Pivo Pod Max este rapidă și ușoară prin Bluetooth, astfel încât să puteți începe să filmați cât mai curând posibil. Datorită aplicației Pivo+, rămâneți dinamic și receptiv și în timpul apelurilor video, aceasta vă permite, de asemenea, să predați echitație de la distanță. Designul compact și durabil al Pivo Pod Max face ca acesta să fie ușor de luat oriunde, astfel încât să puteți înregistra videoclipuri de echitație oricând și oriunde. Telecomanda vă pune în control de pe cal pentru filmări și mai bune. De asemenea, conținutul pe care îl creați poate fi încărcat și partajat direct din aplicație pe platformele de livestreaming preferate, fără a fi nevoie de editare suplimentară. Prezentare generală: Creați videoclipuri de echitație cu ușurință, fără niciun ajutor Tracare automată la 360° care include modurile de urmărire a feței, a corpului și a acțiunii Conectare rapidă cu smartphone-ul prin Bluetooth Permite, de asemenea, lecții de echitație de la distanță Include telecomandă pentru control de pe cal Contenutul poate fi încărcat + partajat direct pe platformele de livestreaming Creați prezentări cu 4 moduri de prezentare diferite  "Fun Create Modes" - creați GIF-uri, Timelapses Numeroase aplicații Pivo disponibile Design compact și durabil 6 - 8 h de autonomie a bateriei Livrarea include: 1x Pivo Pod Max 1x telecomandă 1x cablu de încărcare USB (32 cm)

1.388 RON*
Buc.