AKO Plasă de oaie TitanLight portocalie/neagră 50 m 90 cm stâlp unic la prima vedere:


  • Ideal pentru oi, capre, porci etc.
  • Spațiere mărită a ochiurilor de plasă - mai puțin drenaj în caz de vegetație abundentă
  • Manipulare ușoară
  • Suporți din plastic robust pentru o stabilitate optimă
  • Vânatul mic și aricii se pot "strecura" fără pericol

AKO Plasă pentru oi TitanLight Net - plasă pentru gard electric 50 m, albastru/galben

Cea mai ușoară dintre plasele pentru oi - foarte utilă și deosebit de ușor de montat și demontat.

Distanța mărită dintre ochiuri permite vânatului mic (de exemplu, iepuri și iepuri), precum și arșilor să treacă în siguranță și asigură o economie semnificativă de greutate. Acest lucru face ca această plasă să fie foarte utilă și deosebit de potrivită pentru deplasările frecvente.

Pe verticală, în loc de materialul moale al barelor se folosesc montanți rigizi din plastic. Acestea sunt conectate permanent la firele orizontale la intervale de 30 cm și asigură astfel un suport stabil chiar și pe teren accidentat și neuniform. Dintre firele orizontale din plastic, firul superior este deosebit de întărit, cu 5 conductori din oțel inoxidabil de 0,20 mm și un conductor din cupru staniu de 1 x 0,25 mm. Această construcție permite o conductivitate ridicată. Firul de jos este negru și nu transportă curent, astfel încât nu se produce nicio pierdere de tensiune în caz de vegetație. Proprietățile bune de înveliș ale plasei pentru oi AKO sunt asigurate în plus de nodurile sudate, care sunt inseparabile pentru oameni și animale. O caracteristică specială a acestei plase electronice pentru oi AKO sunt cei 14 țăruși portocalii, stabili, cu unul sau două vârfuri. țărușii conțin fiecare un izolator de cap și un opritor de masă pentru fixarea firului.

La prima vedere:

  • Ideal pentru oi, capre, porci etc.
  • Distanța dintre ochiuri de plasă Vrarged - mai puțin drenaj în caz de vegetație abundentă
  • Manipulare ușoară
  • Suporți din plastic robust pentru o stabilitate optimă
  • Vânatul mic și aricii se pot "strecura" fără pericol
  • Puncte de noduri extrem de bine sudate
  • 14 țăruși stabili din plastic cu vârf galvanizat pentru sol
  • Armat, fire de sus care transportă curentul
  • Conductivitate crescută
  • Garanție de 3 ani privind stabilitatea UV

Dimensiuni:

  • Înălțime: 90 / 108 cm
  • Lungime: 50 m
  • Șir: 3 x 0,20 mm INOX
  • conductor; 0,27 O/m².
  • Cablul superior: 5x 0,20 mm INOX + 1x 0,25 CU

Domeniul de aplicare a livrării:

1x AKO Plasă de oaie 50 m TitanLight Net plasă de gard electric, 14 țăruși, portocaliu / negru

Producător "AKO"

AKO - mai mult decât un simplu brand de garduri!

AKO este susținută de peste 70 de ani de experiență în domeniul echipamentelor de împrejmuire a pășunilor și al construcției de garduri pentru Pășuni. Pe lângă gama convențională, care constă în stâlpi pentru garduri de pășune, izolatori, componente pentru porți, plase pentru garduri de pășune, materiale conductoare și accesorii, veți găsi echipamentul potrivit pentru fiecare domeniu de aplicare! Pentru a vă ajuta să alegeți echipamentul de gard electric potrivit, gama a fost împărțită în funcție de diferite Criterii.

  • Toate echipamentele de garduri electrice sunt "Made in Germany" la sediul german din Wangen im Allgäu
  • Garanție de 3 ani din partea producătorului pentru toate scrimătoarele electrice AKO
  • Echipă internă de dezvoltare pentru dezvoltarea ulterioară și nouă a tehnologiei echipamentelor
  • 100% control de calitate - fiecare gard electric AKO este testat individual pentru funcționare și performanță

AKO Classic - unitate de alimentare ieftină pentru începători

Dispozitivele ieftine de bază sunt concepute pentru garduri standard și oferă nu numai performanțe eficiente, ci și echipamente Solide. Funcția gardului electric poate fi controlată prin intermediul unui indicator luminos pentru unitate sau pentru Gard.

  • Power N 3500: unitatea de alimentare 230 V pentru o utilizare mai solicitantă
  • Power AD 3300: unitatea de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri mai lungi și creșterea normală a ierbii Compact Power B40: baterie de 3 V pentru garduri mai mici fără vegetație

AKO Premium - unitate de alimentare cu funcții convenabile

Unitatea de alimentare premium de la AKO au afișaje digitale pentru citirea comodă a tuturor informațiilor importante despre unitate și sistemul de Gard. Cele mai puternice unități îndeplinesc cele mai înalte Cerințe. Gardurile lungi și condițiile dificile nu sunt o problemă pentru acești Scrimeri. În plus, dispozitivele au o ajustare inteligentă la starea gardului, iar funcțiile de alarmă asigură cel mai înalt nivel de siguranță pentru oameni și Animale.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: unitate de alimentare de 230 V, pentru lungimi extreme ale gardurilor, condiții de vegetație și animale foarte Robuste. Power Station BD 600 Digital: unitate de alimentare cu baterii de 9 V pentru garduri mai lungi și vegetație mai grea
  • Mobil Power AD 5000 Digital: unitate de alimentare cu baterii pentru aplicații mobile, extreme

AKO Expert - unitate de alimentare pentru control total

Afișajele cu LED-uri ale unităților de alimentare electrice Expert permit un control vizual facil al stării curente a gardului și a unității dintr-o Privire. Unitățile de gard electric funcționează cu o putere de ieșire mare pentru garduri lungi și Exigente. Echipamentul bun asigură o flexibilitate ridicată în Utilizare.

  • Power Profi NDi 10000: unitate de alimentare de 230 V pentru specii de animale robuste și pentru protecția Mistreților. Mobil Power AN 5500 unitate de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri lungi și creștere intensă a Ierbii. Eco Power B 500 Plus: unitate de alimentare cu baterie pentru garduri lungi și vegetație Puțină.

În plus față de categoriile normale, puteți cumpăra în magazinul nostru și unitate de alimentare Duo Classic (12V/230 V) și unitate de alimentare cu energie Solară.

Număr de puncte: punte unică
Caracteristici: Cu curent
Material: Plastic

1 of 1 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


15 iunie 2020 18:59

titan light net 50 m

für ausgewachsene schafe gut geeignet,gute standhaftigkeit,sehr gutes material,bin sehr zufrieden,kaufe nochmals

Izolator de înlocuire a opritorului pentru plasa de gard
Izolator de înlocuire Izolator de înlocuire a capului pentru plasele de gard Ovi, Pre Line, Flock, Gelfoil și Rabbit. De asemenea, pentru plase de gard pentru animale sălbatice, oi și lupi.

25 RON*
Buc.
Înlocuirea opritorului de sol pentru plasa de gard
Opritori de sol de înlocuire pentru plase de gard Stopuri de înlocuire pentru plase Ovi, Pre Line, Flock, Gelfoil și pentru plase de gard pentru iepuri, precum și pentru plase de gard pentru animale sălbatice și lupi. Cu ajutorul acestor opritori de sol, plasa poate fi fixată pe stâlp pentru a menține plasa la locul ei. Livrarea include: 1x opritor de sol de rezervă

2 RON*
Buc.
Reparații set plasă gard portocaliu
Kit de reparare a plasei de gard pentru oi Set de reparații adecvat pentru plasele de oi. Culoare: portocaliu Livrarea include: Fir de 2 m cu scară din oțel inoxidabil (calitate Ovi). Fir de 2 m fără scară (calitate Ovi) 2x dop de fund 2x izolator capacul de sus 6x manșon din alamă

26 RON*
Buc.
Ancorj la sol pentru plasa de gard din plastic
Ancoră la sol din plastic pentru plasă de gard Lungime: 15 cm

11 RON*
Buc.
%
Agrarzone poartă pentru plase de gard electric 125 cm
Agrarzone poartă pentru plase de gard electric - Electrificabilă pentru plasa de gard pentru pășuni și plasa pentru păsări. Poartă practică, electrificabilă pentru plase de gard electric cu o înălțime de până la 125 cm. Poarta din plasă pentru pășune permite accesul rapid și ușor la pășune fără a fi nevoie să se scoată gardul din funcțiune. Poarta pentru gardul de pășune Agrarzone vă oferă acces rapid și ușor la plasa de pășune. Poarta practică pentru gardul de pășune pentru plasa dumneavoastră electrică se montează rapid și ușor oriunde în plasa dumneavoastră și poate fi, de asemenea, montată ulterior pe gardul deja ridicat. Cadrul izolat protejează împotriva supratensiunilor și permite astfel accesul în siguranță la pășune. Clipurile de conectare potrivite la fiecare capăt asigură o conexiune electrică fiabilă între poarta electronică și plasa electronică existentă. Poartă pentru gard electric de pășune Agrarzone, pentru un pasaj de până la 86 cm, este livrată cu accesorii. Acest lucru face ca montarea și instalarea pe gardul existent pentru păsări de curte să fie foarte ușoară și chiar posibilă fără unelte. Când deschideți poarta de la gardul de pășune, nu este nevoie să opriți curentul. Ideală pentru creșterea păsărilor de curte și pentru multe alte animale, ca plasă pentru oi, câini, pui sau ca plasă pentru lupi pentru a îndepărta animalele sălbatice. Poarta pășunii dintr-o privire: Ușor și sigur de deschis și închis Greutate redusă, dar stabilă și robustă Lățimea deschiderii plasei de gard electric: 86 cm (suficientă pentru majoritatea uneltelor de grădină) Inclusiv 2 țăruși jumbo, țepușă dublă Poate fi electrificat, inclusiv cablu și conexiuni Instalare ușoară și rapidă Livrarea porții inclusiv racordul și accesoriile de racordare Pentru găini, gâște, curcani, câini de talie mică etc. Potrivită și pentru miei Îmbinări sudate Fir superior întărit Dimensiunea deosebit de mică a ochiurilor de plasă în partea inferioară a plasei Stâlpi din plastic stabili și foarte vizibili Livrarea include: 1 x Agrarzone poartă pentru gard electric de până la 125 cm, poate fi electrificată, pasaj de 86 cm.

348 RON* 383 RON*
Buc.
%
Agrarzone poartă pentru plase de gard electric 105 cm
Agrarzone poartă pentru plase de gard electric - Electrificabilă, pentru plasa de gard pentru pășuni și plasa pentru păsări. Poartă practică, electrificabilă pentru plase de gard electric cu o înălțime de până la 105 cm. Poarta din plasă pentru pășune permite accesul rapid și ușor la pășune fără a fi nevoie să se scoată gardul din funcțiune. Poarta pentru gardul de pășune Agrarzone vă oferă acces rapid și ușor la plasa de gard de pășune. Poarta practică pentru gardul de pășune pentru plasa dumneavoastră electrică se montează rapid și ușor oriunde în plasa dumneavoastră și poate fi, de asemenea, montată ulterior pe gardul deja ridicat. Cadrul izolat protejează împotriva supratensiunilor și permite astfel accesul în siguranță la pășune. Clipurile de conectare potrivite la fiecare capăt asigură o conexiune electrică fiabilă între poarta electronică și plasa electronică existentă. Poarta pentru gard de pășune Agrarzone, pentru un pasaj de până la 86 cm, este livrată cu accesorii. Acest lucru face ca montarea și instalarea pe gardul existent pentru păsări de curte să fie foarte ușoară și chiar posibilă fără unelte. Când deschideți ușa de la pășune, nu este nevoie să opriți curentul. Ideală pentru creșterea păsărilor de curte și pentru multe alte animale, ca plasă pentru oi, câini, pui sau ca plasă pentru lupi pentru a îndepărta animalele sălbatice. Poarta pășunii dintr-o privire: Ușor și sigur de deschis și închis Greutate redusă, dar stabilă și robustă Lățimea deschiderii plasei de gard electric: 86 cm (suficientă pentru majoritatea uneltelor de grădină) Inclusiv 2 țăruși jumbo, țepușă dublă Poate fi electrificat, inclusiv cablu și conexiuni Instalare ușoară și rapidă Livrarea porții inclusiv racordul și accesoriile de racordare Pentru găini, gâște, curcani, câini de talie mică etc. Potrivit și pentru miei Îmbinări sudate Fir superior întărit Dimensiunea deosebit de mică a ochiurilor de plasă în partea inferioară a plasei Stâlpi din plastic stabili și foarte vizibili Livrarea include: 1x Agrarzone poarta pentru plase de gard electric de până la 105 cm, poate fi electrificată, pasaj de 86 cm.

323 RON* 363 RON*
Buc.