Agrarzone poartă pentru plase de gard electric 105 cm la prima vedere:


  • Poarta practică pentru garduri electrice de plasă
  • Lățimea deschiderii/pătrunderii 86 cm
  • Potrivită pentru plase cu înălțimea de până la 105 cm
  • Inclusiv 2 x stâlpi jumbo și accesorii
  • Asamblare simplă și rapidă
  • Livrarea include conexiunea și accesoriile de conectare

Agrarzone poartă pentru plase de gard electric - Electrificabilă, pentru plasa de gard pentru pășuni și plasa pentru păsări.

Poartă practică, electrificabilă pentru plase de gard electric cu o înălțime de până la 105 cm. Poarta din plasă pentru pășune permite accesul rapid și ușor la pășune fără a fi nevoie să se scoată gardul din funcțiune.

Poarta pentru gardul de pășune Agrarzone vă oferă acces rapid și ușor la plasa de gard de pășune. Poarta practică pentru gardul de pășune pentru plasa dumneavoastră electrică se montează rapid și ușor oriunde în plasa dumneavoastră și poate fi, de asemenea, montată ulterior pe gardul deja ridicat.

Cadrul izolat protejează împotriva supratensiunilor și permite astfel accesul în siguranță la pășune. Clipurile de conectare potrivite la fiecare capăt asigură o conexiune electrică fiabilă între poarta electronică și plasa electronică existentă.

Poarta pentru gard de pășune Agrarzone, pentru un pasaj de până la 86 cm, este livrată cu accesorii. Acest lucru face ca montarea și instalarea pe gardul existent pentru păsări de curte să fie foarte ușoară și chiar posibilă fără unelte. Când deschideți ușa de la pășune, nu este nevoie să opriți curentul. Ideală pentru creșterea păsărilor de curte și pentru multe alte animale, ca plasă pentru oi, câini, pui sau ca plasă pentru lupi pentru a îndepărta animalele sălbatice.

Poarta pășunii dintr-o privire:

  • Ușor și sigur de deschis și închis
  • Greutate redusă, dar stabilă și robustă
  • Lățimea deschiderii plasei de gard electric: 86 cm (suficientă pentru majoritatea uneltelor de grădină)
  • Inclusiv 2 țăruși jumbo, țepușă dublă
  • Poate fi electrificat, inclusiv cablu și conexiuni
  • Instalare ușoară și rapidă
  • Livrarea porții inclusiv racordul și accesoriile de racordare
  • Pentru găini, gâște, curcani, câini de talie mică etc.
  • Potrivit și pentru miei
  • Îmbinări sudate
  • Fir superior întărit
  • Dimensiunea deosebit de mică a ochiurilor de plasă în partea inferioară a plasei
  • Stâlpi din plastic stabili și foarte vizibili

Livrarea include:

1x Agrarzone poarta pentru plase de gard electric de până la 105 cm, poate fi electrificată, pasaj de 86 cm.

Producător "Agrarzone"

Agrarzone - O pasiune pentru agricultură

Experimentați gama noastră uriașă pentru fermieri, călăreți și fermieri amatori acum pe Agrarzone - magazinul nostru web specializat pentru Agricultură. Aici veți găsi produse de înaltă calitate referitoare la garduri electrice, creșterea animalelor, grajduri, ferme și multe Altele.

Caracteristici: Cu curent
Țară de origine: EU
Specii de animale: Câine, Iepure, Oaie, Pasări de curte, Pisică, Prepeliță, Rațe/gâște

1 of 1 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


17 iunie 2021 20:59

Erfüllt seinen Zweck

Einfache und schnelle Montage. Anleitung, Kabelbinder usw. werden mitgeliefert. Einfache Bedienung.

Kit de reparații pentru gardul pentru oi OviNet verde
Kit de reparații pentru plasă de gard pentru oi OviNet verde Culoare: verde Livrarea include: Cablu de 2 m cu conductor din oțel inoxidabil (calitate Ovi) Fir de 2 m fără scară (calitate Ovi) 2 x dop de sol 2x izolator capacul de sus 6x manșon din alamă

26 RON*
Buc.
%
Agrarzone poartă pentru plase de gard electric 125 cm
Agrarzone poartă pentru plase de gard electric - Electrificabilă pentru plasa de gard pentru pășuni și plasa pentru păsări. Poartă practică, electrificabilă pentru plase de gard electric cu o înălțime de până la 125 cm. Poarta din plasă pentru pășune permite accesul rapid și ușor la pășune fără a fi nevoie să se scoată gardul din funcțiune. Poarta pentru gardul de pășune Agrarzone vă oferă acces rapid și ușor la plasa de pășune. Poarta practică pentru gardul de pășune pentru plasa dumneavoastră electrică se montează rapid și ușor oriunde în plasa dumneavoastră și poate fi, de asemenea, montată ulterior pe gardul deja ridicat. Cadrul izolat protejează împotriva supratensiunilor și permite astfel accesul în siguranță la pășune. Clipurile de conectare potrivite la fiecare capăt asigură o conexiune electrică fiabilă între poarta electronică și plasa electronică existentă. Poartă pentru gard electric de pășune Agrarzone, pentru un pasaj de până la 86 cm, este livrată cu accesorii. Acest lucru face ca montarea și instalarea pe gardul existent pentru păsări de curte să fie foarte ușoară și chiar posibilă fără unelte. Când deschideți poarta de la gardul de pășune, nu este nevoie să opriți curentul. Ideală pentru creșterea păsărilor de curte și pentru multe alte animale, ca plasă pentru oi, câini, pui sau ca plasă pentru lupi pentru a îndepărta animalele sălbatice. Poarta pășunii dintr-o privire: Ușor și sigur de deschis și închis Greutate redusă, dar stabilă și robustă Lățimea deschiderii plasei de gard electric: 86 cm (suficientă pentru majoritatea uneltelor de grădină) Inclusiv 2 țăruși jumbo, țepușă dublă Poate fi electrificat, inclusiv cablu și conexiuni Instalare ușoară și rapidă Livrarea porții inclusiv racordul și accesoriile de racordare Pentru găini, gâște, curcani, câini de talie mică etc. Potrivită și pentru miei Îmbinări sudate Fir superior întărit Dimensiunea deosebit de mică a ochiurilor de plasă în partea inferioară a plasei Stâlpi din plastic stabili și foarte vizibili Livrarea include: 1 x Agrarzone poartă pentru gard electric de până la 125 cm, poate fi electrificată, pasaj de 86 cm.

348 RON* 383 RON*
Buc.
Agrarzone plasă electrificabilă pentru păsări Classic, tăruș dublu, orange
Agrarzone plasă electrificabilă pentru gard Classic, orange Plasa noastră de pășune de top pentru creșterea păsărilor de curte oferă găinilor un loc sigur pentru a alerga și este extrem de vizibilă datorită culorii sale strălucitoare de semnal. Poate fi electrificată opțional cu un dispozitiv de îngrădire a pășunilor. Cu plasa electrificabilă pentru gard pentru păsări Agrarzone, obțineți un produs de top la un preț avantajos! Gardul stabil pentru păsări de curte este ușor de montat, extins și demontat. Gardul electric pentru pui poate fi extins cu ușurință cu alte plase sau cu o poartă pentru plasele de gard pentru pășuni. Plasa electrică pentru pășuni poate fi montată și demontată în câteva secunde, ceea ce face ca plasa electrică să fie perfectă pentru perioadele scurte de pășunat. Poate fi rulat și depozitat cu ușurință pentru a economisi spațiu. Plasa pentru păsări are ochiuri înguste în zona inferioară, ceea ce face ca plasa să fie deosebit de interesantă pentru pășunatul păsărilor de curte, cum ar fi puii, curcanii sau rațele. Dar și alte animale mai mici pot fi de asemenea îngrășate excelent cu gardul mobil, cum ar fi porcii, caprele, câinii sau ca plasă pentru oi. În plus față de ochiurile mai înguste, se previne căderea plasei cu ajutorul firului superior întărit. Stâlpii din plastic robust, cu vârfuri duble, asigură o bună rezistență a gardului pe soluri nisipoase sau pământoase. Gardul de conectare este echipat cu un fir portocaliu, ceea ce îl face deosebit de vizibil pentru oameni și animale. Culoarea oferă, de asemenea, un factor natural de descurajare și sporește în mod eficient siguranța turmelor. Proprietățile bune de pășunat sunt, de asemenea, asigurate de un sigiliu din plastic la fiecare punct de intersecție a ochiurilor de plasă, care este sudat ireversibil. Pentru o stabilitate sporită, vă recomandăm să plasați un stâlp de lemn în fiecare colț al plasei. Prezentare generală: Garduri pentru păsări de curte la un preț accesibil Pentru găini, gâște, curcani, rațe sau, de asemenea, pentru câini, miei Cel mai potrivit pentru soluri pământoase sau nisipoase Poate fi electrificată opțional cu un electrificator Țăruși stabili din plastic cu vârf dublu galvanizat Izolatorul de cap și opritorul de sol asigură o fixare sigură a plasei pentru păsări de curte Dimensiunea deosebit de mică a ochiurilor de plasă în zona inferioară a plasei Noduri sudate extrem de strâns 12 toroane orizontale din plastic, dintre care cel superior este întărit Rapid și ușor de conectat cu clema pentru șuvițe Vizibilitate bună datorită culorii luminoase a semnalului Garanție de 3 ani împotriva deteriorării UV pe firele de plastic Dimensiuni: 50 m x 106 cm cu 15 țăruși din plastic 25 m x 112 cm cu 9 țăruși din plastic

Content: 25 Meter (17 RON* / 1 Meter)

417 RON*
%
Agrarzone plasă electrificabilă pentru păsări Classic, vârf dublu, verde
Agrarzone plasă electrificabilă Classic, verde Comandă + instalează + protejează păsările: cu plasa noastră de pășune de top pentru creșterea păsărilor de curte, vă puteți îngrădi în siguranță găinile. Poate fi electrificată opțional cu un electrificator pentru gard pentru pășuni. Cu plasa de gard pentru păsări Agrarzone, obțineți un produs de top la un preț avantajos! Gardul stabil pentru păsări de curte este ușor de montat, extins și demontat. Gardul electric pentru păsări poate fi extins cu ușurință cu alte plase sau cu o poartă pentru plasele de gard pentru pășuni. Plasa electrificabilă pentru pășuni poate fi montată și demontată în câteva secunde, ceea ce face ca plasa electrică să fie perfectă pentru perioadele scurte de pășunat. Poate fi rulat și depozitat cu ușurință pentru a economisi spațiu. Plasa pentru păsări are ochiuri înguste în zona inferioară, ceea ce face ca plasa să fie deosebit de interesantă pentru pășunatul păsărilor de curte, cum ar fi puii, curcanii sau rațele. Dar și alte animale mai mici pot fi de asemenea îngrășate excelent cu gardul mobil, cum ar fi porcii, caprele, câinii sau ca plasă pentru oi. În plus față de ochiurile mai înguste, se previne căderea plasei cu ajutorul firului superior întărit. Stâlpii din plastic robust, cu vârfuri duble, asigură o bună rezistență a gardului pe soluri nisipoase sau pământoase. Proprietățile bune de pășunat sunt asigurate în plus de un sigiliu din plastic la fiecare punct de intersecție a ochiurilor de plasă, care este sudat în mod nedetașabil. Gardul este prevăzut cu un fir verde, ceea ce îl face să se integreze în mod deosebit de armonios în mediul înconjurător. Pentru o stabilitate suplimentară, vă recomandăm să plasați un stâlp de lemn în fiecare colț al plasei. Prezentare generală: Garduri la prețuri accesibile pentru multe rase de păsări de curte Pentru găini, gâște, curcani, rațe sau, de asemenea, pentru câini, miei Potrivită pentru soluri pământoase sau nisipoase Electrificare opțională cu un electrificator Țăruși stabili din plastic cu vârf dublu galvanizat Izolatorul de cap și opritorul de sol asigură o fixare sigură a plasei pentru păsări de curte Dimensiunea deosebit de mică a ochiurilor de plasă în zona inferioară a plasei Noduri sudate extrem de strâns 12 toroane orizontale din plastic, dintre care cel superior este întărit Rapid și ușor de conectat cu cleme Combinația de culori decentă se potrivește bine cu peisajul sau grădina Firele de plastic au o garanție de 3 ani împotriva deteriorării UV Dimensiuni: 15 m x 106 cm cu 6 țăruși de plastic 25 m x 106 cm cu 9 țăruși din plastic 50 m x 106 cm cu 15 țăruși din plastic 25 m x 112 cm cu 9 țăruși din plastic 50 m x 112 cm cu 15 țăruși de plastic

Content: 15 Meter (21 RON* / 1 Meter)

308 RON* 323 RON*
Agrarzone Classic plasă pentru păsări de curte neelectrificabilă, cu vârf dublu, verde
Agrarzone Classic plasă de gard pentru păsări fără curent, verde Ieftin, practic, sigur: Cu gardul robust Agrarzone pentru păsări de curte, puteți împiedica în mod eficient găinile să evadeze din țarc. Configurați cu ușurință și rapid un spațiu sigur pentru găinile dvs. cu plasa noastră mobilă din salcie de top, cu un raport preț-performanță excelent. Plasa pentru păsări de curte are ochiuri înguste în zona inferioară, ceea ce face ca plasa să fie deosebit de interesantă pentru creșterea găinilor, curcanilor sau a rațelor, de exemplu. În plus față de ochiurile mai înguste, firul superior întărit împiedică plasa să se încovoaie. Plasa de răchită este ușor de montat, extins și demontat. Gardul pentru găini fără electricitate poate fi extins cu ușurință cu alte plase sau cu o poartă pentru plasele de gard pentru pășuni. Plasa de gard pentru pășunat poate fi montată și demontată în câteva secunde, ceea ce o face perfectă pentru perioadele scurte de pășunat. Poate fi rulată și depozitată cu ușurință pentru a economisi spațiu. Stâlpii din plastic robust, cu vârfuri duble, asigură că gardul pentru pășune rezistă bine pe soluri pământoase sau nisipoase. Proprietățile bune de pășunat sunt asigurate în plus de un sigiliu de plastic la fiecare punct de intersecție a ochiurilor de plasă, care este sudat în mod nedetașabil. Gardul este prevăzut cu un fir verde, ceea ce îl face să se integreze în mod deosebit de armonios în mediul înconjurător. Pentru o mai mare stabilitate, vă recomandăm să plasați un stâlp de lemn în fiecare colț al plasei. Prezentare generală: Pentru găini, gâște, curcani, rațe și alte rase de păsări de curte Cea mai potrivită pentru soluri pământoase sau nisipoase Țăruși stabili din plastic cu vârf dublu galvanizat Izolatorul de cap și opritorul de sol asigură o fixare sigură a plasei pentru păsări de curte Dimensiunea deosebit de mică a ochiurilor de plasă în zona inferioară a plasei Noduri sudate extrem de strâns. 12 toroane orizontale din plastic, dintre care cel superior este întărit Conectare sigură și ușoară cu clema de prindere a firelor Combinația discretă de culori se integrează bine în peisaj sau în grădină Firele de plastic au o garanție de 3 ani împotriva deteriorării UV. Dimensiuni: 25 m x 106 cm, 8 țăruși de plastic 50 m x 106 cm, 15 țăruși din plastic 25 m x 112 cm, 8 țăruși din plastic 50 m x 112 cm, 15 țăruși de plastic

Content: 25 Meter (15 RON* / 1 Meter)

From 398 RON*