Cameră SPYPOINT pentru animale sălbatice FLEX E-36 la prima vedere:


The Perfect Companion Outdoors: Spypoint Wild Camera Flex E-36

Spypoint Wild Camera Flex E-36 este partenerul dvs. de încredere pentru monitorizarea și observarea sălbăticiei. Cu o rezoluție excelentă de 36 megapixeli și o viteză impresionantă de declanșare de 0,3 secunde , această cameră de joc nu scade niciun detaliu. 30m de detectare și fulgere face din acest model soluția ideală pentru zone forestiere extinse.

Spypoint Wild Camera oferă o serie de funcții și avantaje speciale. Declanșatorul flexibil trebuie subliniat care să adapteze viteza de reacție a camerei la împrejurimi. În plus, această cameră de joc se convinge cu telecomanda sa pentru actualizări de firmware . Actualizările și modificările de timp sunt efectuate automat fără a fi nevoie să luați camera în mână.

Spypoint Wild Camera Flex E-36 nu numai că oferă fotografii de înaltă rezoluție, dar și videoclipuri Full HD 1080p cu sunet . De la pasionații de aer liber la biologi sălbatici până la vânători, această cameră oferă un raport optim de performanță preț. dispozitiv de cameră simplă cu butoane suplimentare pentru formatarea cardului microSD și pentru testarea poziționării camerei îl face în mod deosebit de ușor de utilizat.

Camera Spypoint Wild Camera constă dintr -un material robust care este special conceput astfel încât să reziste la cerințele fotografiei în aer liber.

Prezentare generală:

  • 36 megapixeli și 0,3 secunde viteza de eliberare
  • 30M Gama de înregistrare și fulgere
  • Telecomandă pentru actualizări de firmware
  • Videoclipuri Full HD 1080p cu ton
  • mobilier simplu pentru camere pentru cameră

Date tehnice:

  • Rezoluție: 36 megapixeli
  • Viteza de rulare: 0,3 secunde
  • Acoperirea și fulgerul: 30m
  • Calitatea video: Videoclipuri Full HD 1080p cu ton

Domeniul de livrare:

1x Spypoint Wild Camera Flex E-36


FAQ

Cum mă asigur că am cea mai bună rețea?

Antena și modemul camerei sălbatice Spypoint sunt perfect coordonate și apelează automat în cea mai puternică rețea.

cât de ușor este configurarea camerei?

Configurarea camerei sălbatice Spypoint este foarte ușoară datorită butoanelor suplimentare pentru formatarea cardului microSD și testarea poziționării camerei.

Producător "SPYPOINT"

Spypoint wildlife camera

Spypoint is a manufacturer of wildlife cameras and associated equipment that is characterised by innovative technologies such as patented solar technology and antler detection.

They offer flexible and free data plans, allow you to upgrade older cameras and offer quick and easy activation. The product spectrum ranges from classic wildlife cameras to top models with the most advanced technologies. The Spypoint Insiders Club offers additional benefits such as discounts and an improved buck tracking function.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Șurub de montare Spypoint MA-500
SPYPOINT ASSEMBLY SCREW MA-500: Găsiți unghiul perfect pentru înregistrările dvs. șurubul de copac face și mai ușor să găsești unghiul perfect pentru înregistrările tale. Datorită șurubului, puteți transforma camera la 360 ° și puteți înclina până la 90 °. Acest lucru vă permite să vă adaptați rapid camera la mediu. Spypoint Monta Screw MA-500 este un accesoriu ideal pentru a obține optimul din camera dvs. și pentru a obține cele mai bune imagini și videoclipuri posibile. șurubul de asamblare este potrivit pentru toate camerele cu un fir de trepied standard (5/8 inci). Această compatibilitate universală vă face o alegere variată pentru fotografi și videografi de tot felul. Indiferent dacă sunteți profesionist sau doar începeți cu fotografia, spypoint Monta șurub MA-500 va fi un instrument valoros în Echipamentele sunt. Prezentare generală: Rotația camerei permite 360 ​​° și înclinația până la 90 ° Ideal pentru reglarea rapidă a camerei la mediu Potrivit pentru toate camerele cu fir de trepied standard (5/8 inci) Domeniul de livrare: 1x șurub de asamblare spypoint MA-500 FAQ este dificil de instalat șurubul de asamblare spypoint MA-500? Nu, șurubul de asamblare este ușor de instalat și nu necesită instrumente sau cunoștințe speciale. poate fi atașat șurubul de asamblare la orice tip de arbore? Da, șurubul de asamblare poate fi atașat la majoritatea speciilor de copaci, atât timp cât arborele este suficient de stabil pentru a purta camera.

248 RON*
Baterie cu litiu Spypoint LIT-22
Spypoint Lithum-Battery LIT-22: Mai multă putere pentru camera dvs. Flex Trail Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru a crește autonomia camerei dvs. Flex Trail, spypoint litiu-battery lit-22 este perfect pentru dvs. Aceste accesorii sunt însoțitorul perfect pentru dispozitivul dvs. și asigură o funcționare optimă pe perioade mai lungi între vizite. spypoint lit-22 este o baterie de litiu de 7,4V, 5.4AH, care este ușor de utilizat imediat ce este eliminat compartimentul standard al bateriei. Puteți schimba între utilizarea compartimentului bateriei și Lit-22 în timpul vizitelor dvs. sau puteți cumpăra câteva baterii LIT-22 pentru a opera constant camera de traseu pe tot parcursul anului cu o opțiune reîncărcabilă. Cu spypoint lit-22 , durata de viață a bateriei va fi semnificativ mai lungă în comparație cu un set normal de baterii alcaline sau de litiu. De-a lungul timpului, această soluție se dovedește a fi mult mai rentabilă pentru sursa de alimentare pentru camera dvs. de traseu. Nu așteptați, dați-vă camerei Flex Trail energia pe care o meritați cu Spypoint Lithium-Battery Lit-22! Prezentare generală: Compatibil cu camera Flex Trail 7,4 volți putere 5.4 Ampere Ore de autonomie cablu de încărcare AC inclus în domeniul de livrare Modificări cu compartimentul standard al bateriei Date tehnice: Tensiune: 7,4 volți Ore ampere: 5.4 AH Domeniul de livrare: 1x spypoint litiu-battery lit-222 pentru camera de traseu flex FAQ este bateria de litiu spypoint este ușor de instalat? Da, instalarea este ușoară și are loc prin eliminarea inserției standard a bateriei în camera Flex Trail. Cât timp ține bateria Spypoint Lit-22? Durata de viață a bateriei este semnificativ mai lungă în comparație cu un set normal de baterii alcaline sau litiu.

496 RON*
Spypoint FLEX E-36 TWIN-PACK
Fascinant All-Round: Spypoint Wild Camera Flex E-36 Twin-pack Spypoint Wild Camera Flex E-36 Twin-Pack vă oferă pachetul fără griji pentru monitorizarea și observarea animalelor sălbatice. Cu o rezoluție excepțională de 36 megapixeli și o viteză impresionantă de declanșare de 0,3 secunde , această cameră de joc nu ratează niciun detaliu. Cu gama sa de înregistrare și fulgere de 30 m, acest model este ideal pentru zone forestiere extinse. Camera Spypoint Wild impresionează cu o serie de funcții și avantaje speciale. Trebuie subliniată flexibilitatea declanșatorului, care adaptează viteza de reacție a camerei. În plus, această cameră de joc se convinge cu telecomanda sa pentru actualizări de firmware . Actualizările și modificările de timp sunt efectuate automat fără a fi nevoie să luați camera în mână. Spypoint Wild Camera Flex E-36 Twin-Pack nu numai că oferă fotografii de înaltă rezoluție, ci și videoclipuri Full HD 1080p cu sunet . De la pasionații de aer liber la biologi sălbatici la vânător, această cameră oferă un raport optim de performanță preț. dispozitiv de cameră simplă cu butoane suplimentare pentru formatarea cardului microSD și testarea poziționării camerei îl face un însoțitor ideal. Spypoint Wild Camera este un dispozitiv de înaltă tehnologie format din material robust, care este proiectat astfel încât să îndeplinească cerințele fotografiei în aer liber. Prezentare generală: 36 megapixeli și 0,3 secunde viteza de eliberare 30M Gama de înregistrare și fulgere Telecomandă pentru actualizări de firmware Videoclipuri Full HD 1080p cu ton mobilier simplu pentru camere pentru cameră Date tehnice: Rezoluție: 36 megapixeli Viteza de rulare: 0,3 secunde Acoperirea și fulgerul: 30m Calitatea video: Videoclipuri Full HD 1080p cu ton Domeniul de livrare: 2x Spypoint Wild Camera Flex E-36 FAQ Cum mă asigur că am cea mai bună rețea? Antena și modemul camerei sălbatice Spypoint sunt perfect coordonate și apelează automat în cea mai puternică rețea. cât de ușor este configurarea camerei? Configurarea camerei sălbatice Spypoint este foarte ușoară datorită butoanelor suplimentare pentru formatarea cardului microSD și testarea poziționării camerei.

1.739 RON*