Geantă de curea BUSSE RIO Marina la prima vedere:


Busse Marsupio Rio: Accesoriul dvs. indispensabil pentru sport și timp liber

organizare și stil într -un singur accesoriu

Rio Marsupium de Busse este accesoriul de care aveți nevoie. Indispensabil pentru sport sau timp liber, vă permite să aveți întotdeauna tot ce aveți nevoie la îndemână, indiferent de ceea ce purtați.

Mărimea și forma sacului oferă suficient spațiu pentru obiectele personale, fără a fi greoaie. Purtătorul pentru bebeluși este echipat cu o curea de umăr reglabilă cu închidere din PVC, pentru a fi adusă în jurul vieții sau curelei de umăr, în funcție de preferințele tale.

purtătorul pentru copii are un mic buzunar intern și un buzunar extern separat, cu fermoar, orientat spre corp, perfect pentru depozitarea telefonului mobil sau a banilor. Pereții externi captusite asigură un confort suplimentar, în timp ce materialul din poliester solid garantează rezistența și ușurința de întreținere.

Busse Marsupio Rio în rezumat:

  • accesoriu obligatoriu pentru sport și timp liber
  • oferă suficient spațiu fără a fi greoi
  • Curelă de umăr reglabilă cu închidere în PVC
  • Echipat cu un buzunar intern și buzunar extern cu fermoar
  • pereți externi căptușiți pentru un confort mai mare
  • Fabricat din material de poliester robust și ușor de întreținere

Furnizarea include:

1x Rio Marsupium Busse

frecvent întrebări:

Transportatorul pentru copii din Rio Busse are suficient spațiu pentru obiectele mele personale?

Da, forma și dimensiunea purtătorului pentru copii sunt concepute pentru a oferi suficient spațiu fără a fi greoaie.

Transportatorul pentru copii din Rio Busse este confortabil de purtat?

Da, datorită curelei de umăr reglabile și a pereților externi captusite, purtătorul pentru copii este foarte confortabil de purtat.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.