Leimüller semințe de floarea-soarelui decojite 1 kg la prima vedere:


  • Pentru păsările sălbatice consumatoare de cereale
  • De asemenea, pentru câini, veverițe și rozătoare mici
  • Furnizor de energie excelent
  • Ideal pentru hrănirea balconului fără reziduuri
  • Produs natural din Austria

Leimüller Semințe de floarea-soarelui decojite

Semințele de floarea-soarelui decorticate sunt ideale pentru hrănirea fără reziduuri pe balcon. Un furnizor de energie sănătoasă și bogată în nutrienți pentru toate păsările sălbatice, porumbeii, câinii, rozătoarele și veverițele care mănâncă cereale.

Leimüller semințele de floarea-soarelui sunt o hrană unică populară pentru cei care mănâncă cereale, au un cioc puternic și scurt. Semințele decojite au un conținut mai mare de ulei în comparație cu semințele de floarea-soarelui decojite și pot fi ingerate mai ușor de către animale. Deoarece miezul nu are coajă, acesta poate fi hrănit în întregime pe balcon.

Cantitatea crescută de acizi grași nesaturați sănătoși reprezintă o sursă excelentă de energie în timpul sezonului rece. De asemenea, în timpul primăverii și al verii, semințele bogate în energie ajută la creșterea păsărilor tinere. Semințele sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru hrănirea câinilor, veverițelor și a altor rozătoare mici . Acestea conțin multe ingrediente importante, cum ar fi aminoacizi esențiali, fier, cupru, fluor și vitamine importante (vitaminele B, vitaminele A și E). În plus, calciul, magneziul, carotenul și alte minerale și oligoelemente contribuie la faptul că semințele de floarea-soarelui sunt foarte sănătoase.

Hrana unică de înaltă calitate este produsă cu grijă în moara tradițională Leimüller din Austria. Controlul strict al calității și multiplele curățări minuțioase în instalațiile de producție conferă acestui produs calitatea necesară pentru a însoți păsările sălbatice sănătoase și întărite pe tot parcursul anului.

La prima vedere:

  • Pentru păsările sălbatice consumatoare de cereale
  • de exemplu, mierle, pițigoi, cinteze, plăcinte, ciorișori, vrăbii, pițigoi, vrăbiuțe, vrăbiuțe și pițigoi de câmp
  • De asemenea, gustos pentru câini, veverițe și rozătoare mici.
  • Furnizor excelent de energie în timpul iernii
  • Valoroase în timpul fazei de creștere
  • Conținut ridicat de acizi grași nesaturați
  • Bogat în vitamine, minerale și oligoelemente

Amestec de ambrozie controlat:

În amestecurile de furaje se utilizează uneori alimente de calitate superioară purificate (de exemplu, semințe de in, semințe de floarea-soarelui decojite, fulgi de ovăz, semințe de floarea-soarelui în formă de dungi). Alte produse critice (de exemplu, meiul galben) sunt verificate la furnizor și selectate prin intermediul unui proces special de curățare (sortare pe culori).

Ingrediente:

27,7% proteine brute; 45,2% uleiuri și grăsimi brute; 3,6% fibre brute; 3,8% cenușă brută.

Depozitare:

Depozitați furajele în condiții de igienă, la loc uscat, întunecat și răcoros . Protejați-l de lumina directă a soarelui.

Producător "Leimüller"

Hrană de înaltă calitate pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice din Austria.

Furajele EVIT Leimüller sunt produse cu grijă în propria unitate de producție, sunt controlate și se folosesc doar cele mai bune Ingrediente. Anii de experiență în producția de hrană pentru animale garantează o hrană pentru animale de companie perfect adaptată Animalului.

Cea mai bună calitate a hranei pentru animale prin controale stricte de calitate și selecția materiilor prime

Amestecurile furajere de înaltă calitate de la Leimüller se bazează pe o selecție strictă a materiilor Prime. Controalele stricte de calitate în laboratorul propriu, precum și cele efectuate de organisme de inspecție externe, asigură o calitate ridicată permanentă a Furajelor. În timpul producției, toate materiile prime sunt supuse unor etape speciale de purificare, adaptate la materia primă Respectivă.

Alimentație sigură - garantat fără OMG!

Furajele Leimüller EVIT nu conțin materii prime modificate Genetic. Materiile prime strict controlate provin în principal de la fermieri Locali. Materiile prime care nu cresc în Austria sunt achiziționate exclusiv de la parteneri cu experiență cu care avem o relație de colaborare bună și de încredere de mulți Ani.

"Ne onorăm numele încă din 1609. Evit înseamnă materii prime atent Selecționate. Furajele de calitate sunt obținute prin curățare multiplă și prelucrare Delicată. 400 de ani de tradiție, combinați cu inovațiile și controalele noastre de calitate, duc la succesul animalului dumneavoastră"
Tip de hrană: Alimentare directă
Structură : Cereale integrale
Specii de animale: Canar, Chinchilla, Câine, Hamster, Iepure, Papagal, Pasăre, Porcușor de Guineea, Păsări sălbatice, Veveriță, Șoarece

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.