Kerbl ulei pentru mașini de tuns Constanța 100 ml la prima vedere:


  • Îngrijire ideală pentru toate piesele mobile ale capului de tuns
  • Protejează împotriva coroziunii
  • 100 ml conținut

Ulei pentru mașini de tuns de la Kerbl 100 ml

Uleiul special de la Kerbl a fost dezvoltat pentru mașinile de tuns în regim de funcționare continuă și curăță și unge în mod optim capul mașinii de tuns, protejându-l de coroziune. Petele mici de rugină pot fi îndepărtate cu ușurință după ce se unge cu ulei. Uleiul pentru mașini de tuns asigură o lubrifiere optimă a tuturor pieselor mobile din capul mașinii de tuns. Uleiul pentru mașini de tuns este ideal pentru îngrijirea înainte și după fiecare tuns.

Important: Pentru a preveni supraîncălzirea capului de tuns și pentru a asigura o durată de viață mai lungă, aplicați, de asemenea, câteva picături de ulei pe lama de tuns în timpul tunderii (aproximativ la fiecare 5 min.). După tundere, mașina trebuie curățată de toate reziduurile de blană și unsă din nou.

Sfat: După ce ați uns, porniți din nou scurt mașina pentru ca uleiul să fie bine distribuit.

Conținut: 100 ml

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Țară de origine: Germania

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.