Siglhorse fericire alpină la prima vedere:


  • Cu ierburi reale
  • Susține sistemul imunitar și starea de bine
  • Hrană suplimentară pentru cai

Siglhorse Horse Muesli Alm-Glück - Hrană pentru cai cu ierburi adevărate

În Austria suntem binecuvântați cu pășuni alpine minunate. Și pentru că lucrurile bune sunt și mai bune atunci când sunt împărtășite, iar gândul la viața unui cal fără experiența pășunii alpine ne face să plângem profund, avem acum versiunea noastră de hrană pentru cai a unei drumeții pe pășunea alpină.

Mâncarea noastră pentru cai Siglhorse Alm-Glück conține suficiente ierburi picante pentru a trimite papilele gustative ale favoritului dumneavoastră direct la munte. Și toate acestea fără a fi nevoie să vă despachetați cizmele de drumeție. Funcționează și iarna! Plantele susțin sistemul imunitar și bunăstarea calului dumneavoastră preferat. De asemenea, ele fac din acest muesli pentru cai un adevărat deliciu.

Cuprins:

  • sac de 20 kg
  • De asemenea, la cerere, este disponibil și în big bag/big box.

Utilizare:

  • Poate fi folosit pentru cai ca hrană unică pentru pătuț.
  • La stres scăzut: 0,4-0,6 kg/100 kg greutate corporală
  • Pentru utilizare intensă: 0,7-0,9 kg/100 kg greutate corporală

Instrucțiuni de hrănire:

  • Deschideți punga, puneți cupa de hrană, umpleți jgheabul și dragul dvs. va fi departe, foarte departe pe pășune. Urmează o adulmecare.
  • Zilnic 1-3 kg pentru caii mari
  • Zilnic 0,5-2 kg pentru caii mici
  • Greutate în vrac: 1 Siglhorse pahar de hrană = aprox. 900 g, 1 l = aprox. 500 g.

Ingrediente analitice:

vE cai 11,5 MJ, proteină brută 11,6 %, vRP cai 8,5 %, grăsime brută 3,7 %, fibre brute 7,9 %, cenușă brută 6,0 %, calciu 0,8 %, fosfor 0,5 %, sodiu 0,20 %, magneziu 0,25 %.

Aditivi per kg:

Nutrițional: vitamina A (3a672a) 15.000 UI, vitamina D3 (3a671) 1.500 UI, vitamina E (all-rac-alfa-tocoferil acetat) (3a700) 90 mg, biotină (3a880) 900 µg, zinc: 97 mg, din care din oxid de zinc (3b603) 70 mg, din care din glicină zinc chelat, hidrat (3b607) 27 mg, cupru: 15 mg, din care din sulfat de cupru (II), pentahidrat (E4) 11 mg, din care din glicină chelat de cupru - hidrat (E4) 5 mg, Mangan: 53 mg, din care din oxid de mangan (II) (3b502) 40 mg, din care din glicină chelat de mangan - hidrat (3b504) 14 mg, Fier: 51 mg, din care din sulfat feros, monohidrat (3b103) 51 mg, iod: 1,2 mg, din care din iodat de calciu, anhidru (3b202) 1,2 mg, cobalt: 0,5 mg, din care din granule de carbonat de cobalt (II) (3b304) 0,5 mg, seleniu: 0,46 mg, din care din selenit de sodiu (E8) 0,35 mg, din care seleniu sub formă organică din Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 (drojdie cu seleniu inactivat) (3b8.10) 0,11 mg

tehnologic: butilhidroxitoluen BHT (E321) 1 mg.

Compoziție:

Tărâțe de grâu, orz (fulgi de orz, orz tăvălit), porumb (fulgi de porumb, porumb grosier, porumb boabe), pulpă de sfeclă de zahăr uscată, melasă, melasă de sfeclă de zahăr,
făină de extracție a liniei, paie de iarbă uscată la cald, turte uscate la aer, turte de mere, lignoceluloză, făină de roșcove, carbonat de calciu, semințe de in extrudate, germeni de porumb, furaje verzi uscate, clorură de sodiu, drojdie de bere, grâu, bicarbonat de sodiu, oxid de magneziu, fosfat monocalcic, plante medicinale (cimbru, anason, rădăcină de nalbă, gălbenele).

Producător "Siglhorse"

Siglhorse - cumpărați hrană pentru cai de înaltă calitate la un preț avantajos

În trecut, se presupune că oamenii își făceau lucrurile mai Ușor: din când în când, caii primeau un sac de furaje cu ovăz legat în jurul lui, iar în rest trebuiau să culeagă singuri cele mai suculente tulpini de pe Pășune. Astăzi știm că caii au nevoie de hrană diferită în funcție de vârstă, de perioada anului și de multe alte circumstanțe pentru a se menține în formă datorită unei diete Echilibrate. În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi toate tipurile de furaje pentru Cai. Consultanță profesională și prețuri avantajoase incluse!

Bineînțeles, puteți cumpăra ovăz ca hrană pentru cai în magazinul nostru online de hrană pentru Cai: nimeni nu se îndoiește că animalele nu sunt deosebit de iubitoare de Cereale. Are un gust bun pentru ei și s-a dovedit că favorizează Digestia. La noi puteți comanda ovăz în formă purificată și ovăz negru în saci de cinci sau 25 de kilograme, plus ovăz zdrobit în porții de cinci sau 20 de kilograme, care sunt mai ușor de mestecat și sunt ideale pentru mânji, dar și pentru caii mai în vârstă cu probleme Dentare. O altă hrană de bază este fânul de lucernă, care este bogat în proteine și foarte bogat în Fibre.

Cumpărarea de furaje pentru cai - sub formă de muesli sau pelete

Dacă și dumneavoastră apreciați un muesli gustos și crocant dimineața, ar trebui să vă răsfățați calul cu ceva Similar. Amestecurile noastre speciale de furaje de la Siglhorse poartă acest nume în orice caz și sunt adaptate la multe cerințe nutriționale Diferite: fie că este vorba de muesli pentru cai "mother-love" pentru iepe gestante sau care alăptează și mânjii lor, fie că este vorba de "joie de vivre" pentru caii mai în vârstă cu probleme digestive sau de "pachete de energie" pentru toți prietenii cu patru picioare care vor (sau ar trebui) să realizeze lucruri Mari. Vă rugăm să consultați descrierile produselor noastre pentru ingredientele detaliate ale amestecurilor noastre de muesli pentru cai, astfel încât să fiți siguri că cumpărați hrana potrivită pentru calul dumneavoastră Drag.

Tip de hrană: Hrană complementară
Țară de origine: Austria
Specii de animale: Cal

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.