Leimüller ovăz negru pentru cai 1 kg la prima vedere:


  • Hrană simplă pentru cai
  • Face caii să fie plini de vitalitate, plini de viață și plini de poftă de acțiune
  • curățate de mai multe ori, fără praf
  • garantat fără OMG

Leimüller Furaje pentru cai cu ovăz negru

Ovăzul face caii să fie vitali, plini de viață și plini de energie. Datorită gustului său bun și amidonului mai ușor de digerat, ovăzul este foarte popular. Leimüller Ovăzul negru este natural, netratat și ajută caii în procesul de digestie. Ovăzul negru este mai rezistent la atacurile fungice în timpul creșterii în câmp, în comparație cu ovăzul convențional.

Controlul strict al calității și multiplele curățări minuțioase în facilitățile noastre de producție conferă acestui produs calitatea necesară pentru a menține caii sănătoși.

Origine: Austria

Puritate: mai mare de 98

Ingrediente:

10,8% proteine brute; 4,8% uleiuri și grăsimi brute; 10,1% fibre brute; 2,2% cenușă brută.

Depozitare:

Depozitați furajele în condiții de igienă, la loc uscat, întunecat și răcoros . Protejați-l de lumina directă a soarelui.

Despre producător: Leimüller - o afacere de familie cu tradiție și standarde de calitate.

Suntem o afacere de familie. Ne caracterizează o echipă motivată, care își face treaba cu competență și ajutor. Modul nostru de lucru este îngrijit, precis și fiabil. Acordăm o mare importanță unui ton prietenos și plin de umor, astfel încât plăcerea muncii noastre să ajungă la clienții noștri.

Calitatea hranei noastre pentru animale este deosebit de importantă pentru noi. Certificările anuale și procesele de îmbunătățire internă constantă asigură această calitate. Suntem certificați în conformitate cu sigiliul de calitate AMA (pastus+), QS, BIO și producția fără OMG. Ne aprovizionăm cu materii prime locale din regiune.

Ne onorăm numele încă din 1609. Leimüller înseamnă materii prime atent selecționate. Hrana unică este produsă prin curățare multiplă și prelucrare delicată. 400 de ani de tradiție, combinați cu inovațiile și controlul calității noastre, conduc la succes.

Producător "Leimüller"

Hrană de înaltă calitate pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice din Austria.

Furajele EVIT Leimüller sunt produse cu grijă în propria unitate de producție, sunt controlate și se folosesc doar cele mai bune Ingrediente. Anii de experiență în producția de hrană pentru animale garantează o hrană pentru animale de companie perfect adaptată Animalului.

Cea mai bună calitate a hranei pentru animale prin controale stricte de calitate și selecția materiilor prime

Amestecurile furajere de înaltă calitate de la Leimüller se bazează pe o selecție strictă a materiilor Prime. Controalele stricte de calitate în laboratorul propriu, precum și cele efectuate de organisme de inspecție externe, asigură o calitate ridicată permanentă a Furajelor. În timpul producției, toate materiile prime sunt supuse unor etape speciale de purificare, adaptate la materia primă Respectivă.

Alimentație sigură - garantat fără OMG!

Furajele Leimüller EVIT nu conțin materii prime modificate Genetic. Materiile prime strict controlate provin în principal de la fermieri Locali. Materiile prime care nu cresc în Austria sunt achiziționate exclusiv de la parteneri cu experiență cu care avem o relație de colaborare bună și de încredere de mulți Ani.

"Ne onorăm numele încă din 1609. Evit înseamnă materii prime atent Selecționate. Furajele de calitate sunt obținute prin curățare multiplă și prelucrare Delicată. 400 de ani de tradiție, combinați cu inovațiile și controalele noastre de calitate, duc la succesul animalului dumneavoastră"
Tip de hrană: Alimentare directă
Țară de origine: Austria
Structură : Cereale integrale
Specii de animale: Cal, Capră, Oaie, Ponei, Porc, Vacă

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.