Leimüller ovăz curățat 5 kg la prima vedere:


  • Hrană populară pentru cai, porci, vite, oi și capre .
  • Te face vital, plin de viață și plin de chef de acțiune
  • Furnizor rapid de energie
  • Curățat de mai multe ori, fără praf
  • Sigiliul AMA de calitate și garantat fără OMG

Leimüller Ovăz curățat - ovăz de calitate superioară pentru cai.

Ovăzul pentru cai face caii să fie plini de vitalitate, plini de viață și plini de chef de acțiune. Datorită gustului său bun și a numeroaselor ingrediente importante, ovăzul pentru cai este consumat cu mare plăcere și a fost considerat de mulți ani ca fiind grâul tipic pentru cai.

Leimüller Ovăzul este natural și nealterat. Cultivat pe câmpurile fertile de la poalele Alpilor, ovăzul reprezintă o parte importantă din dieta calului. Datorită gustului său plăcut și dulce și a toleranței ridicate , ovăzul este foarte popular printre cai și este, de asemenea, o hrană de înaltă calitate pentru alte animale de fermă. Datorită unui proces special de curățare , ovăzul Leimüller este curățat și absolut lipsit de praf. Certificată cu sigiliul de calitate AMA. și fără inginerie genetică pentru a vă oferi o hrană absolut naturală.

Cu un conținut ridicat de carbohidrați de 59% și 7% grăsimi, ovăzul este un furnizor rapid de energie pentru caii sportivi. Îți face calul plin de viață și de chef de acțiune în porții care îi satisfac nevoile. Ovăzul conține multe minerale valoroase (magneziu, fier, calciu, potasiu și fosfor) și este bogat în vitamine (B, E) și oligoelemente (seleniu, zinc). Deoarece cerealele conțin mult fosfor și relativ puțin calciu, o hrană bogată în nutrienți minerali este un supliment ideal.

La prima vedere:

  • Hrană tipică pentru cai
  • De asemenea, pentru porci, bovine, ovine și caprine
  • Crește vitalitatea și motivația în timpul antrenamentului
  • Furnizor rapid de energie
  • Digestibilitate bună
  • Bogat în minerale, vitamine și oligoelemente
  • Puritate: mai mare de 98
  • Certificat de calitate AMA și fără inginerie genetică
  • Produs natural fabricat în Austria

Ingrediente:

10,8% proteine brute; 4,8% uleiuri și grăsimi brute; 10,1% fibre brute; 2,2% cenușă brută.

Instrucțiuni de hrănire:

Pentru un cal normal, de talie mare, care cântărește 600 kg și are un volum de muncă mediu, 1-2 kg de ovăz pe zi sunt ideale. Poneii și caii mai puțin atletici primesc în mod corespunzător mai puțină ovăz, în timp ce caii sportivi pot tolera rații mai mari.

Cerealele își fac efectul la aproximativ 1-2 ore după hrănire și asigură mai multă distracție și performanță în timpul antrenamentului. Cu toate acestea, dacă doriți să o luați mai ușor, atunci ideal este să așteptați 2-3 ore sau să reduceți rația zilnică.

Depozitare:

Depozitați furajele simple în condiții cât mai igienice, la loc uscat, întunecat și răcoros . Protejați-l de lumina directă a soarelui.

Producător "Leimüller"

Hrană de înaltă calitate pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice din Austria.

Furajele EVIT Leimüller sunt produse cu grijă în propria unitate de producție, sunt controlate și se folosesc doar cele mai bune Ingrediente. Anii de experiență în producția de hrană pentru animale garantează o hrană pentru animale de companie perfect adaptată Animalului.

Cea mai bună calitate a hranei pentru animale prin controale stricte de calitate și selecția materiilor prime

Amestecurile furajere de înaltă calitate de la Leimüller se bazează pe o selecție strictă a materiilor Prime. Controalele stricte de calitate în laboratorul propriu, precum și cele efectuate de organisme de inspecție externe, asigură o calitate ridicată permanentă a Furajelor. În timpul producției, toate materiile prime sunt supuse unor etape speciale de purificare, adaptate la materia primă Respectivă.

Alimentație sigură - garantat fără OMG!

Furajele Leimüller EVIT nu conțin materii prime modificate Genetic. Materiile prime strict controlate provin în principal de la fermieri Locali. Materiile prime care nu cresc în Austria sunt achiziționate exclusiv de la parteneri cu experiență cu care avem o relație de colaborare bună și de încredere de mulți Ani.

"Ne onorăm numele încă din 1609. Evit înseamnă materii prime atent Selecționate. Furajele de calitate sunt obținute prin curățare multiplă și prelucrare Delicată. 400 de ani de tradiție, combinați cu inovațiile și controalele noastre de calitate, duc la succesul animalului dumneavoastră"
Tip de hrană: Alimentare directă
Calitate: Fără GVO, Sigiliu de garanție AMA Bio
Structură : Cereale integrale
Specii de animale: Cal, Capră, Oaie, Ponei, Porc, Vacă

2 of 2 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


17 septembrie 2022 14:31

Top

Gute Qualität, Pferd liebt ihn. Schön goldig und nahezu rein. Kein Staub oder sonstige Verunreinigungen. Der riecht so lecker das ich sogar selbst essen würde. Kaufe nichts anderes mehr. Kundenservice super, Versand sehr schnell. Bin absolut begeistert!

19 iulie 2021 09:15

Hafer

Sehr gutes Produkt