Emmas hrană pentru pisici Breckal din pește, carne de vită și pasăre 0,8 kg la prima vedere:


  • Hrană completă pentru toate pisicile
  • Conținut ridicat de carne
  • Deosebit de crocant
  • Calitate foarte digerabilă
  • Fabricat din materii prime naturale

Hrana pentru pisici Emmas Breckal Dreierlei Fisch/Rind/Geflügel este o hrană completă de înaltă calitate pentru toate pisicile.

Conținut ridicat de carneDeosebit de crocantRealizat din ingredientenaturale Susținesănătatea pielii și a blănii (cu acizi grași omega 3)Fără zahăr (Pentru pisicile care nu trebuie să mănânce zahăr din cauza unei boli sau a dietei)Susține un stomac sănătos (Ușor pentru stomac, Ușor de digerat)Întăreșteapărarea organismului (bogată în vitamine și minerale) Susțineinima și circulația (cu L-carnitină și taurină) Susținearticulațiile și oasele

Emmas Breckal Dreierlei Fish/Beef/Poultry este

o

hrană uscată deosebit de gustoasă și crocantă pentru

pisici,

preparată din ingrediente naturale, completată cu un amestec echilibrat de minerale, aminoacizi esențiali, oligoelemente și vitamine importante. Pisicile sunt carnivore. Prin urmare, Emmas hrana uscată pentru pisici are un conținut deosebit de ridicat de carne.

Multe pisici suferă din cauza excesului de greutate. Aceasta este o consecință a unei alimentații necorespunzătoare. Deoarece pisicile trăiau în principal în aer liber, ele erau de obicei în căutare de hrană și se deplasau în timpul zilei. Astăzi, trăiește aproape exclusiv în interior, iar mișcarea fizică este redusă de multe ori. Acest lucru înseamnă că și consumul de energie este mai mic. Emmas hrana uscată pentru pisici este o hrană pentru pisici adaptată la acest necesar energetic mai mic. Datorită conținutului ridicat de carne și a conținutului moderat de grăsime, acesta corespunde prăzii naturale.

Toate ingredientele de bază ale hranei uscate pentru pisici au fost adaptate la nevoile și cantitatea la cerințele pisicilor. O atenție deosebită a fost acordată compoziției ingredientelor. Acestea reglează aciditatea urinei, ceea ce reduce formarea de pietricele vezicale. În plus, au fost luate în considerare cantitățile de acid linoleic și taurină, care sunt vitale pentru pisică. Emmas Hrana uscată pentru pisici este crocantă și fermă la mușcătură, întărește mușchii de mestecat și curăță dinții. Din aceste motive, recomandăm hrana uscată pentru pisici în locul celei conservate. Alte avantaje ale hranei uscate pentru pisici sunt costurile mai mici de hrănire, reducerea forței de muncă, precum și administrarea și depozitarea mai ușoară. Datorită acceptării ridicate, chiar și gurmanzii nu vor putea rezista acestui aliment.

Compoziție: Făină de grâu, porumb, tărâțe de semolă de grâu, făină de carne, făină de jumări, făină de pește, grăsime animală, hidrolizat proteic, clorură de sodiu, clorură de potasiu, orz

Ingrediente:
30 % proteine, 8,5 % conținut de grăsimi, 2,5 % fibre brute, 6,5 % cenușă brută, 1,2 % calciu, 1 % fosfor

Aditivi tehnologici
: Antioxidanți

Aditivi senzoriali: Coloranți

Producător "Emmas"

Hrană pentru câini și pisici din Austria

Hrana pentru câini și hrana pentru pisici Emmas reprezintă hrană naturală și gustoasă pentru animale de companie, fără aditivi Chimici. Se folosesc doar cele mai bune ingrediente din Regiune.

Avantajele hranei uscate Emmas

  • Conținut ridicat de carne
  • Alimente de calitate extrem de digerabile
  • Din materii prime naturale

Avantajele hranei umede Emmas

  • Fără adaos de vitamine sintetice pentru conservare
  • Umplute la rece și gătite ușor în conservă
  • Fără coloranți, atractanți și conservanți
  • Carne provenită exclusiv de la animale de calitate alimentară

Avantajele amestecului pentru câini Emma's

  • 100% natural
  • Pur și simplu uscate la aer
  • Fără coloranți, atractanți și conservanți
Specii de animale: Pisică

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.