BUSSE REFLECTION pătură reflectorizantă pentru cai 165 cm la prima vedere:


  • Pătură reflectorizantă pentru cai pentru mai multă vizibilitate pe întuneric
  • Fabricată din plasă de poliester în galben neon
  • Dungi reflectorizante vizibile în mod clar
  • Cureaua de mână și catarama de piept cu fixare Velcro
  • Confort ridicat de purtare datorită greutății reduse

BUSSE REFLECTION pătură reflectorizantă pentru cai

Vizibilitate optimă în întuneric și în amurg cu pătura reflectorizantă pentru cai de la Busse.

Pătura pentru cai BUSSE REFLECTION este perfectă pentru plimbările cu calul dumneavoastră în întuneric, în amurg și în condiții de vizibilitate redusă. Pătura pentru cai oferă mai multă siguranță și vizibilitate în traficul rutier datorită culorii galbene neon strălucitoare. Dungile reflectorizante de pe părțile laterale și din spate fac vizibilitatea și mai clară.

Pătura reflectorizantă este o pătură care este foarte confortabilă datorită greutății sale reduse. Împreună cu cureaua de mână posterioară, catarama de piept cu închidere suplimentară cu Velcro asigură o fixare sigură pe cal.

Prezentare generală:

  • Cal de pătură reflectorizant pentru mai multă vizibilitate în întuneric
  • Fabricată din plasă de poliester cu model de dungi țesute
  • Dungi reflectorizante plasate pe ambele părți și vizibile din spate
  • Cataramă de piept cu fixare suplimentară cu Velcro
  • Cu husă pentru coadă și curea de mână posterioară
  • Culoare: galben neon

Dimensiuni:

  • 115 - 165 (lungimea spatelui în cm)

Livrarea include:

1x BUSSE REFLECION pătură reflectorizantă pentru cai

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

Capacitate: 0g
Specii de animale: Cal

2 of 2 reviews

4.5 out of 5 stars


50%

50%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


24 decembrie 2022 10:34

Sehr zufrieden

Qualität und Passform sind top. Auch die Lieferung ging schnell und ohne Probleme.

9 decembrie 2020 11:15

Preis/Leistung ist perfekt

Preis/Leistung ist perfekt, die Decke sitzt super gut. Lieferung hat leider durch Corona etwas gedauert....

BUSSE jambiere cal reflectorizante SHINE M
Mărime: M
BUSSE SHINE - pereche de jambiere reflectorizante pentru cai Ghetre extrem de reflectorizante pentru picioarele calului - protecție optimă și vizibilitate mai bună. Ghetrele în galben neon atrăgător sunt echipate cu margini reflectorizante și două benzi reflectorizante suplimentare pe închizătorul Velcro. Protecția maximă la impact este garantată de lingura fermă, de formă anatomică din PVC care formează gheata. Ghetrele reflectorizante sunt fabricate din cauciuc sintetic ușor de întreținut, cu o suprafață din jerseu de nailon prietenos cu pielea. În plus față de forma anatomică, o închidere dublă cu velcro și costum elastic asigură o potrivire perfectă. Prezentare generală: Mai multă siguranță în traficul rutier Cusăturile ranforsate asigură o utilizare robustă și de lungă durată Culoare galben neon care atrage atenția cu accente reflectorizante Ideale pentru evenimente nocturne, plimbări și parade Protecție maximă la impact datorită lingurii din PVC cu formă anatomică Cauciuc sintetic ușor de întreținut cu o suprafață de nailon prietenoasă cu pielea Culoare: galben neon cu dungi reflectorizante Dimensiuni: M L Livrarea include: 1x ghetre de cal cu reflector BUSSE, în perechi. .

179 RON*
BUSSE REFLECTION pătură reflectorizantă pentru cal 155
Mărime: 155
BUSSE REFLECTION, pătură reflectorizanta pentru cai Pătura de călărie ușor reflectorizantă pentru o vizibilitate mai mare pe întuneric. Pătura reflectorizantă de echitație în galben neon face ca călărețul și calul să fie foarte vizibili atunci când călătoresc în amurg și pe întuneric. Dungile reflectorizante suplimentare de pe lateral și din spate fac calul și mai vizibil. Dispozitivul de fixare cu velcro din fața șeii și cureaua de mână din spate asigură o bună fixare. Plasa de poliester respirabilă face din această pătură reflectorizantă o pătură de călărie ușoară. Prezentare generală: Pătură de cal reflectorizantă Tesatura din plasă de poliester cu model de dungi țesute Respirabilă - permite aerului supraîncălzit și aburului să iasă Dungi reflectorizante pe ambele părți și vizibile din spate Tăietură laterală de călărie pentru ajutoare nederanjante Decolteul poate fi deschis în față cu o închidere triplă cu Velcro Simplu de îmbrăcat dacă este necesar, se fixează sub șa Cu husă pentru coadă și curea posterioară Culoare: galben Dimensiuni: 115 - 165 (lungimea spatelui în cm) Livrarea include: 1x BUSSE REFLECTION pătură de echitație, pătură reflectorizantă pentru cal.

179 RON*
Buc.
BUSSE protecții reflectorizante pentru copite SHINE L
Mărime: L
BUSSE protecții reflectorizate SHINE pentru copite Protecții galben neon cu benzi reflectorizante pentru o mai bună vizibilitate pe întuneric. Protecțiile pentru copite BUSSE SHINE sunt de un galben neon atrăgător, cu margini reflectorizante pentru călătorii vizibile pe întuneric. Protecțiile pentru copite sunt confecționațe din cauciuc sintetic robust, cu o suprafață din jerseu de nailon prietenos cu pielea. O închidere dublă cu velcro stabilizează și asigură o fixare optimă. La prima vedere: confecționate din cauciuc sintetic robust cu o suprafață de jerseu de nailon prietenos cu pielea închizătoarea dublu velcro stabilizează exploatație optimă culoare: galben Dimensiuni: S, M, L, XL Livrarea include: 1x BUSSE protecții pentru copite SHINE, în perechi

139 RON*