Leimüller hrană pentru animale sălbatice 2 amestec de primăvară 20 kg la prima vedere:


  • Hrană suplimentară pentru căprioare și cerbi roșii
  • amestec optim pentru perioada februarie-aprilie
  • aprovizionare mare cu fibre brute
  • cu tescovină de mere
  • blând cu rumenul
  • garantat fără OMG

Leimüller Wildfutter 2 - Frühjahrsmischung

Acesta este amestecul optim pentru hrănirea căprioarelor din februarie până în aprilie. Un conținut scăzut de proteină brută, precum și aportul de fibre brute prin intermediul turtei de mere pregătesc în mod optim căprioara pentru vegetația tânără, care are un conținut crescut de proteină brută. Amestecul de primăvară este o hrană pentru vânat dovedită, cu boia de mere. Hrana nu conține OMG și este cât se poate de delicată pentru rumen.

Recomandare privind alimentația:

Diareea legată de alimentație poate fi prevenită. Vă recomandăm să oferiți în plus fân sănătos și bogat în fibre brute. Este posibilă hrănirea suplimentară cu Wildmineral.

Ingrediente:

9,04% proteină brută, 4,82% grăsime brută, 9,54% fibre brute, 1,85% cenușă brută, 11,9MJ ME/kg, 0,08% calciu, 0,25% fosfor, 0,03% sodiu

Compoziție:

Porumb măcinat grosier, ovăz, borhot de mere, ulei de floarea-soarelui

Depozitare:

Depozitați
în condiții de igienă, la loc răcoros și uscat.

Producător "Leimüller"

Hrană de înaltă calitate pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice din Austria.

Furajele EVIT Leimüller sunt produse cu grijă în propria unitate de producție, sunt controlate și se folosesc doar cele mai bune Ingrediente. Anii de experiență în producția de hrană pentru animale garantează o hrană pentru animale de companie perfect adaptată Animalului.

Cea mai bună calitate a hranei pentru animale prin controale stricte de calitate și selecția materiilor prime

Amestecurile furajere de înaltă calitate de la Leimüller se bazează pe o selecție strictă a materiilor Prime. Controalele stricte de calitate în laboratorul propriu, precum și cele efectuate de organisme de inspecție externe, asigură o calitate ridicată permanentă a Furajelor. În timpul producției, toate materiile prime sunt supuse unor etape speciale de purificare, adaptate la materia primă Respectivă.

Alimentație sigură - garantat fără OMG!

Furajele Leimüller EVIT nu conțin materii prime modificate Genetic. Materiile prime strict controlate provin în principal de la fermieri Locali. Materiile prime care nu cresc în Austria sunt achiziționate exclusiv de la parteneri cu experiență cu care avem o relație de colaborare bună și de încredere de mulți Ani.

"Ne onorăm numele încă din 1609. Evit înseamnă materii prime atent Selecționate. Furajele de calitate sunt obținute prin curățare multiplă și prelucrare Delicată. 400 de ani de tradiție, combinați cu inovațiile și controalele noastre de calitate, duc la succesul animalului dumneavoastră"
Tip de hrană: Hrană complementară
Țară de origine: Austria
Calitate: Fără GVO, Fără praf
Specii de animale: Animale sălbatice

2 of 2 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


29 aprilie 2022 13:57

Völlig zufrieden!

Gute Qualität.

13 aprilie 2021 11:51

Wildfutter Frühjahr

Alles Bestens! Jederzeit gerne wieder!