Leimüller hrană pentru animale sălbatice 5 amestec de tranziție 20 kg la prima vedere:


  • Hrană suplimentară pentru căprioare și cerbi roșii
  • cu tescovină de mere
  • o bună compatibilitate ruminală
  • garantat fără OMG
  • Achiziție de palete de 32 de saci (800 kg)

Leimüller Wildfutter5 - amestec de tranziție

Leimüller Wildfutter 5 este o hrană suplimentară pentru căprioare și cerbi și constă în porumb, ovăz și susan sub formă de pelete, care, în combinație cu turte de mere uscate, asigură o bună toleranță ruminală. Conținutul de vitamine și minerale este conținut în acest amestec doar într-o mică măsură, astfel încât este posibilă administrarea suplimentară de suplimente de vitamine și minerale. Hrana de tranziție este o hrană completă dovedită, cu un valoros borhot de mere și aditivi liberi Infinite. Hrana are o bună toleranță rumenală și nu conține OMG.

Aditivul Infinite-Lock constă în aromă de anason și menține vânatul hrănit în mod durabil. Acest lucru garantează o fidelitate ridicată la locul de amplasare chiar și în iernile cu zăpadă puțină și servește pentru a preveni pe cât posibil răscolirea copacilor.

Instrucțiuni de hrănire:

Vă recomandăm să oferiți în plus fân sănătos și bogat în fibre brute!

Ingrediente:

11.04% proteină brută, 4.70% grăsime brută, 8.16% fibre brute, 4.84% cenușă brută, 11.3MJ ME/kg, 0.66% calciu, 0.56% fosfor, 0.15% sodiu

Aditivi per kg:

Aditivi nutriționali: 6.000I.E. vitamina A / acetat de retinil (3a672a), 900I.E. Vitamina D/ vitamina D3 (3a671), 12 mg Vitamina E/acetat de rac-alfa-tocoferil (3a700), 9 mg Cupru sub formă de sulfat de cupru-(II)-sulfat, pentahidrat (E 4), 30 mg Fier sub formă de sulfat de fier-(II)-sulfat, monohidrat (E 1), 0,4 mg Iodat de calciu, anhidru (3b202), 0,1 mg de granule de carbonat de cobalt (II) gecoat (3b304), 38 mg de mangan sub formă de oxid de mangan (II) (3b502), 46 mg de oxid de zinc (3b603), 0,2 mg de seleniu sub formă de selenit de sodiu (E 8)

Compoziție:

Ovăz, porumb măcinat grosier, tescovină de mere, făină de extracție de susan, făină de extracție de canola cu baton, fosfat monocalcic, făină verde, carbonat de calciu, boabe de soia, turtă de semințe de dovleac, ulei de floarea-soarelui, melasă, clorură de sodiu, oxid de magneziu, drojdie de bere

Depozitare:

A se păstra în condiții de igienă, într-un loc răcoros și uscat.

Producător "Leimüller"

Hrană de înaltă calitate pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice din Austria.

Furajele EVIT Leimüller sunt produse cu grijă în propria unitate de producție, sunt controlate și se folosesc doar cele mai bune Ingrediente. Anii de experiență în producția de hrană pentru animale garantează o hrană pentru animale de companie perfect adaptată Animalului.

Cea mai bună calitate a hranei pentru animale prin controale stricte de calitate și selecția materiilor prime

Amestecurile furajere de înaltă calitate de la Leimüller se bazează pe o selecție strictă a materiilor Prime. Controalele stricte de calitate în laboratorul propriu, precum și cele efectuate de organisme de inspecție externe, asigură o calitate ridicată permanentă a Furajelor. În timpul producției, toate materiile prime sunt supuse unor etape speciale de purificare, adaptate la materia primă Respectivă.

Alimentație sigură - garantat fără OMG!

Furajele Leimüller EVIT nu conțin materii prime modificate Genetic. Materiile prime strict controlate provin în principal de la fermieri Locali. Materiile prime care nu cresc în Austria sunt achiziționate exclusiv de la parteneri cu experiență cu care avem o relație de colaborare bună și de încredere de mulți Ani.

"Ne onorăm numele încă din 1609. Evit înseamnă materii prime atent Selecționate. Furajele de calitate sunt obținute prin curățare multiplă și prelucrare Delicată. 400 de ani de tradiție, combinați cu inovațiile și controalele noastre de calitate, duc la succesul animalului dumneavoastră"
Tip de hrană: Hrană complementară
Țară de origine: Austria
Calitate: Fără GVO, Fără praf
Specii de animale: Animale sălbatice

1 of 1 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


5 decembrie 2022 16:39

Beliebt bei Mensch und Tier

Das gute Angebot macht meine Futterstelle jeden Winter zu einem beliebten Reh-Restaurant - und es gibt keinen Verbiss im Garten ...