Leimüller hrană pentru animale sălbatice 10 Fibre 20 kg la prima vedere:


  • Hrană suplimentară pentru căprioare și cerbi roșii
  • cu tescovină de mere
  • fără ovăz
  • cu vitamine și minerale valoroase
  • garantat fără OMG

Leimüller Wildfutter 10 Fiber

Hrana este un supliment alimentar fără ovăz pentru căprioare și cerbi, cu un conținut ridicat de fibre brute. Fânul de lucernă uscat la cald (tăiat) și turta de mere servesc drept suport de fibre brute. Cerealele și un aport de bază de vitamine și minerale completează această hrană.

Ingrediente:

11,69% proteină brută, 3,41% grăsime brută, 10,64% fibre brute, 7,12% cenușă brută, 10,6MJ ME/kg, 1,04% calciu, 0,70% fosfor, 0,22% sodiu

Aditivi per kg:

Aditivi nutriționali: 8,760E.I. vitamina A / acetat de retinil (3a672a), 1,314E.I. Vitamina D/ vitamina D3 (3a671), 18 mg Vitamina E/acetat de rac-alfa-tocoferil (3a700), 13 mg Cupru sub formă de sulfat de cupru-(II)-sulfat, pentahidrat (E 4), 44 mg Fier sub formă de sulfat de fier-(II)-sulfat, monohidrat (E 1), 0,6 mg Iodat de calciu, anhidru (3b202), 0,1 mg de granule de carbonat de cobalt (II) gecoat (3b304), 55 mg de mangan sub formă de oxid de mangan (II) (3b502), 67 mg de oxid de zinc (3b603), 0,3 mg de seleniu sub formă de selenit de sodiu (E 8)

Compoziție:

Orz, borhot de mere, porumb, fân de lucernă tăiat, făină de extracție de susan, făină de extracție de rapiță cu baton, fosfat monocalcic, făină verde, carbonat de calciu, boabe de soia, turtă de semințe de dovleac, clorură de sodiu, melasă, ulei de floarea-soarelui, oxid de magneziu, drojdie de bere

Depozitare:

Depozitațiîn condiții de igienă într-un loc răcoros și uscat.

Producător "Leimüller"

Hrană de înaltă calitate pentru animale de companie, animale de fermă și animale sălbatice din Austria.

Furajele EVIT Leimüller sunt produse cu grijă în propria unitate de producție, sunt controlate și se folosesc doar cele mai bune Ingrediente. Anii de experiență în producția de hrană pentru animale garantează o hrană pentru animale de companie perfect adaptată Animalului.

Cea mai bună calitate a hranei pentru animale prin controale stricte de calitate și selecția materiilor prime

Amestecurile furajere de înaltă calitate de la Leimüller se bazează pe o selecție strictă a materiilor Prime. Controalele stricte de calitate în laboratorul propriu, precum și cele efectuate de organisme de inspecție externe, asigură o calitate ridicată permanentă a Furajelor. În timpul producției, toate materiile prime sunt supuse unor etape speciale de purificare, adaptate la materia primă Respectivă.

Alimentație sigură - garantat fără OMG!

Furajele Leimüller EVIT nu conțin materii prime modificate Genetic. Materiile prime strict controlate provin în principal de la fermieri Locali. Materiile prime care nu cresc în Austria sunt achiziționate exclusiv de la parteneri cu experiență cu care avem o relație de colaborare bună și de încredere de mulți Ani.

"Ne onorăm numele încă din 1609. Evit înseamnă materii prime atent Selecționate. Furajele de calitate sunt obținute prin curățare multiplă și prelucrare Delicată. 400 de ani de tradiție, combinați cu inovațiile și controalele noastre de calitate, duc la succesul animalului dumneavoastră"
Tip de hrană: Hrană complementară
Țară de origine: Austria
Calitate: Fără GVO, Fără praf
Specii de animale: Animale sălbatice

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.