BUSSE centură lonjaret PROFESSIONAL piele la prima vedere:


  • Pernuțele foarte mari oferă multă libertate la nivelul greabănului
  • Potrivire optimă, centuri cu două curele pe ambele părți
  • talie: warmblood

Chingă de întinderePROFESSIONAL LEATHER

Chingă de întindere de înaltă calitate de la BUSSE, confecționată din piele deosebit de rezistentă.

  • pernuțe foarte mari pentru libertate de mișcare la greabăn
  • Potrivire optimă, centuri cu două curele pe ambele părți
  • centură de burtă scurtă, subacoperită, pentru o libertate maximă a coatelor și un potențial de iritație redus
  • 2 bucle de conducere (cheie) cu fir: în partea de sus, pe lateral, pentru lunecare dublă și lucru manual
  • 4 x D-ringuri, foarte mari: centru superior, lateral și centru inferior, de asemenea, potrivite pentru catarama în curele de piele late.
  • 2 x D-ringuri reglabile lateral în înălțime
  • 8 x inele D, mari: pentru a trece linia de coardă prin ea, pentru a lega un ham sau pentru a atașa scripeți.
  • lățime: 10 cm
  • Dimensiune: WB (circumferință: 170 - 240 cm)


Culoare: negru

Mărime: Warmblood

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

Specii de animale: Cal

1 of 1 reviews

4 out of 5 stars


0%

100%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


19 noiembrie 2019 20:20

Toller Longiergurt

Toller Longiergurt zu einem guten Preis! Gurt ist sehr stabil und am Anfang noch etwas starr. Der mitgelieferte Bauchgurt könnte etwas weicher sein. Ansonsten sehr zu empfehlen! Auch die vielen Ringe bieten viele Möglichkeiten zur Verschnallung.

BUSSE Perniță de calare CLASSIC 80x15 alb
Culoare: alb | Mărime: 80x15
Suport pentru fascia clasică Busse: fiabilitate și confort în timpul antrenamentului Un accesoriu esențial pentru o pregătire eficientă și sigură The Suportul pentru Fascionele clasice de Busse este aliatul tău pentru un antrenament eficient și confortabil pentru cai. Cu designul captivant și micile sale matlasare, acest suport nu numai că garantează un aspect elegant, dar oferă și funcționalitate mai mare. Echipat cu închidere Velcro pe ambele părți, suportul fascia permite o fixare sigură și stabilă a fascii. Fabricat din poliester de înaltă calitate, cu o inserție de burete, oferă un confort maxim pentru animal în timpul antrenamentului. Suportul pentru fascia clasică a lui Busse este, de asemenea, ușor de curățat, fiind lavabil în mașina de spălat până la 30 ° C. Acest lucru îl face o alegere practică și lungă pentru toți cei care caută un accesoriu fiabil pentru pregătirea lor. Busse Classic Fascia Support în rezumat: design captivant cu matlasare mică cu închiderea velcro de ambele părți pentru o fixare în siguranță a fascionelor Fabricat din poliester de înaltă calitate cu o inserție de burete ușor lavabil în mașina de spălat până la 30 ° C Furnizarea include: 1X Suport pentru Busse Classic Fascia frecvent întrebări: Suportul pentru fascia clasică Busse poate fi ușor fixată la fascia? Da, datorită închiderii Velcro de pe ambele părți, fixarea fascii este simplă și sigură. Suportul pentru fascia clasică Busse este ușor de curățat? Absolut da, poate fi spălat în mașina de spălat până la 30 ° C, ceea ce o face foarte practică.

74 RON*
BUSSE suport pentru centură de lonjare COLOUR albastru/albastru 80 x 15 cm
Culoare: marin / cer | Mărime: 80 x 15 cm
Perniță pentru chingi de plutireCULOAREPerniță de înaltă calitate pentru chingi de plutire cu model elegant de matlasare. - bordură în culori asortate- închidere cu Velcro pe ambele părți pentru fixarea chingii- material superior din bumbac, inserție din fleece de poliester- lavabil la mașină până la 30°CCuloare/bordură: navy/sky, aruba/navyDimensiuni (LxL): 80 x 15 cm, 110 x 26 cm

119 RON*
BUSSE Perniță pentru chingi de întindere 3D AIR EFFECT 110x22 gri
Culoare: gri | Mărime: 110x22
Suport pentru efectul de aer 3D Fascia of Busse: Pentru o experiență optimă de antrenament performanță inovatoare pentru antrenamente sigure și confortabile The Suport pentru efectul de aer 3D Fascia de Busse reprezintă inovația în formarea cu Longier. Proiectat pentru idealul idealului fascia, acest suport oferă cea mai bună performanță datorită materialelor sale inovatoare de plasă cu efect 3D Air®. realizat cu o țesătură sintetică cu trei dimensiuni, garantează o distribuție optimă a presiunii și o stabilitate a formei, precum și caracteristici impresionante ale circulației aerului și uscarea rapidă. Acest material a fost testat pe piei de cai și oferă un confort maxim și o poziție non -allip în orice stare atmosferică, atât cu cai tostești, cât și nedorite. Suport pentru efectul de aer 3D Fascia de busse nu necesită niciun atașament suplimentar la fascia și este simplu de curățat: este spălat în mașina de spălat la 30 ° C sau poate fi spălat în cutia de spălare rapidă, făcând -o extrem de practică pentru tine. Suport pentru efectul de aer 3D Fascia Busse în rezumat: Ideal pentru poziționarea optimă a fasciei Fabricat din material inovator 3D Air® Effect Mesh oferă o distribuție optimă a presiunii și o stabilitate a formei garantează confortul maxim și o poziție non -allip în orice condiție atmosferică ușor de curățat și practic de utilizat Furnizarea include: 1x Suport pentru efectul de aer 3D Fascia Busse frecvent întrebări: Suportul pentru efectul de aer 3D Fascia de busse este potrivit pentru orice condiție atmosferică? da, datorită materialului său special, suportul pentru efectul de aer 3D Fascia de Busse oferă performanțe optime în orice condiție atmosferică. Suportul pentru efectul de aer 3D Fascia de busse este ușor de curățat? Absolut da, poate fi spălat în mașina de spălat la 30 ° C sau în cutie pentru spălare rapidă, ceea ce o face foarte practică.

294 RON*
BUSSE suport pentru centură de lonjare PLUSH negru 80 x 15 cm
Culoare: negru | Mărime: 80 x 15 cm
Lunging girth pad PLUSH Pernuță de înaltă calitate pentru chingile de luntre cu model mic de matlasare. margini de pluș în culori asortate, din blană sintetică prietenoasă cu pielea Fermoar cu velcro pe ambele părți pentru fixarea chingii de fixare material exterior din bumbac, inserție din polifill se poate spăla la mașină până la 30°C Pernița pentru chingile de întindere are doar marginea din blană sintetică. Sau și partea inferioară sunt din material de bumbac matlasat. Culoare: negru Dimensiuni (LxL): 80 x 15 cm 110 x 26 cm

124 RON*
Buc.
BUSSE suport pentru centură de lonjare FOAM
Tamponpentrucentura de plutireFOAMCăptușeală optimă pentru poziționarea ideală a centurii de plutire. - umplutură din spumă specială cu grosimea de 35 mm - pentru cea mai bună distribuție și stabilizare a presiunii- partea superioară este realizată din microfibră de înaltă calitate - partea inferioară este realizată din policotton rezistent- se poate spăla la mașină până la 30°CCuloare: navyDimensiuni (LxL): 108 x 21 cm

294 RON*
Buc.