Göweil hrană bio granulată pentru găini ouătoare și prepelițe 30 kg la prima vedere:


  • Hrană universală pentru găini ouătoare și prepelițe.
  • Pentru găini ouătoare de la vârsta de 21 de săptămâni
  • Pentru prepelițele ouătoare de la vârsta de 20 de săptămâni
  • Crește performanța de stabilire în mod natural
  • Hrană de calitate superioară pentru păsări de curte în calitate ecologică

Hrană pentru găini ouătoare Göweil - hrană pentru găini ouătoare certificată ecologic.

Furajul pentru găini ouătoare Göweil este un furaj organic pentru păsări de curte din Austria și un furaj complet de înaltă calitate pentru găini ouătoare și prepelițe.

Furajele pentru pui Göweil din producția austriacă sunt certificate organic și îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Pentru a exclude salmonela, hrana pentru păsări este granulată și igienizată. Hrana este potrivită pentru găinile ouătoare începând cu a 21-a săptămână de viață și pentru prepelițe începând cu a 20-a săptămână de viață. Furajul grosier, bine structurat, are un conținut redus de praf. O proporție ridicată de porumb organic garantează o performanță mai mare de ouat și o culoare atractivă a gălbenușului.

Poate fi utilizat în producția ecologică în conformitate cu regulamentele (UE) 848/2018. Corp de control: AT-BIO-902 Licență de recoltare nr.: BV-066. Furaje pentru proiectul Bio Austria.

Prezentare generală:

  • Hrană pentru găini ouătoare certificată bio
  • Pentru găinile ouătoare începând cu a 21-a săptămână de viață
  • Pentru prepelițe începând cu a 20-a săptămână de viață
  • Acceptare excelentă
  • Controale stricte ale calității organice
  • 100 % OMG și producție fără praf
  • Hrană de calitate din Austria
  • Utilizarea de materii prime regionale
  • Sac de hârtie rezistent la rupere, ecologic.

Recomandare de hrănire:

Hrana pentru găini este potrivită pentru găinile ouătoare începând cu a 21-a săptămână de viață și pentru prepelițele ouătoare începând cu a 20-a săptămână de viață, pentru consum liber.

Ingrediente / Compoziție:

Compoziție: porumb*, turtă de floarea-soarelui din semințe parțial decorticate*, grâu/triticale în proporții variabile*, turtă de soia*, carbonat de calciu, turtă de rapiță*, gluten de porumb, fosfat monocalcic, proteină de cartofi, clorură de sodiu, bicarbonat de sodiu.* din culturi ecologice controlate, ** produs de conversie

89,8 % substanță uscată, 79,1 % substanță uscată din culturi agricole, din care 95,0 % substanță uscată din culturi ecologice controlate, 0,0 % substanță uscată din produse de conversie, 5,0 % substanță uscată din culturi convenționale, 0,0 % substanță uscată din lianți.

Constituenți analitici: Proteină brută 17,0 %, lizină 0,72 %, metionină 0,34 %, grăsime brută 5,5 %, fibre brute 5,2 %, cenușă brută 13,3 %, calciu 3,8 %, fosfor 0,6 %, sodiu 0,15 %.

Aditivi nutriționali per kg: 10000 UI de vitamina A, 3a672a; 2400 UI de vitamina D3, 3a671, 25 mg de fier, din care 25 mg de sulfat feros, monohidrat, 3b103 , 0,4 mg de iod, din care 0,4 mg de iodat de calciu, anhidru, 3b202; 10 mg de cupru, din care 10 mg din sulfat de cupru (II), pentahidrat, E 4; 90 mg de mangan, din care 90 mg din oxid de mangan (II), 3b502; 80 mg de zinc, din care 80 mg din oxid de zinc, 3b603; 0,30 mg de seleniu, din care 0,30 mg din selenit de sodiu, E 8.

Depozitare:

A se păstra în condiții de igienă într-un loc răcoros și uscat.

Conținut:

30 kg

Producător "Göweil"

Moara Göweil - Fabrica de nutrețuri combinate BIO și moară BIO

Göweil produce furaje combinate organice de înaltă calitate și este cunoscută pentru produsele sale de înaltă Calitate.

Furajele sunt produse în conformitate cu cele mai recente descoperiri și orientări Stricte. Cu hrana pentru animale de companie Göweil, tu și animalul tău de companie puteți fi siguri că nu lăsați hrana la voia întâmplării.

  • hrană de înaltă calitate pentru animale de companie produsă în conformitate cu cele mai recente descoperiri și orientări stricte
  • decenii de experiență din 1952
  • furaje ecologice de înaltă calitate, certificate conform standardului "Bio Austria Futter".
Furajele ecologice sunt produse în Austria Superioară, în propria moară, în conformitate cu standardul "Bio Austria Futter" (liniile directoare ale Asociației ecologice Austriece). "În calitate de producător de furaje combinate organice de înaltă calitate, obiectivul și misiunea noastră este să le oferim clienților noștri produse de înaltă Calitate. Considerăm că avem o responsabilitate în partea cea mai eficientă a lanțului alimentar și dorim să facem tot ce ne stă în putință pentru a pune pe masa consumatorilor alimente ecologice Sănătoase." ~ Karin Göweil / Josef Göweil ~
Domeniu de aplicare: Faza de așternere
Țară de origine: Austria
Calitate: 100% ingrediente naturale, Bio, Fără GVO
Structură : Granulat

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.