Göweil hrană bio pentru îngrășarea păsărilor 30 kg - din săptămâna 5 la prima vedere:


  • Hrană de uz general, în special pentru puii de găină pentru îngrășare
  • De la a 5-a săptămână de viață până la maturitatea de sacrificare
  • Conținut ridicat de energie pentru o creștere rapidă în greutate
  • Granulat și igienizat: protecție împotriva salmonelei
  • Furaje regionale pentru păsări de curte de calitate ecologică

Furaje ecologice pentru păsări Wildhendlmast - Furaje ecologice pentru pui din Austria.

Hrană regională și sănătoasă pentru păsări de curte de cea mai înaltă calitate ecologică pentru puii de carne până la maturitatea de sacrificare.

Hrana ecologică pentru păsări de curte Wildhendlmast de la Göweil este o hrană completă de înaltă calitate, de cea mai bună calitate ecologică, pentru puii de carne începând cu a 5-a săptămână de viață. Hrana pentru pui este bogată în cereale regionale, soia, porumb gustos și aditivi importanți pentru organism. Conținutul ridicat de energie asigură creșterea rapidă în greutate a păsărilor de curte până când acestea sunt pregătite pentru sacrificare.

Poate fi utilizat în producția ecologică în conformitate cu regulamentele (UE) 848/2018. Corp de control: AT-BIO-902 Licență de recoltare nr.: BV-066. Furaje pentru proiectul Bio Austria.

Prezentare generală:

  • Hrană universală pentru îngrășarea păsărilor de curte
  • Pentru puii de carne începând cu a 5-a săptămână de viață
  • Acceptare excelentă
  • Granulată și igienizată pentru a exclude salmonela
  • Hrană pentru păsări de curte certificată bio pentru îngrășare
  • Controale stricte ale calității
  • 100% OMG și producție fără praf
  • Hrană de calitate din Austria
  • Utilizarea materiilor prime regionale
  • Pungă de hârtie ecologică, rezistentă la rupere

Recomandare de hrănire:

Adecvat pentru puii de carne din a 5-a săptămână de viață până la sacrificare pentru consum gratuit.

Ingrediente / Compoziție:

Compoziție: porumb*, turtă de soia*, grâu/triticale în proporții variabile*, turtă de rapiță*, gluten de porumb, boabe de soia, tratat termic*, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, clorură de sodiu, bicarbonat de sodiu.
* din culturi ecologice controlate, ** produs de conversie

88,7 % materie uscată, 85,9 % materie uscată din culturi agricole, din care 95,0 % materie uscată din culturi ecologice controlate, 0,0 % materie uscată din produse de conversie, 5,0 % materie uscată din culturi convenționale, 0,0 % materie uscată din lianți.

Constituenți analitici: Proteină brută 21,5 %, lizină 1,10 %, metionină 0,42 %, grăsime brută 5,7 %, fibre brute 3,5 %, cenușă brută 5,8 %, calciu 0,9 %, fosfor 0,5 %, sodiu 0,15 %.

Aditivi nutriționali per kg: 10000 UI de vitamina A, 3a672a; 2400 UI de vitamina 03, 3a671, 25 mg de fier, din care 25 mg de sulfat feros, monohidrat, 3b103, 0,4 mg de iod, din care 0,4 mg de iodat de calciu, anhidru, 3b202; 10 mg de cupru, din care 10 mg din sulfat de cupru (II), pentahidrat, E4; 90 mg de mangan, din care 90 mg din oxid de mangan (II), 3b502; 80 mg de zinc, din care 80 mg din oxid de zinc, 3b603; 0,30 mg de seleniu, din care 0,30 mg din selenit de sodiu, E8.

Depozitare:

A se păstra în condiții de igienă într-un loc răcoros și uscat.

Conținut:

30 kg

Producător "Göweil"

Moara Göweil - Fabrica de nutrețuri combinate BIO și moară BIO

Göweil produce furaje combinate organice de înaltă calitate și este cunoscută pentru produsele sale de înaltă Calitate.

Furajele sunt produse în conformitate cu cele mai recente descoperiri și orientări Stricte. Cu hrana pentru animale de companie Göweil, tu și animalul tău de companie puteți fi siguri că nu lăsați hrana la voia întâmplării.

  • hrană de înaltă calitate pentru animale de companie produsă în conformitate cu cele mai recente descoperiri și orientări stricte
  • decenii de experiență din 1952
  • furaje ecologice de înaltă calitate, certificate conform standardului "Bio Austria Futter".
Furajele ecologice sunt produse în Austria Superioară, în propria moară, în conformitate cu standardul "Bio Austria Futter" (liniile directoare ale Asociației ecologice Austriece). "În calitate de producător de furaje combinate organice de înaltă calitate, obiectivul și misiunea noastră este să le oferim clienților noștri produse de înaltă Calitate. Considerăm că avem o responsabilitate în partea cea mai eficientă a lanțului alimentar și dorim să facem tot ce ne stă în putință pentru a pune pe masa consumatorilor alimente ecologice Sănătoase." ~ Karin Göweil / Josef Göweil ~
Domeniu de aplicare: Catarg
Țară de origine: Austria
Calitate: 100% ingrediente naturale, Bio, Fără GVO
Structură : Granulat

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.