Göweil hrană făinoasă bio pentru bovine și viței 30 kg la prima vedere:


  • Hrană suplimentară pentru bovine
  • Hrană pentru viței de calitate ecologică
  • din a doua săptămână de viață

Göweil Furaje pentru viței - făinoase

Hrană suplimentară pentru viței și bovine tinere

Hrana ecologică pentru viței Göweil este o hrană suplimentară pentru viței de cea mai bună calitate ecologică. Poate fi utilizat în producția ecologică în conformitate cu regulamentele (UE) 848/2018. Corp de control: AT-BIO-902 Licență de recoltare nr.: BV-066. Furaje pentru proiectul Bio Austria.

Instrucțiuni de hrănire:

Adecvat pentru viței începând cu a doua săptămână de viață, pentru consum liber. Prezentarea simultană a celui mai bun fân asigură dezvoltarea timpurie a rumenului. Grummet este moderat de potrivit din cauza riscului de diaree. Acest produs poate fi administrat sub formă uscată sau sub formă de piure. Cel mai bine este să preparați piureul cu apă călduță. În cazul în care se administrează furaje cu un conținut ridicat de apă, igiena la locul de hrănire este deosebit de importantă. Prin urmare, îndepărtați reziduurile de furaje pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor și a ciupercilor.

Necesarul de hrană concentrată:

  • 60 - 80 kg pe vițel până în săptămâna 12.
  • 40 kg pe vițel din a 13-a - 16-a săptămână.

Conținut:

  • 30 kg
Producător "Göweil"

Moara Göweil - Fabrica de nutrețuri combinate BIO și moară BIO

Göweil produce furaje combinate organice de înaltă calitate și este cunoscută pentru produsele sale de înaltă Calitate.

Furajele sunt produse în conformitate cu cele mai recente descoperiri și orientări Stricte. Cu hrana pentru animale de companie Göweil, tu și animalul tău de companie puteți fi siguri că nu lăsați hrana la voia întâmplării.

  • hrană de înaltă calitate pentru animale de companie produsă în conformitate cu cele mai recente descoperiri și orientări stricte
  • decenii de experiență din 1952
  • furaje ecologice de înaltă calitate, certificate conform standardului "Bio Austria Futter".
Furajele ecologice sunt produse în Austria Superioară, în propria moară, în conformitate cu standardul "Bio Austria Futter" (liniile directoare ale Asociației ecologice Austriece). "În calitate de producător de furaje combinate organice de înaltă calitate, obiectivul și misiunea noastră este să le oferim clienților noștri produse de înaltă Calitate. Considerăm că avem o responsabilitate în partea cea mai eficientă a lanțului alimentar și dorim să facem tot ce ne stă în putință pentru a pune pe masa consumatorilor alimente ecologice Sănătoase." ~ Karin Göweil / Josef Göweil ~
Tip de hrană: Hrană complementară
Țară de origine: Austria
Calitate: Bio, Fără GVO
Structură : Făinos
Specii de animale: Vacă

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.