Glisieră pentru clapeta automată pentru păsări 22 x 33 cm la prima vedere:


  • Ușă de potrivire / cursor pentru clapeta automată pentru cotețul de păsări
  • Ușă robustă din aluminiu
  • Set complet de asamblare, inclusiv șine de ghidare

Cursor pentru ușa automată a cotețului pentru păsări

Glisiera pentru ușile automate pentru păsări este un accesoriu pentru ușa automată a cotețului pentru păsări.

Glisierele sunt special concepute pentru ușile automate pentru păsări și sunt disponibile în două dimensiuni diferite. Cu ajutorul ușii automate pentru coteț, clapele, ușile sau glisierele pot fi deschise și închise automat la adăposturile de păsări.

Dimensiuni:

  • 220 x 330 mm, aluminiu, set complet de asamblare (inclusiv șine de ghidare).
  • 300 x 400 mm, aluminiu, set de montare complet (inclusiv șine de ghidare)
  • 430 x 400 mm, aluminiu, set de montare complet (inclusiv șine de ghidare)

Notă: Unitatea de control nu este inclusă în pachetul de livrare.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Specii de animale: Pasări de curte
Material: Aluminium

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
Kerbl clapetă automată pentru cotețul de păsări
Ușă automată pentru cotețul de păsări - deschizător electronic pentru ușa păsărilor Cu ajutorul ușii automate pentru cotețul păsărilor, clapele, ușile sau glisierele de la cotețele pentru păsări pot fi deschise și închise automat în funcție de momentul zilei sau de luminozitate. Ușa automată pentru păsări este echipată cu funcții de siguranță. O deschidere neintenționată în timpul fulgerului poate fi prevenită printr-o temporizare a semnalului luminos. În cazul în care glisorul întâmpină rezistență din partea unui animal în timpul închiderii, procesul este oprit și apoi repetat. Clapeta automată pentru pui are mai multe funcții de deschidere/închidere a clapetei: Senzor de lumină: ușa pentru păsări este controlată cu un senzor de lumină în funcție de lumina zilei. Cronometru: ușa pentru păsări este controlată în funcție de oră. Se poate face o distincție între zilele lucrătoare și cele de weekend. Comandă manuală: direct pe unitate sau prin intermediul unui buton conectat La prima vedere: Ușă automată pentru cotețul păsărilor Conectare la rețea și la baterie posibilă Control în funcție de lumina zilei cu senzor de lumină Controlul în funcție de timp Control manual, pe unitate sau prin intermediul unui buton conectat Livrarea include: Unitate de control cu motor integrat și cablu de tracțiune Adaptor de rețea 230V Baterii (4 x AA, deja în unitate) Senzor de lumină Set de scripeți (4 bucăți) Instrucțiuni de utilizare Asamblarea clapetei pentru cotețul de păsări: Planificați situația de instalare și, în special, traseul cablului de la ușa de păsări la unitate. Măsurați deschiderea clapetei pentru păsări și asigurați o ușă glisantă adecvată cu șine de ghidare. În magazinul nostru puteți găsi glisoare adecvate și role de ghidare suplimentare ca accesorii. Dacă doriți să alimentați ușa automată pentru păsări cu tensiune de rețea, asigurați-vă că în apropiere există o priză de 230 de volți. Unitatea de alimentare și locul de instalare a unității trebuie să fie protejate de precipitații. Ușa automată pentru păsări Kerbl nu este compatibilă cu glisierele sau clapele care au un mecanism de autoblocare. Date tehnice: Greutatea minimă a glisorului: 0,5 kg Greutatea max. a glisorului: 2,5 kg Înălțimea max. de ridicare: 60 cm Alimentare: conectare la rețeaua de 230 volți (adaptor de rețea pentru funcționarea la 12 volți) sau pe baterii (4 x AA)

592 RON* 692 RON*
Buc.
%
Cablu de conectare pentru baterie auto de 12V / baterie pentru gard electric
Cablu de conectare pentru baterie auto și baterie pentru gardul electric Cablul de conectare pentru bateriile de mașină și bateriile pentru gardurile electrice poate fi utilizat pentru a acționa dispozitive de 12 volți, cum ar fi ușile automate pentru cotețul de păsări. La prima vedere: Compatibil cu toate dispozitivele cu baterii de la Kerbl, AKO, Corral sau cu bateriile auto standard. Cu siguranță de 2 A pentru protecția la supratensiune O capacitate a bateriei de 1 Ah = 1.000 mAh corespunde unei durate de funcționare de aproximativ 1 an (fără a lua în considerare efectele tipice de autodescărcare ale dispozitivelor de stocare a bateriei). Bujie goală 5,5 x 2,1 mm Date tehnice: Tensiune: 12 V DC Siguranță: 2 A Lungime cablu: 3 m Greutate: 180 g

80 RON* 85 RON*
Buc.
%
Set panou solar pentru ușa automată păsări
Set de baterii solare pentru ușa electrică pentru cotețul de păsări - deschide automat clapeta pentru păsări. Nu mai schimbați niciodată bateriile! Faceți ca ușa dumneavoastră automată pentru păsări să fie complet autonomă din punct de vedere energetic cu setul complet de baterii solare pentru ușa automată pentru păsări. Setul solar include tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă alimenta cu energie solară ușa pentru păsări. Baterie solară pentru ușa de păsări la o privire de ansamblu: Doar 7 zile de soare pe an sunt suficiente pentru o funcționare continuă și sigură. Kit de montare pentru montarea variabilă a modulului solar inclus Un total de 5 m de cablu pentru o instalare flexibilă Un LED indică atunci când radiația solară este suficientă pentru procesul de încărcare Potrivită pentru utilizare în aer liber Aplicabilă de la versiunea 1.3 a ușii automate pentru păsări(din 2018) Date tehnice Tensiunea modulului solar: 6 V DC Puterea modulului solar: 10 W Tensiunea bateriei: 3,7 V Capacitate: 2.200 mAh Tehnologia bateriei: LiPo Greutate: 1,18 kg Clasa de protecție: IP65 Dimensiuni: 34,7 x 23,5 x 1,7 cm (L x l x a)

274 RON* 299 RON*
Buc.
Auto-blocare pentru ușa automată pentru păsări
Auto-blocare pentru ușa automată pentru păsări Cu acest kit de modernizare pentru glisiera ușii automate pentru păsări, vulpile, ratonii și compania nu mai au nicio șansă. Atunci când se atinge limita inferioară, șuruburile blochează ușa. Acum, glisiera nu mai poate fi ridicată, iar animalele sunt în siguranță față de potențialii atacatori. Auto-blocare pentru ușa automată pentru păsări la o privire: Kit de modernizare pentru ușa glisantă pentru păsări După ce ajunge la limita inferioară, arcurile spiralate împing bolțurile spre exterior și blochează ușa, astfel încât aceasta nu mai poate fi ridicată. Asamblare ușoară datorită planului perforat Set complet cu toate șuruburile necesare Notă: Ușa pentru păsări nu este inclusă în livrare.

94 RON*
Buc.