Heiniger încărcător XPLORER la prima vedere:


  • Încărcător Xplorer fără adaptor de rețea / fișă
  • Cu indicator LED de stare de încărcare
  • Timp de încărcare rapidă a bateriei

Heiniger încărcător de schimb pentru mașina de tuns

Acest încărcător este pentru bateria mașinii de tuns cai XPLORER. Heiniger încărcător pentru baterii de 10,8 volți. Livrare fără baterie și unitate de alimentare.

  • încărcător Xplorer fără adaptor de rețea / fișă
  • cu afișaj cu LED-uri pentru indicarea stării de încărcare
  • 100-240 volți

Procedura de încărcare:

  • Conectați mai întâi unitatea de alimentare la stația de încărcare și apoi la priza de curent.
  • Lumina verde continuă a LED-ului inferior indică faptul că adaptorul de rețea este conectat corect și că stația de încărcare primește energie.
  • Așezați bateria în tava de încărcare de sus.
  • Bateria se încarcă acum
  • Procesul de încărcare este indicat de o lumină de funcționare
  • De îndată ce bateria este complet încărcată, LED-urile se schimbă din roșu în verde.
  • Acum introduceți bateria încărcată în mașina de tuns.
Producător "Heiniger"

Heiniger - Inovație pură pentru tunderea cailor!

Aflată acum la a treia generație, afacerea familiei Heiniger este sinonimă cu produsele de tuns animale de înaltă calitate "Made in Switzerland".

Filialele orientate către clienți din Australia și Noua Zeelandă, combinate cu compania elvețiană de producție de precizie, au făcut ca Heiniger să fie liderul mondial mândru al pieței profesionale de tundere a Oilor.

Generația modernă de lame de Tuns:

  • suprafețe lustruite pentru o alunecare optimă prin blană
  • formă optimizată a dinților pentru o tăiere curată și frumoasă
  • dinți exteriori stabili, pentru o protecție sporită împotriva ruperii
  • profil lateral proiectat pentru un flux optim

Capetele de tuns SAPHIR de la Heiniger sunt compatibile cu mașinile de tuns Wahl, Andis, Moser și Oster.

Mașină de tuns Heiniger pentru tunderea completă a Cailor:

Heiniger mașină de tuns PROGRESS 2.0: mâner subțire, ergonomic, ușor de manevrat, în special pentru Doamne. Heiniger mașină de tuns XPERIENCE: mașină de tuns cai și bovine inovatoare cu cablu și motor cu magnet permanent extrem de Puternic. Heiniger mașină de tuns HANDY: pentru o utilizare regulată și multiplă pe zi, în special pentru profesioniști și ferme de Armăsari. Heiniger mașină de tuns XPLORER: mașină de tuns profesională cu acumulator; până la 120 min de Tuns.

Mașini de tuns Heiniger pentru tunderea calului în Detaliu:

Heiniger mașină de tuns SAPHIR: mașină de tuns deosebit de mică, fără cablu, pentru cap și zonele sensibile Heiniger mașină de tuns SAPHIR STYLE: mașină de tuns mică, cu un design elegant; a se vedea foarfecă de tuns Saphir Heiniger mașină de tuns SAPHIR CORD: ideală pentru zonele dificile de pe cal, de exemplu pentru coafarea Mânzului.

Țară de origine: Elveția
Alimentare: 230V Netz
Specii de animale: Cal

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
Heiniger XPLORER mașină de tuns, 2 baterii
Mașină de tuns Heiniger Tunsor XPLORER Puternica mașină de tuns cu baterie Heiniger XPLORER permite tunsul fără fir al unui cal întreg. Tehnologia bateriei Li-Ion permite o durată de tundere fără fir de până la două ore. Mașina de tuns foarte ușoară și manevrabilă din seria X este foarte puternică și silențioasă. Datorită roții unice cu angrenaje duble, puterea este transferată în mod optim de la motor la capul de tuns, ceea ce asigură o experiență de tundere de neuitat. Afișajul LED practic de pe încărcător indică nivelul actual de încărcare a bateriei. Lamele de tuns sunt fabricate din oțel carbon de înaltă calitate cu uzură redusă și pot fi reascuțite de mai multe ori, ceea ce le face extrem de durabile și necesită foarte puțină întreținere. La prima vedere: Emitere de zgomot redusă Timp de tuns de până la 120 min Timp de încărcare a bateriei: aproximativ 60-70 de minute Ușoară, subțire și extrem de manevrabilă Fără scurgeri de aer enervante Carcasă armată cu fibră de sticlă Design de ultimă generație și ergonomic Poate fi utilizată cu toate lamele de tuns Heiniger Date tehnice: Tensiunea bateriei: 10.8 Volt Viteză: 2450 curse duble/min Lungime: 300 mm Capacitatea bateriei: 2600 mAh (fără efect de memorie) Emisia de zgomot (LpAm): 65 dB (A), foarte silențios Greutate: 990 g Livrarea include: 1x Heiniger XPLORER Clipper mașină de tuns cai 1x Carcasă de rezervă 1x Lamă de tuns 21/23 1x Stație de încărcare 1x Ulei 1x Perie de curățare 1x Instrucțiuni de utilizare

2.234 RON* 2.483 RON*
Buc.
Heiniger baterie de rezervă XPLORER
Heiniger baterie de schimb Xplorer - pentru mașină de tuns cai Heiniger Xplorer. Bateria litiu-ion de la Heiniger cu indicator LED al nivelului de încărcare. Pentru Heiniger mașina de tuns cu baterii Xplorer. Baterie litiu-ion fără efect de memorie Tensiune: 10,8 volți Putere: 2,6 Ah. Funcționează cu baterii Durata de funcționare a bateriei: aprox. 120 min. Timp de încărcare mai puțin de 45 min.

627 RON*
Buc.
Heiniger încărcător de rezervă XPLORER
Poarta de pășunat robustă și din oțel galvanizat Siguranță optimă pentru pășunat, înălțime de 110 cm Extensibil în mod continuu în lungime Fabricat din oțel robust, galvanizat la cald, de calitate superioară Accesorii atractive pentru o asamblare ușoară

259 RON*
Buc.